🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yarın eşim bizi almaya gelecek.evimide çok özledim. Yarın sabah kalkınca yat yastık Yorganlari mızı makinaya atarım. Annem serer.Odamıza topları havalandıririm. İnsalah atlatmisizdir.

Çocukları yemeğe götürdüm bizim burası uygundu hamburger 9 TLden 19 olmuş içecekler öyle artmış sadece çay 50 kuruş.Yarın çocukların formasını almaya gitcez
Kız o nasıl fiystmış öyle senelerdir o fiyata hamburger yemedik
Yarın eşim bizi almaya gelecek.evimide çok özledim. Yarın sabah kalkınca yat yastık Yorganlari mızı makinaya atarım. Annem serer.Odamıza topları havalandıririm. İnsalah atlatmisizdir.
Ayyy hadi inşallahhhh yaaa

Selam kızlar büyüğüm ün karantina sı yarın bitiyor çok şükür

Tekrar teste gitmeye gerek yok dediler aradılar

Çıtır tavuk hazırladım dolapta dinleniyor yanına patates ve soğan halkası kızartqcam cola yok evde getirden söylicem

Dünde 25 tl indirim vardı 60 TL harcadım süt,,krema,,,çikolata filan aldım

Sadece alt üst eşofman takımı aldık okyonus hem küçüğe hem büyüğe 520 ödedik büyük için birtane Polo tişört alınacak yaşı kalmamış oda 105 ti listede yeni gelince kaç derler bilmiyorum.Zam koymuşlar sanırım geçen yıl eylülde küçüğe birtane eşofman takımı kalın olandan önü fermuarlı bitane kısa bitane uzun kollu Polo tişörte 320 vermiştim

Kitapları o fiyatın içine dahil etmişti okul müdürü yarım dönem 10 binin içinde daha eksik kitaplar varmış onları öğretmeniyle konuşup onda yedek varsa ondan temin edicem dedi

Hayırlı olsun canım

İyi akşamlar kızlar kızı gündüz uyutmadın Ayyy bayılaczammmm
Banyosunu yaptırdım şimdi uyutuyorum

Kaynım aradı illa eksik bişey varsa alayım dedi yok dedim netten hallediyorum zaten

Baktım gelmiş yine de kızlara abur cubur almış seviyorum diye cola ve bitter çikolata da almış

Kıyafetler pahalı.Bide uyduruk hepsi verdiğin paraya değmiyor.Bende idareten 1 tane aldım hepsinden.

Kuaföre 350
A101 e 250
Sok 158 verdim geldim . Aldigim büyük hiç birsey yoktu bu nasıl fiyatlar böyle .
Kızlar A!01in su böreği gayet güzel oklunuzda olsun .6 dilim falan çıktı ama çocuklar cok sevi

Kuaföre 350
A101 e 250
Sok 158 verdim geldim . Aldigim büyük hiç birsey yoktu bu nasıl fiyatlar böyle .
Kızlar A!01in su böreği gayet güzel oklunuzda olsun .6 dilim falan çıktı ama çocuklar cok sevi
Benim çocuklarda su böreği hastası. Ben kendim yapıyorum. Ama yapamayan yada vakti olmayanlar icin iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…