Eline sağlıkİyi akşamlar canlar
Bütün gün temizlik yaptım valla
Banyoyu yaptım kahvemi içtim şimdi kızı uyutacağım
Sıfır harcama
Yapma canım yaa biraz dikkat et kendine çok yorma kolunuEline sağlık
Benimde yarın yapmam lazım. Bu aģrıyan kol ve dis etiyle nasıl olacak bilmiyorum.kız hasta diye üstten üstten geçtim bu hafta
Öylede işte. Ben yapmasam kim yapacak. Toza alerjimde varYapma canım yaa biraz dikkat et kendine çok yorma kolunu
Offfff sorma ya benim küçük hala öksürüyor yarın bitkisel ilaç alacağım bakalımÖylede işte. Ben yapmasam kim yapacak. Toza alerjimde var
Alerji ilaçla geçerdi neden geçmedi acaba.Offfff sorma ya benim küçük hala öksürüyor yarın bitkisel ilaç alacağım bakalım
Üfff anlamadım gündüz bişey yok yatağa girince başlıyorAlerji ilaçla geçerdi neden geçmedi acaba.
Zaten minnoşun yaptıklarına akıl sır ermiyorÜfff anlamadım gündüz bişey yok yatağa girince başlıyor
Aynen seninle bugün konuştuklarımızı aynen uuguladım gayet net ve kararlıyımZaten minnoşun yaptıklarına akıl sır ermiyor
Bencede kararlı ol.Aynen seninle bugün konuştuklarımızı aynen uuguladım gayet net ve kararlıyım
Yemeğini kendi yedi yatmadan yoğurdun kendi yedi
Oyuncaklarını topladı
Gece yatarken normalde tulumunu giymek istemez onu da giydi
Ve sadece 1 kere ağladı.
Bakalım yarına Allah büyük
Aynen çok doğruBencede kararlı ol.
En azından denemedim demezsin.
İnşallah düzelir ya.aklım sendeydi bugün.
Geçmiş olsun canım.Benimde bogazım yanıyor hafif burnum akıyorGünaydın kızlar çocukların doktor kontrolü vardı onları götürdük.Öğleden sonra sonuç çıkacak eşim gidecek.Dün temizlik yaptım dip köşe üşüttüm galiba kaç defa kustum hatırlamıyorum başım zonkluyor yine
Günaydın kızlar çocukların doktor kontrolü vardı onları götürdük.Öğleden sonra sonuç çıkacak eşim gidecek.Dün temizlik yaptım dip köşe üşüttüm galiba kaç defa kustum hatırlamıyorum başım zonkluyor yine
Günaydın kızlar geçmiş olsun bol bol c vitamini bal zencefil yiyinGeçmiş olsun canım.Benimde bogazım yanıyor hafif burnum akıyorOğlusunda burnu tıkalı gibi inş hasta olmayız.
geçmiş olsun canım sıkıldım artık sürekli hastaneye gitmekten Allah eksikliğini göstermesinde kendim bile gitmek istemiyorum acile gidelim serum takarlar kendine gelirsin dedi eşim yok dedim halim yok hastaneye gitmeyeGeçmiş olsun canım.Benimde bogazım yanıyor hafif burnum akıyorOğlusunda burnu tıkalı gibi inş hasta olmayız.
meyveyi çok yiyor çocuklar bende ara sıra yiyorumGünaydın kızlar geçmiş olsun bol bol c vitamini bal zencefil yiyin
Başın da ağrıyorsa migren atağı olabilir mi acabameyveyi çok yiyor çocuklar bende ara sıra yiyorumçok soguk hava ev aşırı sıcak dışarısı buz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?