Hayırlı olsun canım bende dik süpürge alcam ben sevmiyorum robotuSelam kızlar öğlen gittik test vermeye büyük kızımdan almadılar beni de zorla yaptılar sistem değişmiş artık önce acile girip doktor muayane ediyor ciğer filmi çekiyor sonrasında gerekli görürse teste gönderiyormuş
Neyse dönüşte kızım faturasını yatırdı 6ü tl
Markete girdiler 70 tl noodle,, ekmek,,, süt,,, kıza kitap aldık
Küçüğüme de tokacıdan toka kolye aldılar 55 tl de orası tuttu
Vee robot süpürge aldı eşim Ayyy akşam attı foto çok mutlu oldum sevgililer günü hediyesi 5300 tl
Pazartesi salı günü gelir kargodan
Nefret ediyorum çamaşır katlanmaktan sabah 3 sepet katladım yıkanıyor aşıyor kuruyor alıp sepete koyuyorum katlarım diye sevmeyince elimde gitmiyor yapmaya bugün yapmam lazım artık dedim oturdum 2 saatimi aldı katla yerleştir odayı süpür sil banyo paspasları yıkandı onları as derken.Okul forması pijamaları yıkanacak çocukların onlarıda birazdan atarım.Canım çayın yanına tatlı istiyor keşke lokum bitmeseydi bisküvi lokum yapardım bazen canım çok tatlı istiyorOff öf. Hiç isler bitmiyor
Yatakta gözümü bi açtım 11 buçuk. Çocuklar da kalkmamais. Kalktım artık salonu havalandırdım. Klimayı açtım. Çay koydum.
Çocuklarla ders yaptık yine.on balkonu yîkadım bi salon büyüklüğünde. 15 gündür evde olmayınca da batmış.
Etli patates yaptım. Süt kaynattim yoğurt mayaladım. Sütun 1litresini ayırdım çocuklara puding yapacam.
Sonngaz çamaşır yikamaya devam.
Yıka as katla
Tamam kız yazarınOh Darısı da bana olsun.
Süpürge nin altına adımı yaz
Benim normal süpürgemin sapı kırıldı geçen günHayırlı olsun canım bende dik süpürge alcam ben sevmiyorum robotukendim süpürmeyince heryer pis gibi geliyor en iyisi dik süpürge şarjlı olanlara bakıyorum sürekli büyük süpürgeyi çıkarmak zor oluyor.Eşim çocukların gideri çok oluyor sen işteysen ben çalıştırırım robotu diyor ama koydum kafama önce bilezik sonra dik süpürge alcam
Hayırlı olsun yeni kızınSelam kızlar öğlen gittik test vermeye büyük kızımdan almadılar beni de zorla yaptılar sistem değişmiş artık önce acile girip doktor muayane ediyor ciğer filmi çekiyor sonrasında gerekli görürse teste gönderiyormuş
Neyse dönüşte kızım faturasını yatırdı 6ü tl
Markete girdiler 70 tl noodle,, ekmek,,, süt,,, kıza kitap aldık
Küçüğüme de tokacıdan toka kolye aldılar 55 tl de orası tuttu
Vee robot süpürge aldı eşim Ayyy akşam attı foto çok mutlu oldum sevgililer günü hediyesi 5300 tl
Pazartesi salı günü gelir kargodan
Sağol canım büyük kız diyor ki adını müstesna koyalımHayırlı olsun yeni kızın
Canım internetten istedim atarım şimdi bende ince sevmiyorum bu istediğimi arkadaşım kullanıyor lekesi hemen çıkıyorHayırlı olsun Zeyno mutfağa nasıl halı baktın atsana foto bende istiyorum şaggy var mutfakta değiştireceğim ama çok kalın değil incelerden bakıyorum bende renge karar veremedim
Cok biriktirincezor oluyor.ben bi mak çamaşırı ipten alınca diyorum şimdi katla yoksa yarın yenisi eklenecekNefret ediyorum çamaşır katlanmaktan sabah 3 sepet katladım yıkanıyor aşıyor kuruyor alıp sepete koyuyorum katlarım diye sevmeyince elimde gitmiyor yapmaya bugün yapmam lazım artık dedim oturdum 2 saatimi aldı katla yerleştir odayı süpür sil banyo paspasları yıkandı onları as derken.Okul forması pijamaları yıkanacak çocukların onlarıda birazdan atarım.Canım çayın yanına tatlı istiyor keşke lokum bitmeseydi bisküvi lokum yapardım bazen canım çok tatlı istiyor
Bendede söyle bi takıntı var.günlük süpürgeyi kullanamıyorum. İlla büyük ve ince ucunu kullanacam. Ama simdi ki dik süpürge lerde de ince Uçlar var artık.Hayırlı olsun canım bende dik süpürge alcam ben sevmiyorum robotukendim süpürmeyince heryer pis gibi geliyor en iyisi dik süpürge şarjlı olanlara bakıyorum sürekli büyük süpürgeyi çıkarmak zor oluyor.Eşim çocukların gideri çok oluyor sen işteysen ben çalıştırırım robotu diyor ama koydum kafama önce bilezik sonra dik süpürge alcam
Teşekkür ederim zeynoKmsl Hnd katyan hayırlı olsun çok istiyordun testinde negatif ohh gözün aydın kızımın öğretmeni pozitif haftaya okula gitmeyecek.
Bayıldım zeynoo çok güzel çok zevklsin kızzzzKızlar masa sandalyem peşin 4500 e aldık halı 2200 bugün sipariş ettik
Canım ben biraz gösterişli seviyorum zevk meselesi kimine fazla gelir kimi daha sade sever bende böyle seviyorumBayıldım zeynoo çok güzel çok zevklsin kızzzz
Offf o ince uçlarla süpürmek işte senin kolunu mahvediyor yapma o kadar daBendede söyle bi takıntı var.günlük süpürgeyi kullanamıyorum. İlla büyük ve ince ucunu kullanacam. Ama simdi ki dik süpürge lerde de ince Uçlar var artık.
Ya öylede işte. Halinin üstünde ki enufak toz sinirimi bozuyor.kolumda böyle ağrıyor işteOfff o ince uçlarla süpürmek işte senin kolunu mahvediyor yapma o kadar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?