Kabak kendine yaptın herhalde çocuklar yermi kabakKıymalı kabak yanına da tereyağlı makarna yaptım
Küçüğüm oyuncaklarıyla oynuyor bende kahve içiyorum
Birazdan dışarı çıkıp hava alır markete uğrarız
Aynen yemiyorlar biraz sarımsaklı yoğurt dökecem zorlarsam belki1 kaşık 1 kaşıktırKabak kendine yaptın herhalde çocuklar yermi kabak
Afiyet olsun benimde yarın ki menüm çıtır tavukakşam tavuk şinitzel yanına salata makarna yaparım.Yarına ıspanak yemeği yapcam
Ohhh vallahi atom karınca gibisinHer zaman olduğu gibi yoğun bi pzts günü oldu.evi bir güzel temizledim.
2 banyo
2balkon
Wc yıkandı. Süpürüp sildim detayli toz aldım. 3mak.çamaşır. yîkadım astım.
Tavuklu şehriye çorbası ve barbunya poğaça yaptım. Pazara uğradım. 2 ev görmeye gittik geldik.yemek yedik.meyvelerini yedirdim.şimdi kızım poğaça yiyor.
Yarına barbunya var ama tavuk çıkardım. Fırında tavuk patates yapıcam.
Sabah rahattım oh ev tertemiz.kızımla çay keyfi yaptık. Biraz ingilizce çalıstiracaktim baktım dün akşam ki bütün kelimeleri ezberlemis unutmamis.bende serbest bıraktım ödül olsunGünaydın kızlar
Küçüğümü kreşe götürdüm kültür merkezinde oyun varmış gittiler
Bende battaniye TV telefon keyfi yapıyorum
Getirden 2 kg tavuk sipariş ettim 80 tl
Dün akşam bende sardım küçük kızım çok seviyor yarın akşama arkadaşın annesini çağırcam hem onlara ikram ederim.Yanına börek birde közlenmiş biber patlıcan salatası yaparımSabah rahattım oh ev tertemiz.kızımla çay keyfi yaptık. Biraz ingilizce çalıstiracaktim baktım dün akşam ki bütün kelimeleri ezberlemis unutmamis.bende serbest bıraktım ödül olsun
Kız yaprak sarma istiyordu bende islamaya unutuyordum kapıdan çıkacakken anne yaprak ısla dedi artık suya koydum yaprakları yarın sararım
Soka ugradik beslenme için bişeler aldık okula götürdüm. Eve geldim.Çamaşır katladım yerlerine yerleştirdim. Bi nescafe içtim.
Tavuk patates yemeğini hazırladım fırına koydum.1saat sonra oğlanın toplantısına gidecem.yemek pişer fırını kapatır giderim
Eline sağlık canım menün guzelDün akşam bende sardım küçük kızım çok seviyor yarın akşama arkadaşın annesini çağırcam hem onlara ikram ederim.Yanına börek birde közlenmiş biber patlıcan salatası yaparım
Sabah rahattım oh ev tertemiz.kızımla çay keyfi yaptık. Biraz ingilizce çalıstiracaktim baktım dün akşam ki bütün kelimeleri ezberlemis unutmamis.bende serbest bıraktım ödül olsun
Kız yaprak sarma istiyordu bende islamaya unutuyordum kapıdan çıkacakken anne yaprak ısla dedi artık suya koydum yaprakları yarın sararım
Soka ugradik beslenme için bişeler aldık okula götürdüm. Eve geldim.Çamaşır katladım yerlerine yerleştirdim. Bi nescafe içtim.
Tavuk patates yemeğini hazırladım fırına koydum.1saat sonra oğlanın toplantısına gidecem.yemek pişer fırını kapatır giderim
Ohhh yapraklar sarılacak ellerinize sağlık kızlarDün akşam bende sardım küçük kızım çok seviyor yarın akşama arkadaşın annesini çağırcam hem onlara ikram ederim.Yanına börek birde közlenmiş biber patlıcan salatası yaparım
Ayy evet yaaaaa o zamanki şarkılar ne kadar güzeldi hala da dinleniyorBende izledim 3kardesi .
İyi gibi duruyor.
90 li yıllarda olması çok hoşuma gitti.
Çok severim eskileri.
Eşim bile sen 90 şarkıları seviyorsun diyor.
Keski o yıllarda kalsaydık.
Evet güzele benziyor bakalım ilerleyen bölümlerde belli olacakKizlarrrrrr uç kız kardeşi acın
İçim açıldı deniz , güneş , zeytin ağaçları
Bizde küçükken hep zeytin toplamaya giderdik hey gidi günler heyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?