🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Canım hosgeldin
Pandemi bebekleri bunlar iletişimde sorun yasamaları cok normal . Hep evde büyüdüler . Tabiki kontrollerini ihmal etme içinde kalmasın şüphe.
Penguen ne güzel bak kamplarınız bar biz öğretmen evinde yer bile bulamıyoruz
Gubaydin kızlar mayışa kaldı bir gün
Sevgililer günümüzde kutlu olsun gelen hediyeleri yazın buraya

Hediye falan gelmez bana biz sevgilimiyiz evliyiz dedi benim koca

Bana da gelmez cok saçma buluyormuş kocam .
Dedim para harcayacağın hergun sana saçma zaten
Bende evlilik yıldönümü gelince görüşürüz dedim.Neden hep benden bekliyorsun sanki sadece erkekler alacak diyor senin soyadını taşıyorum tabi sen alacaksın dedim

Bende evlilik yıldönümü gelince görüşürüz dedim.Neden hep benden bekliyorsun sanki sadece erkekler alacak diyor senin soyadını taşıyorum tabi sen alacaksın dedim
Ya valla Benimkide aynı.Niye sadece erkeklerden bekleniyormuş bizde alaymışızSenin ihtiyacın yok dedim ne lazımsa ayakkabına kadar ben alıyorum zaten sen hazır giyinip kuşanıyorsun Etiketi üzerinde botu spor ayakkabısı Herseyi var aa Buda varmış diyor

aynen bazen söyleniyor ben al mı dedim neden alıyorsun daha giyerdim eskimedi diye :)

Eski botlarını atmadı hala giyiyor yeniler çürüyecek 2 yıl oldu etiketli duruyor
aynı benimki derimoddan 2 ayakkabı almıştım 2 yıl oldu güç bela bu kışa girerken bitanesini çıkardı eskisine kıyamadı bırak başkası giysin birazda dedim sende yenileri giy derisi bozulacak onun bir ömrü var dedim pek inanmadı ama dediğime derininde ömrü mü varmış diyor :)))

Bende büyük kızı araştırıyorum İngilizce kursuna senelerdir söylüyorum daha bu sene ikna oldu bakalım
Canım çocuklar kimseyi görmeden büyüyorlar o yüzden böyle davranması normal
Ama sen yine dikkat et

Erkek çocukları daha geç konulu diyorlar

Bir de bakıcı bakıyordu dimi dikkat ediyor musun TV telefon filan veriyor mu çok önemli

Selam kızlar nobeyltciydim cok yoruldum
Adamın gunahini aldım çiçek göndermiş okula ama hediye yok çiçek yerine buryan yeseydik daha iyiydi
Akşam balık yemeğe gidicez evde uğraşamam her yer mahvoluyor .

Küçük kız tam bir çilek canavarı yıktı ortalığı çilek kalmamış diye

Getirden söyledim 1 kilo çilek,,, 1 kilo kivi,,, 1 kilo kestane,

Afiyet olsun bebeğime çocuklar cok seviyor çileği
Sağol kuzum yani tam mevsiminde yense daha iyi bence ama bugünlerde taktı kafayı çileğe zalımın getirde kilosu 50 tl
Aslında yarın pazara gidecem ordan alırdım ama tutturdu

Kivi yi hiç beğenmedim çöp resmen neyse denemiş olduk meyve alınmaz

Bu ay vakalar çok fazla diye kızı göndermedim kreşe öğretmeni mesaj atmış yarın Domino's a pizza yapma etkinliğine gideceğiz gelsin diye
Tamam dedim yarınlık göndereceğim

Bence de meyve , sebze ,et falan görmeden alınmamalı . Ben hiç onları sipariş vermiyorum sadece paketli şeyler . En kötülerini koyuyorlar

Ben bugün pazardan aldım çilek .kilosu 20di çok lezzetliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…