Oh misss.ellerine saglikEv süpürdüm toz aldım balkon wc banyo yıkadım çamaşır katladım
Büyük kız kendi odasını süpürdü toz aldı
Küçüğü uyutup duşa girdim kahvemi içip kitabımı okudum,
Akşama beşamelli tavuklu mantarlı spagetti yapacam yanına salata turşu
Kız o nasıl fiystmış öyle senelerdir o fiyata hamburger yemedikÇocukları yemeğe götürdüm bizim burası uygundu hamburger 9 TLden 19 olmuş içecekler öyle artmış sadece çay 50 kuruş.Yarın çocukların formasını almaya gitcez
Ayyy hadi inşallahhhh yaaaYarın eşim bizi almaya gelecek.evimide çok özledim. Yarın sabah kalkınca yat yastık Yorganlari mızı makinaya atarım. Annem serer.Odamıza topları havalandıririm. İnsalah atlatmisizdir.
Askeri işletme canım sadece malzeme parasını alıyorlar aşçılar asker oluncaKız o nasıl fiystmış öyle senelerdir o fiyata hamburger yemedik
Ayyy hadi inşallahhhh yaaa
Aldınız mı kitapları kıyafetlerini çocuklarınAskeri işletme canım sadece malzeme parasını alıyorlar aşçılar asker olunca
Şimdi çıktık canım okula gidiyoruzAldınız mı kitapları kıyafetlerini çocukların
Aleykümselam canımSelam kızlar
Hayırlı olsun canımSadece alt üst eşofman takımı aldıkokyonus hem küçüğe hem büyüğe 520 ödedik büyük için birtane Polo tişört alınacak yaşı kalmamış oda 105 ti listede yeni gelince kaç derler bilmiyorum.Zam koymuşlar sanırım geçen yıl eylülde küçüğe birtane eşofman takımı kalın olandan önü fermuarlı bitane kısa bitane uzun kollu Polo tişörte 320 vermiştim
Kıyafetler pahalı.Bide uyduruk hepsi verdiğin paraya değmiyor.Bende idareten 1 tane aldım hepsinden.Sadece alt üst eşofman takımı aldıkokyonus hem küçüğe hem büyüğe 520 ödedik büyük için birtane Polo tişört alınacak yaşı kalmamış oda 105 ti listede yeni gelince kaç derler bilmiyorum.Zam koymuşlar sanırım geçen yıl eylülde küçüğe birtane eşofman takımı kalın olandan önü fermuarlı bitane kısa bitane uzun kollu Polo tişörte 320 vermiştim
Benim çocuklarda su böreği hastası. Ben kendim yapıyorum. Ama yapamayan yada vakti olmayanlar icin iyidirKuaföre 350
A101 e 250
Sok 158 verdim geldim . Aldigim büyük hiç birsey yoktu bu nasıl fiyatlar böyle .
Kızlar A!01in su böreği gayet güzel oklunuzda olsun .6 dilim falan çıktı ama çocuklar cok sevi
Bacım sen atom karıncasın biz senle yarışamayizBenim çocuklarda su böreği hastası. Ben kendim yapıyorum. Ama yapamayan yada vakti olmayanlar icin iyidir
Ah canim yaBacım sen atom karıncasın biz senle yarışamayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?