🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Dün akşam evimize geldik.
Eşim evi dagitmamis. Zaten evi normalde de dağıtmaz. Biraz bardak vardı tezgah ta. Onuda makineye ativerdim.
Banyomuzu yaptık. Mutfağı düzenledim. Yattık. Sabah ortalığı topladım. Valizleri poşetler bayağı antreyeyigilmisti. Çocuklar uyanma dan her tarafı düzenledim. Dünya çamaşır var.3.makinayi yıkıyor um. Hâlâ daha dağ gibi
Arka balkonu yîkadım Çamaşır serecegimiçin. Kendimi yormadan.
Kahvaltıdan önce evin yarısını kahvaltıdan sonrada diğer yarısını süpürdüm. Kendimi yorum tekrar hasta Olmak istemiyorum.
Tavuk attım ocağa. Yarısiyla çorba diğer yarisiylada pilav yapacam.
Şimdi çocuklarla derse oturduk.namazdan sonra da evi bi tur bi silerim

Selam büyük kızım karantinadan çıktı bütün çarşaf nevresimleri çıkarttım yıkanıyor
Ev süpürdüm kızım sildi
Toz aldım makina yerleştirdim bulaşık

Öğlene dünden çıtır tavuk vardı kızlara hamburger yaptım yedik

Akşama da kuru dolma yaptım azıcık da yaprak sarma pişti şimdi yanına da cacık yapacam

Sevgililer günü de yaklaşıyor bakalım ne hediyeler gelecek

İyi akşamlar regaip kandilimiz mübarek olsun.Bugün oruçtum kuru fasulye pilav yaptım.Soğan salatası turşu yoğurt çıkardım elim biraz gecikecekmiş kızlarla ben yiyoruz

Hayırlı kandiller olsun kızlar
Penguen artık normal okul kıyafetleride o fiyata hayırlı olsun canım
okyonus bir arkadaşım yaptırdı kalıcı perma sarısın yeşil gözlüydü çok tatlı olmuştu 6 ay kadar bozulmuyor sanırım
Kmsl Hnd karantina bitmiş iyi olmanıza sevindim
Cedric1003 hiç sorma canım bende bugün fiyatlara inanamadım

Bugün alışverişe gittik mutfak için masa sandalyede baktım 2 tk arasında kaldım yarın karar verip alıcam 5000 tutacak gibi halıda baktım 2200 cıvarı çok beğendim bu günlerde alırım
Market 180
Manav 38
Süt 60 tl
10 kg sütten peynir yaptım
Yarın yine alırım

Selam kızlar öğlen gittik test vermeye büyük kızımdan almadılar beni de zorla yaptılar sistem değişmiş artık önce acile girip doktor muayane ediyor ciğer filmi çekiyor sonrasında gerekli görürse teste gönderiyormuş

Neyse dönüşte kızım faturasını yatırdı 6ü tl

Markete girdiler 70 tl noodle,, ekmek,,, süt,,, kıza kitap aldık

Küçüğüme de tokacıdan toka kolye aldılar 55 tl de orası tuttu

Vee robot süpürge aldı eşim Ayyy akşam attı foto çok mutlu oldum sevgililer günü hediyesi 5300 tl
Pazartesi salı günü gelir kargodan

Hayırlı olsun Zeyno mutfağa nasıl halı baktın atsana foto bende istiyorum şaggy var mutfakta değiştireceğim ama çok kalın değil incelerden bakıyorum bende renge karar veremedim

Kafama perma yaptırmayı taktımGüzel kuaförlerden fiyat alacağım bide nasıl uygulamalar yaptıklarına bakacağım.Önünüzdeki hafta bakacağım maaşta yaptırırım

Oh Darısı da bana olsun.
Süpürge nin altına adımı yaz

Kafama perma yaptırmayı taktımGüzel kuaförlerden fiyat alacağım bide nasıl uygulamalar yaptıklarına bakacağım.Önünüzdeki hafta bakacağım maaşta yaptırırım
Ay bende bekarken çok isterdim.
Benim sacimda dümdüz. Görümcemlerin saçları Kıvırcık benim saça bayılırlardı. Bende güzel bukleli Kıvırcık saça bayılırım. Varsa netten gostersinler yaptıkları müşterilere varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…