Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız.Allah şifa versin. Bol bol vitamin alınOğlum malesef pozitif.benle babam negatif çıktık. Oğlumun pozitif olduğunu ögrendigimden beri başım ağrıyor. Kaç ilaç içtim gecmedi
Güya cumartesi evimize dönecektik. 1hafta karantinaya girdik.oğlum tek salonda .yemegini veriyorum.takılıyor tek başına salonda.aslında bende hiç iyi değilim ama nasıl negatif çıktım anlamadım. Bu tatilimizde böyle olcakmis. Napalım Allah can sağlığı versin.günler hızlı geçsin oğlum iyilessin istiyorum.dua ederseniz sevinirim kizlar
İnşallah sizde yoktur birseyİyi akşamlar kızlar ablamlar test verdi ablam babam negatif Yiğenim pozitif maalesef
Bizde evdeyiz zaten dünden beri bir belirti yok bekleyeceğiz evde
Çok sağol canım aminÇok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız.Allah şifa versin. Bol bol vitamin alın
İnşallah kolay atlatırlar
İnşallah kızlarİnşallah sizde yoktur birseyAllah şifa versin ne illet bir hastalık
SÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bağışıklığım benimde çok düşük ondan hemen hasta oluyorum eşim hastaydı o bana bulaştırdı o negatif çıktı ben pozitif ve çok ağır geçirdim ne yap ne et yemeyi içmeyi kesmeyin
Sağol canım sana çok geçmiş olsun.inşallah bir an önce atlatir oğlum. Zencefil bal.verdim mandalina .paça çorbası. Parol verdim.yatıyor şimdi hiç hali yokÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bağışıklığım benimde çok düşük ondan hemen hasta oluyorum eşim hastaydı o bana bulaştırdı o negatif çıktı ben pozitif ve çok ağır geçirdim ne yap ne et yemeyi içmeyi kesmeyin
hayırlı olsun canım sarı kızların bende öğleden sonra çıkcam almaya kaçtan aldın yeni eski tarih burda çok farkediyor eski tarih bulmak çok zorGünaydın kızlar hala farklar yatmadı paramda yok.Farklar yatınca spor ayakkabı alacağım sanırımElimdeki parayla 2 çeyrek aldım
Sağol canım 1340tan aldım eski tarihli benimkiler.Bakalım sana kaç fiyat verecekler.hayırlı olsun canım sarı kızların bende öğleden sonra çıkcam almaya kaçtan aldın yeni eski tarih burda çok farkediyor eski tarih bulmak çok zor
Alınca yazarım canımSağol canım 1340tan aldım eski tarihli benimkiler.Bakalım sana kaç fiyat verecekler.
Sağol canım
Bizde bişey yok canım şimdilik
Bereketli olsun canım ekliyorum. ListeyeSağol canım 1340tan aldım eski tarihli benimkiler.Bakalım sana kaç fiyat verecekler.
sevindim canım inşallah olmazBizde bişey yok canım şimdilik
Bereketli olsun canımokyonus 1300 den aldım canım 3 tane farkıda ekledim 100 tl param kaldı
Sağol canımBereketli olsun canım ekliyorum. Listeye
Benimde iş yerinde habire pozitif çıkıyorlar.Bugün pozitif çıkan dün bizim odada pasta yedi oturdukKızlar Kayınbabam da pozitif
Bizde gittik test verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?