🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Afiyet olsun kızzzzz

Ayyy bende yoruldum yaaa birqz önce gittiler şimdi kızı uyutuyorum

Selam kızlar
Bugünde annemleri çağırdık yemeğeee
Yine eşim yaptı fırında tavuk eşime diyorum Ohhh alıştım valla sen gitme ne yemek pişirecem derdim yok

Yanına nohutlu pilav,,, mantar çorbası,, salata yaptım
Baklava ve dondurma aldık

Herkese hayırlı iftarlar

Günaydın kızlar Hayırlı ramazanlar haftasonu sınavım vardı dün çok zorlandım.Akşam iftardan sonra ellerim titredi başım döndü biraz uzandım ilaç içtim sonra kendime geldim.

Gunaydin kızlar
Güzel bir hafta olsun
Yemekleri sabahtan yaptım , bugün nöbetçiyim akşam gelince halim de vaktim de olmaz
Günaydın kızlar Hayırlı ramazanlar haftasonu sınavım vardı dün çok zorlandım.Akşam iftardan sonra ellerim titredi başım döndü biraz uzandım ilaç içtim sonra kendime geldim.
Bugün yorma kendini dikkat et cnm . Hem oruç hem sınav insanı zorlar . Bakalım ben nasıl olacağım okulda

Afiet olsun canlarim
Mersi şekerim
Dikkat et canım hem oruç hem yorgunluk insan sersemliyor
Selam canım benimde dünden birsürü yemeğim var eşime dedim bugün onlar bitsin yapmayalım bişey
Dondurma tatlı da var yeter çok şükür

sağol canım sizinki daha zor allah yardımcınız olsun inşallah çocuklara çok yormaz

Slm kizlar nerelere kayboldunuz
Saat 10da kalktim.oruc oldugum icn oglan gittikten sonra yatıyorum.
Elmali turta yaptim
Orta ligi topladim.salon mutfak süpuruldu.
Bugun yaprak saracam.kuru biber ve patlican dolduracam.icini hazirladim.kizi okula götürdüm geldim.oglanin zoomdan rehberlik toplantisi var.ona katilcam.bittikten sonra namazimi kılar sarmaya baslarim.yanınada cacik yapıcam.
Herkese hayirli iftarlar

bende akşam sarcam canım eve gidince yemeği koyar ocağa öyle sarmaya başlarım yarına yaparım onuda

Akşam menüm Sulu köfte parates bezelye havuçlu yaparım öyle seviyor çocuklar dün pizza yediler benim erişte bugüne kaldı çorbamda var yanına yoğurt turşu çıkarırım.Allah kabul etsin oruçlarımızı

Hayırlı iftarlar kızlarrrr

Bizim bugünde misafirimiz var eşimin arkadaşları gelecek 2 çift

Eşim lahmacun hazırladı fırına verecez birazdan

Bende kemikli mercimek çorbası,,, soğan salatası,, kereviz salatası,, yeşillik,, söğüş hazırladım

Şalgam kola,.. İcetea,,, şerbette var

Yanına yine tatlı dondurma alırız

Pazara da gittim geldim üffff ne fiyatları araba dolmadı 250 tl gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…