- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Canım hosgeldinHerkese günaydınlarherkes nasıl bende durumlar yukarıda yazdığım gibi.ev işlerine bu sıra yoğunluktan ve kötü hava koşullarından pek bakamadik.boşlik.ve güzel hava bulduğumuz da çocukları disari çıkarıyoruz ev bakmaya sıra gelmiyor
Canları sağ olsun sağlıkları yerinde olsunda ev işi bir şekilde hallolur inşallahbir yerlerde nabimiz vardır
Hediye falan gelmez bana biz sevgilimiyiz evliyiz dedi benim kocaCanım hosgeldin
Pandemi bebekleri bunlar iletişimde sorun yasamaları cok normal . Hep evde büyüdüler . Tabiki kontrollerini ihmal etme içinde kalmasın şüphe.
Penguen ne güzel bak kamplarınız bar biz öğretmen evinde yer bile bulamıyoruz
Gubaydin kızlar mayışa kaldı bir gün
Sevgililer günümüzde kutlu olsun gelen hediyeleri yazın buraya
Bana da gelmez cok saçma buluyormuş kocam .Hediye falan gelmez bana biz sevgilimiyiz evliyiz dedi benim koca
Bende evlilik yıldönümü gelince görüşürüz dedim.Neden hep benden bekliyorsun sanki sadece erkekler alacak diyor senin soyadını taşıyorum tabi sen alacaksın dedimBana da gelmez cok saçma buluyormuş kocam .
Dedim para harcayacağın hergun sana saçma zaten
Ya valla Benimkide aynı.Niye sadece erkeklerden bekleniyormuş bizde alaymışızBende evlilik yıldönümü gelince görüşürüz dedim.Neden hep benden bekliyorsun sanki sadece erkekler alacak diyor senin soyadını taşıyorum tabi sen alacaksın dedim
aynen bazen söyleniyor ben al mı dedim neden alıyorsun daha giyerdim eskimedi diye :)Ya valla Benimkide aynı.Niye sadece erkeklerden bekleniyormuş bizde alaymışızSenin ihtiyacın yok dedim ne lazımsa ayakkabına kadar ben alıyorum zaten sen hazır giyinip kuşanıyorsun Etiketi üzerinde botu spor ayakkabısı Herseyi var aa Buda varmış diyor
Eski botlarını atmadı hala giyiyor yeniler çürüyecek 2 yıl oldu etiketli duruyoraynen bazen söyleniyor ben al mı dedim neden alıyorsun daha giyerdim eskimedi diye :)
aynı benimki derimoddan 2 ayakkabı almıştım 2 yıl oldu güç bela bu kışa girerken bitanesini çıkardı eskisine kıyamadı bırak başkası giysin birazda dedim sende yenileri giy derisi bozulacak onun bir ömrü var dedim pek inanmadı ama dediğime derininde ömrü mü varmış diyor :)))Eski botlarını atmadı hala giyiyor yeniler çürüyecek 2 yıl oldu etiketli duruyor
Bende büyük kızı araştırıyorum İngilizce kursuna senelerdir söylüyorum daha bu sene ikna oldu bakalımGünaydın kızlar Cumartesi büyük kızın ingilizce dersi vardı sabah servisle gitti öğlen biz aldık değişmesi gereken kıyafetler vardı onları değiştirdik çocukları oyun parkına götürdük biraz oynadılar eve geldik yemek hazırla derken akşam oldu.Dünde eşim nöbetçiydi temizlik yaptım banyo işleri çamaşır işleri derken baya zaman geçmiş arkadaşa vereceklerim vardı onları bıraktım çocuklar oynadı biraz gelince noddle istediler onlar onu yedi bende çorbam vardı 2 kase içtim bitsinde yenisini yapayım diye.Çayın yanına bişeyler yaptım kızlarla yattım üstümden tır geçmiş gibi
Canım çocuklar kimseyi görmeden büyüyorlar o yüzden böyle davranması normalGünaydın canm
Bebiş kalabalığa falan girmiyor tanımadığı eve girmek istemiyor çok ağlıyor.Ama AVM restoran market v.s yerlerde sıkıntı yok.bizim eve yabanci birisi geldiğinde 5-10 dakika bı uzak durup sonra yaklaşıyor v.s durumumuz vardı.Bu bizim için normaldi malum covitin hatta kararının tam ortasına doğdu 1 yılını sokağa çıkma yasaklariyla geçirdi.bir arkadaş davet etti bende bebiş şimdi sıkıntı yapar sonra gelirim dedim.oda bu durum normalmi sence dedi yani böyle yapması.ordan benim icime ateşi düşürdü.
Tabi 7-8 kelime ve işaretle bütün dünyayı yönetme becerisi muhteşem bizim bebisin.Algi komut alma,getir götür hangi eşya kimin ne işe yarar tüm oyuncakları amacına uygun kullanma falan maşallah yerinde
Ama yinede kelimesi az ve toplum içerisine girmiyor v.s diye endişelendim arkadaşın o lafından sonra.doktor doktor gezdik sürekli gözlemledim her hareketinin altında bişey aradım piskolojik olarak çok kötü duruma düştüm tabi bebişi çevremi ve ev halkinida düşürdüm.oyle işte
Afiyet olsun canımakşam yemeğine nohut pilav yaparım dün akşam ıslattım nohutu gidince yaparım bugün kitap okumak istiyorum bakalım yapabilirsem
Kadınlar çiçektir ma güldürSelam kızlar nobeyltciydim cok yoruldum
Adamın gunahini aldım çiçek göndermiş okula ama hediye yokçiçek yerine buryan yeseydik daha iyiydi
Akşam balık yemeğe gidicez evde uğraşamam her yer mahvoluyor .
Küçük kız tam bir çilek canavarı yıktı ortalığı çilek kalmamış diye
Getirden söyledim 1 kilo çilek,,, 1 kilo kivi,,, 1 kilo kestane,
Sağol kuzum yani tam mevsiminde yense daha iyi bence ama bugünlerde taktı kafayı çileğe zalımın getirde kilosu 50 tlAfiyet olsun bebeğime çocuklar cok seviyor çileği
Bence de meyve , sebze ,et falan görmeden alınmamalı . Ben hiç onları sipariş vermiyorum sadece paketli şeyler . En kötülerini koyuyorlarSağol kuzum yani tam mevsiminde yense daha iyi bence ama bugünlerde taktı kafayı çileğe zalımın getirde kilosu 50 tl
Aslında yarın pazara gidecem ordan alırdım ama tutturdu
Kivi yi hiç beğenmedim çöp resmen neyse denemiş olduk meyve alınmaz
Ben bugün pazardan aldım çilek .kilosu 20di çok lezzetliydiSağol kuzum yani tam mevsiminde yense daha iyi bence ama bugünlerde taktı kafayı çileğe zalımın getirde kilosu 50 tl
Aslında yarın pazara gidecem ordan alırdım ama tutturdu
Kivi yi hiç beğenmedim çöp resmen neyse denemiş olduk meyve alınmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?