Hiç sesin çıkmadı demek hazırlık yaptın. Yarına bol muhabbetler olsun bakalimSelam kızlar
Sabah kahvaltı yaptık kahvemizi içtik eve geldim hiç oturmadı bu saate kadar
Yarına Kayınvalidem,,, eşimin teyzesi,, ve eltim geliyor
Menüm
Lahmacun,,, patates salatası,,, havuç tarator,,, karışık kızartma,,, kısır,,, ayran
Muhallebili kadayıf
Menümün ön hazırlıklarını yaptım
Bugün için tavuk kızarttım,, makarna haşladım salata yaptık yedik
Temizlikteyim benİyi pazarlar kızlar nerdesiniz bakayım
Kolay gelsin canımTemizlikteyim ben
Bayağı koşturmaca bir hafta sonu olmuş canım kolay gelsinSelam kızlar nasılsınız dün çocukların yüzme kursu vardı ordan geldik doğum günü vardı arkadaşın kızının oraya geçtik akşama kadar oradaydık.Bugünde sabah 11 de çıktım 4 e geliyordu eve girdik aynı grupta değiller biri bitiyor diğerinin saatini bekle o çıkınca üzerini değiştir saçlarını kurut.Lahmacun söyledik kendimize kızlarda tavuk dürüm istedi onlarada onu aldık.Sonra temizlik yaptık az önce oturdum ödev kontrolü yapıyor eşim çıldırdı yine benim büyük kız hiç önemsemiyor dersleri nasıl düzelir bilmiyorum
umrunda bile değil canım sürekli iteliyoruz aa unutmuşum diyor çok rahat ya hiç öyle biri değilim değişik geliyorBayağı koşturmaca bir hafta sonu olmuş canım kolay gelsin
Biraz üzerine düşmeyin canım rahat bırakın bakalım o zaman tepkisi ne olacak
hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuzGünaydın lar kızlar
Biz burdan ev almaya karar verdik.kendi evimizi satıp burdan ev arıyoruz. Ay kafam cok karışık nasıl olacak nasıl devam edecek hiç bilmiyoruz.cumartesi 3 ev gördük Kafamıza yatmadi.
Şuan oturduğum evin arka sinda bi ev var akşam onu görmeye gidecez.
Kafa bi milyon
Temizliğe girisecem birazdan .
Bugün pazarda var
Kızın beslenmesi ne poğaça yapacam
Çorba pilav ve barbunya yapacam. Canım istiyordu söyle limonlu maydonoz lu barbunya.tabi bu arada kolum ağrımaya devam ediyor.
Nasıl olacak bu işler rrrrr
Hadi ben kaçtım.
Ayyy ben bile heyecanlıyımGünaydın lar kızlar
Biz burdan ev almaya karar verdik.kendi evimizi satıp burdan ev arıyoruz. Ay kafam cok karışık nasıl olacak nasıl devam edecek hiç bilmiyoruz.cumartesi 3 ev gördük Kafamıza yatmadi.
Şuan oturduğum evin arka sinda bi ev var akşam onu görmeye gidecez.
Kafa bi milyon
Temizliğe girisecem birazdan .
Bugün pazarda var
Kızın beslenmesi ne poğaça yapacam
Çorba pilav ve barbunya yapacam. Canım istiyordu söyle limonlu maydonoz lu barbunya.tabi bu arada kolum ağrımaya devam ediyor.
Nasıl olacak bu işler rrrrr
Hadi ben kaçtım.
Herkesin karakteri farklı oluyor canım ne çok gevşek bırak ne de sık bakalımumrunda bile değil canım sürekli iteliyoruz aa unutmuşum diyor çok rahat ya hiç öyle biri değilim değişik geliyor
Amin canim insallahhayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?