• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kmsl Hnd Kmsl Hnd ve O1deren87 O1deren87 cok geçmiş olsun yeğenimde pozitif çocuklar rahat atlatıyor büyük ihtimalle benim kızlar da pozitif ayakta atlatıyorlar
Siz dikkat edin büyükler baya zor atlatıyor ben hala kötüyüm agrim var . Hele ilk iki gün cok kötüydüm 🥲🥲
Zeynolin44 Zeynolin44 saol cnm daha iyiyim güle güle kullanın örtülerinizi 😍
Penguen Penguen ceyreklerij hayırlı olsun tatlım
okyonus okyonus senin de hayırlı olsun cnm çeyreklerin .
Bende kibrit çöpü ve Ajda bilezik istiyorum 😁😁iyilesegim kendime sevgililer günü hediyesi alacağım
Görüşmüşmüyüdünüz canım yiğeninle
Sende bir test versen
Bence bende de var ama negatif im 3 gün sonra bir daha test vereceğim

Ayyy hadi bakalım güzel bir hediyen olsun💙💙💙

Kmsl Hnd Kmsl Hnd ve O1deren87 O1deren87 cok geçmiş olsun yeğenimde pozitif çocuklar rahat atlatıyor büyük ihtimalle benim kızlar da pozitif ayakta atlatıyorlar
Siz dikkat edin büyükler baya zor atlatıyor ben hala kötüyüm agrim var . Hele ilk iki gün cok kötüydüm 🥲🥲
Zeynolin44 Zeynolin44 saol cnm daha iyiyim güle güle kullanın örtülerinizi 😍
Penguen Penguen ceyreklerij hayırlı olsun tatlım
okyonus okyonus senin de hayırlı olsun cnm çeyreklerin .
Bende kibrit çöpü ve Ajda bilezik istiyorum 😁😁iyilesegim kendime sevgililer günü hediyesi alacağım
Yatak dösek yatıyorum valla😕

Bugün özel okullara bakalım dedik seneye için 65 dediler iki çocuğa Kitap forma servis yok 😔😔
Offfff çok pahalı yaaaaa aslında ben ilköğretim için özel okulu çok gerekli bulmuyorum lise de olabilir

Ama çalışan anneler için özel okul biraz rahatlık oluyor ders sonrası etüte filan kalıyorlar evde yalnız olmamış oluyorlar

Selam kızlar dün kuru fasulye pilav yapmıştım canımız istemedi dışardan söyledim 😋😋
O yüzden yemek bugüne kaldı yanına portakallı kereviz yaptım yedik👍
Şekerli ve kakoulu kurabiye yaptım biraz önce çay da demledim yedik içtik😋😋😋

Geçiyor canım yavaş yavaş sarımsak yutabiliyorsan yarımda olsa yut.Van da hasta olan doktora gitmiyor çorbacıda gidiyor kelle paça içiyor iki gün iyileşiyorlar vaka sayısı ondan az
Aynen canım ben annemlerdeyim.sağolsun bize çok iyi bakıyor. Sarımsaklı yoğurt paça pekmezler zencefil li ballar. Tavuk suyu çorbalar. Odamıza kadar servis yapıyor. Hakkı ödenmez valla

Aynen canım ben annemlerdeyim.sağolsun bize çok iyi bakıyor. Sarımsaklı yoğurt paça pekmezler zencefil li ballar. Tavuk suyu çorbalar. Odamıza kadar servis yapıyor. Hakkı ödenmez valla
Geçmiş olsun canım ellerine sağlık anneciğinin annelerin hakkı ödenmez gerçekten inşallah kolayca atlatırsınız🙏🙏

Offfff çok pahalı yaaaaa aslında ben ilköğretim için özel okulu çok gerekli bulmuyorum lise de olabilir

Ama çalışan anneler için özel okul biraz rahatlık oluyor ders sonrası etüte filan kalıyorlar evde yalnız olmamış oluyorlar
Benimde korkum seneye 1. Sınıf küçük kızım öğlenci olacak ben sabah bırakıp gitcem ders yapamaz başında duran olmayınca ablası var ama oda kendi ödevlerini yapar.Kafam çok karışık İnan ödeme bir şekilde yapılır ucu ucuna olsada denk gelir diye düşünüyorum Allah sağlık sıhhat verisinde.Özel ilgiye alışıp sürekli özel isterler mi batıda gönderemem ikisinide

Benimde korkum seneye 1. Sınıf küçük kızım öğlenci olacak ben sabah bırakıp gitcem ders yapamaz başında duran olmayınca ablası var ama oda kendi ödevlerini yapar.Kafam çok karışık İnan ödeme bir şekilde yapılır ucu ucuna olsada denk gelir diye düşünüyorum Allah sağlık sıhhat verisinde.Özel ilgiye alışıp sürekli özel isterler mi batıda gönderemem ikisinide
Canım zor gerçekten ama sen çalışınca mecbur ya yanında biri olalı ya da etütte filan olması lazım gerçekten çok küçükler ben liseye giden kızımı bile evde yalnız bırakamıyorum
Senin yerinde olsam ödeyebilcek imkanın varsa hiç düşünme gönder özele
Eğer ödeyemem diyorsan yarım gün bir yardımcı alabilirsen al hem evi toplar düzenler hemde kızlara kahvaltısını yaptırır okula hazırlar

Yaşları küçük ortalık kötü ben aklım kalmaması açısından ilk öncelik olarak düşünürdüm.Batıda duruma göre bakarsın ama şimdi hem kafan rahat olur hemde sabah bırakıp akşam alırsınız.

Back
X