🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Slm kızlar
Ay yoruldum şimdi uzandım
Bugün canım bişe yapmak istemedi.yatakları topladım. Evi süpürdüm. Wcyi yıkadım.çamaşır serdim.
Kızla bime ugradik meyve suyu nescafe şeker aldık.
Kızı okula bıraktım pazara uğradım. Patates ćilek portakal elma ıspanak kırmızı lahana aldım. Bizim pazar çok küçük hiç çeşit bişe yok.
Pilav üstü tavuk yapacam. TavuklArı haşladım pilavı yaptım. Çikolata s

Çikolata soslu kek yaptım. Ispanağı temizledim suya bastım oglum yemeğe geldi biraz patates kızarttım ona . Namaz kıldım.mutfağı topladim Uzaniyirum.
Allahtan canın bişey yapmak istememiş şekerimiş yapmak istesen sen uzaya kadar çıkarsınmaşallah diyelim

Bugün temizlik günümdü evi dip köşe temizledim komşularımı kahveye çağırdım
Oğluşun derslerini yaptırdım öğretmenimiz çok sıkı güzel eğitimi ama ödev çok veriyor 1.sınıf öğrencilerine arada 2.sınıf ödevleri veriyor ve haftada 2 hikaye kitabı verip kitaptan sınav yapıyor sıkılmasından korkuyorum ama iyi gidiyor çok şükür
Cedric1003 bu durumu yorumlar mısın şekerim

Öğlen makarna yaptım akşamada dolapta çok yemek vardı bitsin diye yapmadım başka bitti şükür

Yarın biraz sarma dolma yapasım var komşum hasta korona mı bilmiyorum bugün kahveye çağırdım gelmedi hasta olduğu için biraz ona götürürüm

Kızlar bu aralar çok harcama oldu haftaya arabanın 2500 tl harcaması olacak mutfak giderimiz çok fazla faturalar, benzin derken maaş bitiyor martta ehliyete yazılacağım

Ben cok ödev taraftarı bir öğretmen değilim .
Benimkiler ikinci sınıf ve bugün ödev bir sayfa hayat bilgisi , 9 tane matematik sorusu deftere yapılacak . Birde ingilizce ödevleri vardı öğretmenin verdiği .
Mesela ben hikaye okuturum ama sınav yapmam çünkü kitap okuma alışkanlığı sınavla , notla kazandırılacak birsey degil , birde asla üst sınıf konuları işletmem . Hazirbulunusluk düzeyi denilen şey var sonuç ta bu müfredatı alanında cok birikimli insanlar hazırlıyor uymak gerekiyor ama söyle olabilir seviyesi ileri çocuklar kendileri konular arasında bağlantı kurup anlıyorlar , buluyorlar .
Ama yakisikli memnun okula gidip gelirken mutlu ise ödevleri severek yapıyorsa her şey yolunda demektir

Oyyy kuzumu özledim

Küçüğümü uyuttum çay içtik
Anneme dedim bu hafta tavuk filan yapma

Bugün etli domates tavası yaptı Ayyy çok yedim yaz domatesiyle enfes oldu

Yarın da ablam gelecek sıkma börek yapacaz

50 tl Kontür yükledim

Bu hafta grupça tavuk yapmıyoruz en büyük prensesimiz evinde degil

Canım bugün 5 yaprak ön arka dersem 10 sayfa ödevimi vardı 1.sınıf uyumlu olan ödevlerde sıkıntı yok ama 2.sınıf uyumlu olanları anlamakta zorlanıyor çünkü oğlum tek harf bilmeden gitti olması gerektiği gibi şu an öğretmeni memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…