Günaydın şekerimGunaydin guzeller
Haftayı yarıladık . Bugün menü dışarıdan balık . Maaş aldığımız banka değişecek okuldan sonra hesap açtırmaya gitmem lazım
Güzel promosyon alacağız çabuk gelsin Mart
Bamya en sevdigim yemek bayılırım . Bol eksili , kıymalı mis gibiiiiiiGünaydın şekerimBizim menüde bamya,pilav,yogurt
Bayılırım promosyonlaraGunaydin guzeller
Haftayı yarıladık . Bugün menü dışarıdan balık . Maaş aldığımız banka değişecek okuldan sonra hesap açtırmaya gitmem lazım
Güzel promosyon alacağız çabuk gelsin Mart
bizimde martta çok bekliyorduk ama beklediğimiz gibi olmadıBayılırım promosyonlara
Ay aklıma getirdin Bizimki de yakındı heralde bi eşime sorayim
Kadayıfı muhallebi yap canım hem hafif hem pratikgünaydın kızlar dün akşam ıspanak yapmadım sarma pişirdim şehriye çorbası yaptım.Bugün çorbam var köfte salata yaparım eşim spora gidince arkadaşları çağırdım öğlen yufka alcam gidince börek yaparım bitane tatlı yapmam lazım ne yapsam bilemedim kek mi yapsam un kurabiyesi mi
Hayırlısı olsun canım.bizimde martta çok bekliyorduk ama beklediğimiz gibi olmadıbilezik alayım diyordum gün paramla birleştirip alamıcam büyük ihtimalle
Gel bana gel.hiç çocuk yok suanBizde eşimin teyzesi ne geldik 5 çocuk var
Oha nasıl orantılı gelmişİyi akşamlar kızlar 1111 tlll gelen elektrik faturası ile aşk yaşıyorum
Cok sinir bozucuİyi akşamlar kızlar 1111 tlll gelen elektrik faturası ile aşk yaşıyorum
geçmiş olsun canımGünaydın. Kızlar
Dün ani harekett yaptım kızla otobüsten inerrken akşamdan beri belim ağrıyor
bende yarım saat geç geldim işe haberleri dinledim biraz rusya gece saldırmışGubaydin kızlar güne Savas haberleriyle uyanmak ne kötü
Kmsl Hnd cok geçmiş olsun cnm dinlen is falan yapma daha da ağrımasın .
Sene 2022 hala böyle silahla uçakla savaş korkunc . Ahhh putin gözün kör olsunbende yarım saat geç geldim işe haberleri dinledim biraz rusya gece saldırmış
geçmiş olsun canım
Sağolun kızlarGubaydin kızlar güne Savas haberleriyle uyanmak ne kötü
Kmsl Hnd cok geçmiş olsun cnm dinlen is falan yapma daha da ağrımasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?