- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Ohhh morali bol olsun kuzunun belirtisiz atlatır annesi merak etmeYok canım aslında bende öksürük daha çok ben negatif o pozitif
Aldı battaniyesini sobasını gitti yatak odasına anne dur hasta moduna girmem lazım diyor
Görüşmüşmüyüdünüz canım yiğeninleKmsl Hnd ve O1deren87 cok geçmiş olsun yeğenimde pozitif çocuklar rahat atlatıyor büyük ihtimalle benim kızlar da pozitif ayakta atlatıyorlar
Siz dikkat edin büyükler baya zor atlatıyor ben hala kötüyüm agrim var . Hele ilk iki gün cok kötüydüm
Zeynolin44 saol cnm daha iyiyim güle güle kullanın örtülerinizi
Penguen ceyreklerij hayırlı olsun tatlım
okyonus senin de hayırlı olsun cnm çeyreklerin .
Bende kibrit çöpü ve Ajda bilezik istiyorumiyilesegim kendime sevgililer günü hediyesi alacağım
Aslında bir haftadır öksürüğü var ama karne günü soğuk kahve içti diye düşünmüştükOhhh morali bol olsun kuzunun belirtisiz atlatır annesi merak etme
Ohhh, bereketli olsun canımSağol canım evet Ocak için 5 çeyrek nasip olursa martta gün parası gelecek onuda ekleyip incede olsa bilezik almak istiyorum
Biz iyiyiz canım hafif öksürük var
İnşallah hafif atlatır canımBüyük kızım pozitif
Yatak dösek yatıyorum vallaKmsl Hnd ve O1deren87 cok geçmiş olsun yeğenimde pozitif çocuklar rahat atlatıyor büyük ihtimalle benim kızlar da pozitif ayakta atlatıyorlar
Siz dikkat edin büyükler baya zor atlatıyor ben hala kötüyüm agrim var . Hele ilk iki gün cok kötüydüm
Zeynolin44 saol cnm daha iyiyim güle güle kullanın örtülerinizi
Penguen ceyreklerij hayırlı olsun tatlım
okyonus senin de hayırlı olsun cnm çeyreklerin .
Bende kibrit çöpü ve Ajda bilezik istiyorumiyilesegim kendime sevgililer günü hediyesi alacağım
Geçiyor canım yavaş yavaş sarımsak yutabiliyorsan yarımda olsa yut.Van da hasta olan doktora gitmiyor çorbacıda gidiyor kelle paça içiyor iki gün iyileşiyorlar vaka sayısı ondan azYatak dösek yatıyorum valla
Yaptı canım annem içtilerGeçiyor canım yavaş yavaş sarımsak yutabiliyorsan yarımda olsa yut.Van da hasta olan doktora gitmiyor çorbacıda gidiyor kelle paça içiyor iki gün iyileşiyorlar vaka sayısı ondan az
Offfff çok pahalı yaaaaa aslında ben ilköğretim için özel okulu çok gerekli bulmuyorum lise de olabilirBugün özel okullara bakalım dedik seneye için 65 dediler iki çocuğa Kitap forma servis yok
Aynen canım ben annemlerdeyim.sağolsun bize çok iyi bakıyor. Sarımsaklı yoğurt paça pekmezler zencefil li ballar. Tavuk suyu çorbalar. Odamıza kadar servis yapıyor. Hakkı ödenmez vallaGeçiyor canım yavaş yavaş sarımsak yutabiliyorsan yarımda olsa yut.Van da hasta olan doktora gitmiyor çorbacıda gidiyor kelle paça içiyor iki gün iyileşiyorlar vaka sayısı ondan az
Geçmiş olsun canım ellerine sağlık anneciğinin annelerin hakkı ödenmez gerçekten inşallah kolayca atlatırsınızAynen canım ben annemlerdeyim.sağolsun bize çok iyi bakıyor. Sarımsaklı yoğurt paça pekmezler zencefil li ballar. Tavuk suyu çorbalar. Odamıza kadar servis yapıyor. Hakkı ödenmez valla
Benimde korkum seneye 1. Sınıf küçük kızım öğlenci olacak ben sabah bırakıp gitcem ders yapamaz başında duran olmayınca ablası var ama oda kendi ödevlerini yapar.Kafam çok karışık İnan ödeme bir şekilde yapılır ucu ucuna olsada denk gelir diye düşünüyorum Allah sağlık sıhhat verisinde.Özel ilgiye alışıp sürekli özel isterler mi batıda gönderemem ikisinideOfffff çok pahalı yaaaaa aslında ben ilköğretim için özel okulu çok gerekli bulmuyorum lise de olabilir
Ama çalışan anneler için özel okul biraz rahatlık oluyor ders sonrası etüte filan kalıyorlar evde yalnız olmamış oluyorlar
Canım zor gerçekten ama sen çalışınca mecbur ya yanında biri olalı ya da etütte filan olması lazım gerçekten çok küçükler ben liseye giden kızımı bile evde yalnız bırakamıyorumBenimde korkum seneye 1. Sınıf küçük kızım öğlenci olacak ben sabah bırakıp gitcem ders yapamaz başında duran olmayınca ablası var ama oda kendi ödevlerini yapar.Kafam çok karışık İnan ödeme bir şekilde yapılır ucu ucuna olsada denk gelir diye düşünüyorum Allah sağlık sıhhat verisinde.Özel ilgiye alışıp sürekli özel isterler mi batıda gönderemem ikisinide
Canım annemAynen canım ben annemlerdeyim.sağolsun bize çok iyi bakıyor. Sarımsaklı yoğurt paça pekmezler zencefil li ballar. Tavuk suyu çorbalar. Odamıza kadar servis yapıyor. Hakkı ödenmez valla
Yaşları küçük ortalık kötü ben aklım kalmaması açısından ilk öncelik olarak düşünürdüm.Batıda duruma göre bakarsın ama şimdi hem kafan rahat olur hemde sabah bırakıp akşam alırsınız.Benimde korkum seneye 1. Sınıf küçük kızım öğlenci olacak ben sabah bırakıp gitcem ders yapamaz başında duran olmayınca ablası var ama oda kendi ödevlerini yapar.Kafam çok karışık İnan ödeme bir şekilde yapılır ucu ucuna olsada denk gelir diye düşünüyorum Allah sağlık sıhhat verisinde.Özel ilgiye alışıp sürekli özel isterler mi batıda gönderemem ikisinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?