Kocana devret ilgilensin yollason okulaAh ah.sabah kOca işten geliyor. Kız öğlen ci. Kahvaltı hazırla .kızı hazırla oy.nerdeeeee
Anladım senin siniriniBirazda az yemeye başladım ya sinirler tavan.
Rica etsem yaparda. Burda arkadaşım yokkiKocana devret ilgilensin yollason okula
Gurbetlik zor oluyorRica etsem yaparda. Burda arkadaşım yokki
İyi edersiniz.izleyip te eve gelince korkmayın haaaaGurbetlik zor oluyor
Neyseki yakına geldiniz
Tatilde covit olunca planlar da iptal
Biz hafta içi küçüğü kaynanama bırakıp biyükle gideceğiz çığlık a
O gün kaynanamda kalırızİyi edersiniz.izleyip te eve gelince korkmayın haaaa
Burdayim canm
Alemsiniz kizlarr cok dogru demissin kmsl hnd hep toohh yiyorlar bende severim tooh ama bu kdr ust uste yiyesim gelmezAslında senin is daha kolay kız.
Ne pişirecem değilde .tavuğun hangi yemeğini yapsam
Bizde seni seviyoruz canım öptmAlemsiniz kizlarr cok dogru demissin kmsl hnd hep toohh yiyorlar bende severim tooh ama bu kdr ust uste yiyesim gelmez
Geceniz hayrolsun bi bakinayim dedim size seviyirum sohbetnizi
Can kardeslerBizde seni seviyoruz canım öptm
Eline sağlık görümcenin.en güzeli yap bi güzel poğaça yiyin sıcak sıcakCan kardesler
Biz gorumcemlerdeydik sagolsun yedirdi,icirdi bir de ustune yemegi eve de gonderdi yarin onun yanina peynirim var bozulcak gibiler kokulari degismis mayali pogaca yapabilirim baska ne yapabilirim sizce peynirle borek , besamelli makarna
İyiyiz. Canım çok şükürBurdayim canmnasılsın iyi misin
Herkes iyidir inşallah
Bu ara biraz karmaşık günler geçirdim.ruhen bedenen çok yoruldum
İlk firsatta okuyup yazacağım
Hepinizi seviyorum
Kız çıtır tavuk çöp şişte tavuk filan hafif oluyor gerçekten tavuk kokusu yok öyleAlemsiniz kizlarr cok dogru demissin kmsl hnd hep toohh yiyorlar bende severim tooh ama bu kdr ust uste yiyesim gelmez
Geceniz hayrolsun bi bakinayim dedim size seviyirum sohbetnizi
Ohhhh afiyet olsun canımCan kardesler
Biz gorumcemlerdeydik sagolsun yedirdi,icirdi bir de ustune yemegi eve de gonderdi yarin onun yanina peynirim var bozulcak gibiler kokulari degismis mayali pogaca yapabilirim baska ne yapabilirim sizce peynirle borek , besamelli makarna
evet canım ben ilk geldiğimde şok oldum düşün geçen hafta eşimin iş arkadaşı başka yerde oturuyordu lojmana geldi yakıt kira yakıt masrafı artınca en azından yakıttan tasarruf ederim demiş.Artık nerden nasıl tasarruf ederiz onun derdindeyizCanım bura daha iyi ama yinede yüksek fiyatlar Van a gezmeye gelmiştim kiralar giyim gıda gerçekten çok pahalı
yok canım kamp yazalım diyorum olursa sonrada ankaraya giderizAtın atın borçları çıkarayım fallarda
Aman memur olunca hep öyle kartlarla ayları döndürüyoruz. Gelen zamlar zaten fazlasıyla faturalara gitti
Yazın otel tatili falan ayarladınız mi cok pahalı bi bu sene gidemeyeceğiz sanırım . Cok sevdiğim bir yere baktım 5 günlük 18 bin diyor
Günaydın canmGünaydınnn kızlar
Sagol canim oyle uzatmali islerle ugrasasim yok bugun hem okdr asiri da yok peynir . Pogaca yapacagm yuksek ihtimalİyiyiz. Canım çok şükür
Umarım önemli bir sıkıntı yoktur
Bizde seni seviyoruz kendine iyi bak yaz mutlaka
Kız çıtır tavuk çöp şişte tavuk filan hafif oluyor gerçekten tavuk kokusu yok öyle
Yoksa bende tavada ya da fırında üstüste yiyemem midem bulanır
Ohhhh afiyet olsun canım
Fırına gönderip peynirli pide yaptırabilirsiniz güzel olur
Poğaça da olır sıcacık çayla
doktorlar ne dedi peki canım her çocuk gelişimi aynı seyretmiyor göz teması güzelse algısı güzelse benim fikrim sorun yoktur.Kalabalıkta büyüyen çocukla tek büyüyen çocuk farkı her zaman oluyor sıkma canını yoktur inşallah kötü bişeyGünaydın canm
Bebiş kalabalığa falan girmiyor tanımadığı eve girmek istemiyor çok ağlıyor.Ama AVM restoran market v.s yerlerde sıkıntı yok.bizim eve yabanci birisi geldiğinde 5-10 dakika bı uzak durup sonra yaklaşıyor v.s durumumuz vardı.Bu bizim için normaldi malum covitin hatta kararının tam ortasına doğdu 1 yılını sokağa çıkma yasaklariyla geçirdi.bir arkadaş davet etti bende bebiş şimdi sıkıntı yapar sonra gelirim dedim.oda bu durum normalmi sence dedi yani böyle yapması.ordan benim icime ateşi düşürdü.
Tabi 7-8 kelime ve işaretle bütün dünyayı yönetme becerisi muhteşem bizim bebisin.Algi komut alma,getir götür hangi eşya kimin ne işe yarar tüm oyuncakları amacına uygun kullanma falan maşallah yerinde
Ama yinede kelimesi az ve toplum içerisine girmiyor v.s diye endişelendim arkadaşın o lafından sonra.doktor doktor gezdik sürekli gözlemledim her hareketinin altında bişey aradım piskolojik olarak çok kötü duruma düştüm tabi bebişi çevremi ve ev halkinida düşürdüm.oyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?