Oyyyy oyyyy okurken yoruldum bacımSlm kızlar
Bugün akşama kadar hiç oturmadım.
Sabah 4bucukta uyandim sonra baktım kapının zili çalıyor. Eşim msj atmış ama hiç duymadim.is bitti eve geliyorum diye.
Neyse geldi eşim saat 5ti nescafe ictik
Sonra yattım namaza kalktım
Sonra yine yattım oglana kalktım.
Sonra yine yattım en son 9 buçuk gibi kalktım .ortalığı topladım. Esim sabah ise gidecek daha iyi ya.vardiyaları hiç sevmiyorum
Kahvaltı yaptık .Balkonları yîkadım ortalığı süpürdüm. Eşim kızı okula bıraktı. Bugün evde diye yarınki alışverişe bugün gittik.oğlumda yanımızda ydi. Gıda alışverişi yaptık. 1000tlye yakın tutmuştur. Dışarda ken kızımın öğretmeni msj attı. Çocuklar i alın diye.artık kızı okuldan aldık. Eve geldik.alınanlar yerleştirdim. Namaz kıldım. Kız babasıyla evde durdu ben oglanla pazara gittim.geldim. balık aldım .balık pişirdim salata yaptım. Yine aldıklarımı yerleştirdim. Yemekten sonra ocak Davlimbazi fayanslarını güzelce sildim.bulaşıkları mak.yerleştirdim. saat 9du oturdum.
Kızım 1hafta okula gitmicek.hocamızın çocukları hastaymis.
Yarın salonu komple temizlemek istiyorum.halılar camlar bi elden gecsin
Ayyy ben bile heyecanlandım kızzzzGunaydin kızlar
Sağlıklı , mutlu huzurlu bir gün olsun
Bugün 72 ay olan ev takdirimizin sonuncusunu yatıracağım cok mutluyumAllah herkese ödeme kolaylığı , en güzel evlerden nasip etsin
sağol canım 9 buçuk gibi yataga gidiyolar 10 a doğru uyuyorlar onu biraz daha öne çekebilsek çok rahat olacakAfiyet olsun canım
Kızlar erken uyuyor mu
Çok sevindim canım hem evin oldu hem borcun bitti.Darısı isteyenlere olsun inşallah Bizimde kredimizi kapatma gücü versin rabbim bitcoin gümüş yükselsin :)Gunaydin kızlar
Bugün 72 ay olan ev takdirimizin sonuncusunu yatıracağım cok mutluyumAllah herkese ödeme kolaylığı , en güzel evlerden nasip etsin
CanimsinAyyy ben bile heyecanlandım kızzzz
Darısı sana olsun insallahÇok sevindim canım hem evin oldu hem borcun bitti.Darısı isteyenlere olsun inşallah Bizimde kredimizi kapatma gücü versin rabbim bitcoin gümüş yükselsin :)
Darısı basımıza inşGunaydin kızlar
sorma canım bende iyi kar etmiştim ama sağolsun eşim bekle bekle dedim tepetaklak düştüCanimsin
Darısı sana olsun insallah
İnsallah yukseir yaaa ben iyi kar etmiştim sonra satmayınca cok pişman oldum
Sayılı gün çabuk geçerDarısı basımıza inşDiğer kredi geçen ay bitti bizim 72aydı.Şimdiki 120ay
Eşim cok sat dedi dinlemedim ve cok pişmanım . Napalim sağlık olsun artıksorma canım bende iyi kar etmiştim ama sağolsun eşim bekle bekle dedim tepetaklak düştübenim koca ne derse tersini yapmak lazım ama yapamıyorum illa onunda onayı olsun diye soruyorum
bizimde 120 aydı 29 ay ödedik bu ayla birlikte kaldı 91 ayDarısı basımıza inşDiğer kredi geçen ay bitti bizim 72aydı.Şimdiki 120ay
9 da yatağa gitseler daha iyi olursağol canım 9 buçuk gibi yataga gidiyolar 10 a doğru uyuyorlar onu biraz daha öne çekebilsek çok rahat olacak
Darısı basımıza inşDiğer kredi geçen ay bitti bizim 72aydı.Şimdiki 120ay
Ayyy ben çok korkuyorum yaaa kredi taksit filanbizimde 120 aydı 29 ay ödedik bu ayla birlikte kaldı 91 ayofff biter mi
sorma canım valla 9 da başlıyorum hadi yatağa demeye yok susadık yok tuvelete gitcem yok anne sabah kahvaltıda ne hazırlayacaksın vb sırf uyumamak için bahaneler üretiyorlar birde beraber aynı yatağa yatarlarsa kıkır kıkır gülüyorlar :)9 da yatağa gitseler daha iyi olur
Ayyy ben çok korkuyorum yaaa kredi taksit filanmesela hamur yoğurma makinası istiyorum evkur da filan alabilirim ama orda borç olunca gözümde büyüyecek geri vazgeçiyorum
Ay çok sevindim canımGunaydin kızlar
Yaaa büyüdüklerinde bu anıları çok güzel hatırlayacaklardırsorma canım valla 9 da başlıyorum hadi yatağa demeye yok susadık yok tuvelete gitcem yok anne sabah kahvaltıda ne hazırlayacaksın vb sırf uyumamak için bahaneler üretiyorlar birde beraber aynı yatağa yatarlarsa kıkır kıkır gülüyorlar :)
Biter canım biter.bizimde 120 aydı 29 ay ödedik bu ayla birlikte kaldı 91 ayofff biter mi
Ay evet ya gülmek istemezdim ama babam kizdikca gülesimiz gelirdi.Yaaa büyüdüklerinde bu anıları çok güzel hatırlayacaklardır
Bizde özellikleO1deren87 ile sofraya oturduk mu gülmekten ölürdük sebepsizce en büyük ablamda susun susun diye kızardı hala anlatır anlatır güleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?