🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

1 yıllik misafiri agirladin kiz
Allah sofraniza bereket versin

Bizimde menü tavuk suyu çorba,yaprak sarma,brokoli salatası ve cevizli baklavaYarında kuru fasulye pilav yaparım brokoliden kalır baya haşladım yogurt falan yeriz.Güllaç yapmak istiyorum ama haftasonu yaparım belki

Eline saglik canim
Allah güc kuvvet versin iş dönüşü yapacaksın
sardım canım dün iftardan önce içini hazırladım yaprağı yıkadım suya koydum iftardan sonra çay demledim açtım baba dizisini hem bugün pişirmek için hemde dolaba koydum iftara misafir alınca hazır olsun diye saklama kabına dizdim kaldırdım buzluğa hamur mayalayacaktım sabah sinirden unuttum.Gece uyuyamadım kızları sen servise indir dedim uyuşuk uyuşuk hareket edince geç kalmış çocuklar komşu aradı nasıl fırladım bilmiyorum yataktan

Bende dün kadir ezildiyi izleyerek sardim.tvnin önünde olunca iyi oluyor insan sıkılmıyor.

Sabah 10 da kalktik kizla
Yumurta pisirdim kizima .odevlerini yaptık.
Kiz kalem acıyor ders yaparken her taraf kalem pisligi.olsun çalışsın da ben hergun supiruyom zaten.salonu mutfagi süpürdüm. Bul.mak.boşalttım.ortaligi topladim.
Banyonun aynasini sildim lavobosunu yikadim.
Kizi okula biraktim geldim hava cok sicak attim kendimi koltuga.sabah beyzlari yıkatmistim.simdi kalkip serecem.namaz kılip dinlenmek istiyorum.
Kuru fasulye ve dolmam var.birazda.patates kizartirim domates soslu .yesillik turp yeter. dolapta hamurum vardi onla 1tane pide yaparim heralde

Evet yaaa hava bayağı sıcak oluyor artık

Afiyet olsun

Selam canlar bugün yine misafirim var

Eşimin amcası eşi çocukları,,, başka bir amcası,,, halası bayağı kalabalık olacağız bugün Rabbim kabul etsin

Menü yine eşimden adam resmen boğaza çalışıyor

Tepsi kebabı hazırladı birazdan fırına veririz
Yanına bende bulgur pilavı,,, çorba,, salata,, ayran şalgam hazırlayacağım

Çayın yanına da portakallı kurabiye

Kasaba gittik geldik 845 tl tuttu

Dün telefonla konuşurken kayımvalidemlerde dışardaydı hadi dedim büyük kızı okuldan alın sizde gelin yemeğe neyse geldiler ondan sonra eşim amcasıyla konuşuyordu baktım gel dedi o da geldi herkes kısmetini yer

Kıymayı fazla aldım anneme vereceğim İçli köfte yapsın Haftaiçi bir gün de ablamı çağıracağım artık yemek faslı biter

İyi geceler kızlar işten 4 te çıktım eve geldim diyene kadar 40 dk geçti mayalı hamur yoğurdum sarmayı pişirdim.Komşularıma bazlama ve sarma götürdüm tabakları bendeydi iyi oldu.

Selam kızlar

Gece geç uyuduk sahura kalktık geri yattım sabah kız 9 da kreşte oldu tiyatroya gideceklermiş Ayy uykulu uykuku dolanıyom

Dün akşamdan mutfak berbat kalmıştı mutfağı topladım Makinaya çalıştırdım
Kızların odası oyuncakları topladım sildim

Büyüğün yatağı geldi Ayyy çok rahat 1.5 kişilik alınca da kocaman rahat rahat uyusun kuzum
Küçüğün ki de hafta içi gelecekmiş

Dünden yemeğim var buzlukta da biraz balık vardı onu çıkardım yeter

Bu ara harcamalar aldı başını gidiyor adam keyfine giriyor markete

Gule gule yatsin kuzucuklarim.

Sabah gec kalkinca islerde bitmiyor yaw
Gozumu acar acmaz etrafi topladim.salonu mutfagi süpürdüm
Babamla tkfnde konusurken tepsi yi mutfaga götüreyim dedim yere döküldü iyimiartik salonla mutfagi sildim.
Makinayi boşalttım. 2mak camasir katladim.wcyi yıkadim.kiza krep yaptim cikolatali hem kahvaltida yedi hem beslenmesine kattim
Yesil fasulye Bulgur pilavi mercimek corbasi çoban salata yaptım. Esim bakliyat alacakmis.dedim cok alma artik yaz geliyor dolapta sakliyirum sigmaz dedim.namaz kildim Kuran okudum.
Cocuklar su böreği istiyorlar cumartesi yapim.esim sevmez esimede o gun nohut pilav yaparim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…