Dimi yaaaa keşke hep çocuk kalsaydıkAy evet ya gülmek istemezdim ama babam kizdikca gülesimiz gelirdi.
Ben hala arada gülme krizimtutar.eşim der gülmek için yer ariyorsun
Bizimki yataktan fırladı matematik çözecekmişsorma canım valla 9 da başlıyorum hadi yatağa demeye yok susadık yok tuvelete gitcem yok anne sabah kahvaltıda ne hazırlayacaksın vb sırf uyumamak için bahaneler üretiyorlar birde beraber aynı yatağa yatarlarsa kıkır kıkır gülüyorlar :)
Bize de gel yaaaaEvet kızlar.
Sabah oğlumu okula gönderdim temizlik var diye yatmadim.önce bi nescafe içtim. Ya bismillah diye başladım.
Salonun camlarını sildim.Halısı nin kirli yerlerini silip balkona attım. İki berjeri sildim. Koltukları iyice süpürdüm.
Her yeri topladım .süpürdüm sildim.dün bingonun yuzey temizliyicisini aldım. Ev mis gibi koktu.wcyi de yîkadım.
Valla hızımi alamadım mutfağın camını silmek istedim de kızım illa yanıma gel dedi.onla biraz top oynadık. Namaz kıldım. Mis kokan salonumda oturuyorum.biraz havami atayim
Yaaaaaaa ne kadar tatlııııBizimki yataktan fırladı matematik çözecekmişZorla yapan çocuk yatmasın diye matematik yapacakmış
İnşallah canım sizinki bitmiş sayılır ağız tadıyla oturmak nasip olsunBiter canım biter.
Bizde 120 aylığına çekmiştik.hatta yetmedi ek kredi de çekmiştik 5 yıl.
8taksidimiz kaldı .ekimde borcumuz bitecek Allah izin verirse.bizede demişlerdi 10 yıl öde öde biter mi diye.bitiyormuski.
Bende çok mutlu olucam bitsin.bu kadar yıl ödedim gidip oturmak istiyorum. Rabbim nasip ederse
Şeninde güzel haberlerini alacağız allahim izniyleAy çok sevindim canım
Bizimkinede çok az kaldı
İnşallah bende burdan yazarım bitince
Afiyet olsun.Bizde fırında karnabahar sarımsaklı yoğurt ve mercimek çorbası varİyi akşamlar canlar
Kızlara çökertme kebabı yaptım kendime de karışık kızartma sıcak da pide aldık üfff çok yiyorum yine
Size de afiyet olsun. CanımAfiyet olsun.Bizde fırında karnabahar sarımsaklı yoğurt ve mercimek çorbası var
Amin canım insallahİnşallah canım sizinki bitmiş sayılır ağız tadıyla oturmak nasip olsun
nice güzel yaşları olsun Şansı bahtı açık olsun büyük prensesinGünaydın kızlar
Bugün büyük kızımın doğumgünü 15 oldu artık
Akşama birşeyler yapalım dedik ama antrenmanı var geç oluyor
Yarına artık küçüğümü kayınvalideme bırakıp kızımla başbaşa çıkacağız
Hoşgeldin :)Günaydın misafir kabul ediyor musunuz?
Hoşbulduk canım. Çok geçmiş olsun.Hoşgeldin :)
Bu ara ben çok kilo aldım şekerim insülin direncim çıktı dikkat etmeye başladım yaza kadar eski kiloma inerim umarım
Nice mutlu yaşları olsun. İyi ki doğmuş.Günaydın kızlar
Bugün büyük kızımın doğumgünü 15 oldu artık
Akşama birşeyler yapalım dedik ama antrenmanı var geç oluyor
Yarına artık küçüğümü kayınvalideme bırakıp kızımla başbaşa çıkacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?