🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Off öf. Hiç isler bitmiyor
Yatakta gözümü bi açtım 11 buçuk. Çocuklar da kalkmamais. Kalktım artık salonu havalandırdım. Klimayı açtım. Çay koydum.
Çocuklarla ders yaptık yine.on balkonu yîkadım bi salon büyüklüğünde. 15 gündür evde olmayınca da batmış.
Etli patates yaptım. Süt kaynattim yoğurt mayaladım. Sütun 1litresini ayırdım çocuklara puding yapacam.
Sonngaz çamaşır yikamaya devam.
Yıka as katla

Hayırlı olsun canım bende dik süpürge alcam ben sevmiyorum robotu kendim süpürmeyince heryer pis gibi geliyor en iyisi dik süpürge şarjlı olanlara bakıyorum sürekli büyük süpürgeyi çıkarmak zor oluyor.Eşim çocukların gideri çok oluyor sen işteysen ben çalıştırırım robotu diyor ama koydum kafama önce bilezik sonra dik süpürge alcam

Sabah 10 da uyandım ben oruçtum çocuklara kahvaltı hazırladım.Manava kantine uğradım sebze yoktu doğru düzgün biraz limon yeşil elma aldım.Sakız buzdolabı poşeti aldım 4 kutu küçük olanlardan çocuklara kraker çizi jelibon derken 35 TL harcadım.Kızlara kar pantolonu sipariş vermiştim mağazaya gelmiş gider onu alırım yarın ya da pazar

Nefret ediyorum çamaşır katlanmaktan sabah 3 sepet katladım yıkanıyor aşıyor kuruyor alıp sepete koyuyorum katlarım diye sevmeyince elimde gitmiyor yapmaya bugün yapmam lazım artık dedim oturdum 2 saatimi aldı katla yerleştir odayı süpür sil banyo paspasları yıkandı onları as derken.Okul forması pijamaları yıkanacak çocukların onlarıda birazdan atarım.Canım çayın yanına tatlı istiyor keşke lokum bitmeseydi bisküvi lokum yapardım bazen canım çok tatlı istiyor

Oh Darısı da bana olsun.
Süpürge nin altına adımı yaz
Tamam kız yazarın
Benim normal süpürgemin sapı kırıldı geçen gün
Dik süpğrgem var ama tam detaylı süpürmüyor
İYi süpürge gerçekten lazım oluyor

Hayırlı olsun yeni kızın

Biz eve geldikten sonra babam uğradı tavuk filan almış kızlara cips

Neyse günün yemeği belli oldu tavuğu kızarttım yanına salata yaptım yedik

Yarına canım Özbek pilavı istiyor

Kaşımı aldırmaya gidecem Ayyy azıcık da gezeyim 1 haftadır evden çıkmadık küçüğü ablaya bırakırım

Hayırlı olsun Zeyno mutfağa nasıl halı baktın atsana foto bende istiyorum şaggy var mutfakta değiştireceğim ama çok kalın değil incelerden bakıyorum bende renge karar veremedim
Canım internetten istedim atarım şimdi bende ince sevmiyorum bu istediğimi arkadaşım kullanıyor lekesi hemen çıkıyor

Cok biriktirincezor oluyor.ben bi mak çamaşırı ipten alınca diyorum şimdi katla yoksa yarın yenisi eklenecek

Bendede söyle bi takıntı var.günlük süpürgeyi kullanamıyorum. İlla büyük ve ince ucunu kullanacam. Ama simdi ki dik süpürge lerde de ince Uçlar var artık.

Kızlar masa sandalyem peşin 4500 e aldık halı 2200 bugün sipariş ettik

Eklentiler

• IMG_20220204_170933.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 126
  • Screenshot_20220203_203639_trendyol.com.webp
    46 KB · Görüntüleme: 121
Kmsl Hnd katyan hayırlı olsunçok istiyordun testinde negatif ohh gözün aydın kızımın öğretmeni pozitif haftaya okula gitmeyecek.
Teşekkür ederim zeyno

Yaaa ne kadar fazla artık inan ki herkes de pozitif artık napacağımızı şaşırdık
Ben küçüğümü bu ay göndermeyeceğim kreşe ablası da yeni atlattı çok da dışarı çıkmazsak biraz hafifler inşallah
Belki küçüğüm de geçirdi ama test yapmadıkları için anlamadık

16 sında büyük kızımın doğumgünü geçenlerde ben mont almıştım babası da sordu ne istiyorsun diye kız da sen bütçe ver dolabımı yenileyeyim dedi kıyafetlerimi tamam dedi babası ucuz atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…