- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Afiyet olsun kızzzzzTavuklu patates
Humus
Pirinc pilavi
Sekerpare menümüz.canim serbetli tatli istiyordu oglanda sekerpareyi sevmiyorumyapma dedi.bende sütlü tatlı sevmiyorum fazla.
Dayanamadim yaptim sekerpare .icine cevizde kattim.daha sekil vermeden hamurken oglum canim istedi diyor oruc ya.
Bak bide istemiyordun dedim
Esim sahurda kahvaltilik doyurmuyor yemek yiyelim diyor.dedim ben okadar yemegi nasil yetistireyim
Ama ackende yemek yapmasi zevkli oluyor yav
Hayırlı iftarlar canımSalem kızlar
İftara az kaldıilk gün zor geçti benim icin .
Iyi Allah kabul etsin.Afiyet olsun kızzzzz
Ayyy bende yoruldum yaaa birqz önce gittiler şimdi kızı uyutuyorum
En zor ilk gündur canim zaten.benimde bi ara midem cok kazindi ama baktıki yemek gelmicek umidi kesti garip midemSalem kızlar
İftara az kaldıilk gün zor geçti benim icin .
Çok teşekkür ler canim❤❤❤❤❤❤Hayırlı ramazanlar kızlar
O1deren87 canım gözünüz aydın çok sevindim verdiğin 2 kiloyuda çok kıskandım sağlıkla oturun
Afiet olsun canlarimSelam kızlar
Bugünde annemleri çağırdık yemeğeee
Yine eşim yaptı fırında tavuk eşime diyorum Ohhh alıştım valla sen gitme ne yemek pişirecem derdim yok
Yanına nohutlu pilav,,, mantar çorbası,, salata yaptım
Baklava ve dondurma aldık
Herkese hayırlı iftarlar
Bugün yorma kendini dikkat et cnm . Hem oruç hem sınav insanı zorlar . Bakalım ben nasıl olacağım okuldaGünaydın kızlar Hayırlı ramazanlar haftasonu sınavım vardı dün çok zorlandım.Akşam iftardan sonra ellerim titredi başım döndü biraz uzandım ilaç içtim sonra kendime geldim.
Mersi şekerimAfiet olsun canlarim
Dikkat et canım hem oruç hem yorgunluk insan sersemliyorGünaydın kızlar Hayırlı ramazanlar haftasonu sınavım vardı dün çok zorlandım.Akşam iftardan sonra ellerim titredi başım döndü biraz uzandım ilaç içtim sonra kendime geldim.
Selam canım benimde dünden birsürü yemeğim var eşime dedim bugün onlar bitsin yapmayalım bişeyGunaydin kızlar
Güzel bir hafta olsun
Yemekleri sabahtan yaptım , bugün nöbetçiyim akşam gelince halim de vaktim de olmaz
Bugün yorma kendini dikkat et cnm . Hem oruç hem sınav insanı zorlar . Bakalım ben nasıl olacağım okulda
sağol canım sizinki daha zor allah yardımcınız olsun inşallah çocuklara çok yormazGunaydin kızlar
Güzel bir hafta olsun
Yemekleri sabahtan yaptım , bugün nöbetçiyim akşam gelince halim de vaktim de olmaz
Bugün yorma kendini dikkat et cnm . Hem oruç hem sınav insanı zorlar . Bakalım ben nasıl olacağım okulda
bende akşam sarcam canım eve gidince yemeği koyar ocağa öyle sarmaya başlarım yarına yaparım onudaSlm kizlar nerelere kayboldunuz
Saat 10da kalktim.oruc oldugum icn oglan gittikten sonra yatıyorum.
Elmali turta yaptim
Orta ligi topladim.salon mutfak süpuruldu.
Bugun yaprak saracam.kuru biber ve patlican dolduracam.icini hazirladim.kizi okula götürdüm geldim.oglanin zoomdan rehberlik toplantisi var.ona katilcam.bittikten sonra namazimi kılar sarmaya baslarim.yanınada cacik yapıcam.
Herkese hayirli iftarlar
Slm kizlar nerelere kayboldunuz
Saat 10da kalktim.oruc oldugum icn oglan gittikten sonra yatıyorum.
Elmali turta yaptim
Orta ligi topladim.salon mutfak süpuruldu.
Bugun yaprak saracam.kuru biber ve patlican dolduracam.icini hazirladim.kizi okula götürdüm geldim.oglanin zoomdan rehberlik toplantisi var.ona katilcam.bittikten sonra namazimi kılar sarmaya baslarim.yanınada cacik yapıcam.
Herkese hayirli iftarlar
Hayırlı iftarlar kızlarrrrAkşam menüm Sulu köfte parates bezelye havuçlu yaparım öyle seviyor çocuklar dün pizza yediler benim erişte bugüne kaldı çorbamda var yanına yoğurt turşu çıkarırım.Allah kabul etsin oruçlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?