Yaaaaa kızzzz ben hiç görmedim yazdıysan da geçmiş olsun kuzum tatil tatil dedik aha gördük tatiliKız test yaptım ya pozitif çıktım gecen hafta yazmadım mi size
Ben , eşim pozitifiz çocuklara yapmadık ufaklik biraz hasta gibi büyükte biraz ateş var .
Aaaaa bende yeni okuyorum.bu tatilde korona olmayan grupların hepsi oldu galiba.şimdide kızın ateşi başladı. 2gündur. Ćiğlik atmak istoorumKız test yaptım ya pozitif çıktım gecen hafta yazmadım mi size
Ben , eşim pozitifiz çocuklara yapmadık ufaklik biraz hasta gibi büyükte biraz ateş var .
Kız test yaptım ya pozitif çıktım gecen hafta yazmadım mi size
Sormaaa kendi kendimize nazar ettikYaaaaa kızzzz ben hiç görmedim yazdıysan da geçmiş olsun kuzum tatil tatil dedik aha gördük tatili
Kesinlikle doğru diyorsun . Kimle konuşsam pozitif ciddi bir vaka artışı var zaten soguklarda gelince iyice kötü olduAaaaa bende yeni okuyorum.bu tatilde korona olmayan grupların hepsi oldu galiba.şimdide kızın ateşi başladı. 2gündur. Ćiğlik atmak istoorum
Canım bende bilmiyordum covıd olduğunuzu geçmiş gitmiş olsun dikkat et çok yorma kendiniSormaaa kendi kendimize nazar ettik
Kesinlikle doğru diyorsun . Kimle konuşsam pozitif ciddi bir vaka artışı var zaten soguklarda gelince iyice kötü oldu
Az önce oturdum çok yoruldum heryer nasıl kirlenmiş kaç tur sildim bilmiyorum özellikle kızların odasını büyük çok pasaklı dağınık yarında çamaşır yıkarım dedim canım valla iş bitmiyorÇalışan insan olunca günler bölünüyor dimi ama evde olunca hiç iş bitmiyor
Her yer nasıl kirqlnemiş deyince aklıma safiye geliyor masumlar apartmanı daAz önce oturdum çok yoruldum heryer nasıl kirlenmiş kaç tur sildim bilmiyorum özellikle kızların odasını büyük çok pasaklı dağınık yarında çamaşır yıkarım dedim canım valla iş bitmiyor
Cok saol cnm daha iyiyim ama çabuk yoruluyorum . Haftaya kadar düzelmezsem rapor alacağım hiç enerjim yokCanım bende bilmiyordum covıd olduğunuzu geçmiş gitmiş olsun dikkat et çok yorma kendini
Kayınvalidem de öyle söylüyor hemen yoruluyorum diyeCok saol cnm daha iyiyim ama çabuk yoruluyorum . Haftaya kadar düzelmezsem rapor alacağım hiç enerjim yok
Allah şifa versinBu korona nin ateşi ne inatçiymıs ya.
Kızım kaç gündür ateşli.
Sürekli kontrol ediyordum.biraz once uykuda bi sıkıntı geldi bana elimi kıza bi attım kızım yanıyor.
Şurup verdim.üstünü soydum.soğuk uygulama yaptım. Kendine geldi.şimdi kuruyemiş yiyor.
Amin canimAllah şifa versinTez vakitte atlatın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?