- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Azıcık otur yerinde zeynoCanlarım ciğerlerim selammm
Zeyno fıldır fıldır yerinde durup sizlere katılmıyor bu aralar
Ymeemk tamam ev temiz ohhh missss yatma zamanıEvet kızlar ya
Hakikaten yıl 2022 savaşta nedir ya?
Zaten dünyaca şu virüsten yorulduk tam tehlike azaldı biraz rahatladık derken ....
Dün akşam sarma sardım. Nasıl ayarlıyorSam her yaprak sarMAM 1saat sürüyor. İyi oldu valla sabah ocağa koydum kendi kendine pişti.
Oglana sabah beslenmesine kaşarlı tost yaptım. KızAda sarma pogaca meyve suyu kattım.
Yatakları topladım. Ortalığı süpürdüm. Mutfağı düzledim mak.boşalttım.
Banyo wc söyle bi üstünden geçtim
Komşum gelecek kahveye.rahat oturuyorum yemeğim olduğu zaman.
Akşam eşim çok acıkmış olarak geliyor.yolda tlf acıyor yemek hazırmi diye
Dünden kuru fasülye de var.akşamda bi salata yaparım. Şükür bu günümüze.
Evimizi satliga koyduk.nette evi görmek bizi üzdü ama nasip diyelim.inşallah içimize sinen bi ev buluruz ev satılsinda.
Ah biz kadınların çilesi.selam kızlar akşam menü tavuk ve makarna yanına yoğurt yeter çok şükür cumaya menü bulamadım daha
Afiyet olsun canımselam kızlar akşam menü tavuk ve makarna yanına yoğurt yeter çok şükür cumaya menü bulamadım daha
Afiyet olsun bacimAfiyet olsun canım
Ben dışardan söylicem belim hala ağrıyor
Sağol bacım yakın olsaydın sarmadan verirdin banaAfiyet olsun bacim
VErirdim kız. Kızlarda seviyor zatenSağol bacım yakın olsaydın sarmadan verirdin bana
Canım benim yatak odam weltew ilk aldığım oturma grubu da weltew di ben çok memnunum kaliteli gerçekten biz aldığımızda 11 sene önce sadece yatak odası 4600 tl idi şuanda piyasası ne kadar bilmiyorumKozlar weltew mobilya kullanan var mi
Koltuk takımı beğendik 25 binCanım benim yatak odam weltew ilk aldığım oturma grubu da weltew di ben çok memnunum kaliteli gerçekten biz aldığımızda 11 sene önce sadece yatak odası 4600 tl idi şuanda piyasası ne kadar bilmiyorum
Evet canım herşey aşırı pahalıKoltuk takımı beğendik 25 binfaiyaar nasıl ucuk
Eski degil aslında 2014 de aldık ama sıkıldım yeni eşya istiyorumEvet canım herşey aşırı pahalı
Ama bence koltukların çok kötü değilse biraz daha kızlar büyüsün bekle
O zaman biraz bekleEski degil aslında 2014 de aldık ama sıkıldım yeni eşya istiyorum
Ayyy benimde griiiO zaman biraz bekle
Bende 2011 de almıştım gri modaydı halı yı da gri siyah almıştım perdeyi de ÜFffff sonrasında sıkıldım o renkten 2016 da sattım 350 tele yeeeee
Başka koltuk takımı aldım sonra sırayla halı ve perdeyi yeniledim
Bende çok çabuk sıkılıyorum eşyadan
Kız griden griye fark var benim ki dümdük griydiAyyy benimde griii
Yatak odam kahverengi . İnsan ilk evlenince herseyin sporunu sadesini istiyor yaş ilerledikçe zevkler değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?