Hayırlı kandillerGünaydın kızlar hayırlı kandillerrrr
Afiyet olsun canım. Allah kabul etsinİyi akşamlar regaip kandilimiz mübarek olsun.Bugün oruçtum kuru fasulye pilav yaptım.Soğan salatası turşu yoğurt çıkardım elim biraz gecikecekmiş kızlarla ben yiyoruz
Ayy yok yokkk ben pırasa gibi saç severimSaçıma perma yaptırmak istiyorum iyi olurmu acabaÇok düz biraz havalı olur diyorum ama perma yaptıran varmı aranızda?
Hayırlı kandiller canımHayırlı kandiller kızlarAllah hepimizin gönlüne göre versin
Bereketli olsun canım
Sağol canımGünaydın kızlarokyonus sarı kızın bereketli olsun
Hayırlı olsun Zeyno mutfağa nasıl halı baktın atsana foto bende istiyorum şaggy var mutfakta değiştireceğim ama çok kalın değil incelerden bakıyorum bende renge karar veremedimBugün alışverişe gittik mutfak için masa sandalyede baktım 2 tk arasında kaldım yarın karar verip alıcam 5000 tutacak gibi halıda baktım 2200 cıvarı çok beğendim bu günlerde alırım
Market 180
Manav 38
Süt 60 tl
10 kg sütten peynir yaptım
Yarın yine alırım
Oh Darısı da bana olsun.Selam kızlar öğlen gittik test vermeye büyük kızımdan almadılar beni de zorla yaptılar sistem değişmiş artık önce acile girip doktor muayane ediyor ciğer filmi çekiyor sonrasında gerekli görürse teste gönderiyormuş
Neyse dönüşte kızım faturasını yatırdı 6ü tl
Markete girdiler 70 tl noodle,, ekmek,,, süt,,, kıza kitap aldık
Küçüğüme de tokacıdan toka kolye aldılar 55 tl de orası tuttu
Vee robot süpürge aldı eşim Ayyy akşam attı foto çok mutlu oldum sevgililer günü hediyesi 5300 tl
Pazartesi salı günü gelir kargodan
Ay bende bekarken çok isterdim.Kafama perma yaptırmayı taktımGüzel kuaförlerden fiyat alacağım bide nasıl uygulamalar yaptıklarına bakacağım.Önünüzdeki hafta bakacağım maaşta yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?