Eline saglik canimbende akşam sarcam canım eve gidince yemeği koyar ocağa öyle sarmaya başlarım yarına yaparım onuda
1 yıllik misafiri agirladin kizBizim bugünde misafirimiz var eşimin arkadaşları gelecek 2 çift
Eşim lahmacun hazırladı fırına verecez birazdan
Bende kemikli mercimek çorbası,,, soğan salatası,, kereviz salatası,, yeşillik,, söğüş hazırladım
Şalgam kola,.. İcetea,,, şerbette var
Yanına yine tatlı dondurma alırız
Pazara da gittim geldim üffff ne fiyatları araba dolmadı 250 tl gitti
Sağol canım1 yıllik misafiri agirladin kiz
Allah sofraniza bereket versin
Oh iyi iyi yapsın yemekleriSağol canım
Valla eşim yapıyor ana yemekleri
Robot evi süpürüyor
Bende salata çorba,, bulaşık hallediyorum
Amin inşallahhh
sardım canım dün iftardan önce içini hazırladım yaprağı yıkadım suya koydum iftardan sonra çay demledim açtım baba dizisini hem bugün pişirmek için hemde dolaba koydum iftara misafir alınca hazır olsun diye saklama kabına dizdim kaldırdım buzluğa hamur mayalayacaktım sabah sinirden unuttum.Gece uyuyamadım kızları sen servise indir dedim uyuşuk uyuşuk hareket edince geç kalmış çocuklar komşu aradı nasıl fırladım bilmiyorum yataktanEline saglik canim
Allah güc kuvvet versin iş dönüşü yapacaksın
Bende dün kadir ezildiyi izleyerek sardim.tvnin önünde olunca iyi oluyor insan sıkılmıyor.sardım canım dün iftardan önce içini hazırladım yaprağı yıkadım suya koydum iftardan sonra çay demledim açtım baba dizisini hem bugün pişirmek için hemde dolaba koydum iftara misafir alınca hazır olsun diye saklama kabına dizdim kaldırdım buzluğa hamur mayalayacaktım sabah sinirden unuttum.Gece uyuyamadım kızları sen servise indir dedim uyuşuk uyuşuk hareket edince geç kalmış çocuklar komşu aradı nasıl fırladım bilmiyorum yataktan
Evet yaaa hava bayağı sıcak oluyor artıkSabah 10 da kalktik kizla
Yumurta pisirdim kizima .odevlerini yaptık.
Kiz kalem acıyor ders yaparken her taraf kalem pisligi.olsun çalışsın da ben hergun supiruyom zaten.salonu mutfagi süpürdüm. Bul.mak.boşalttım.ortaligi topladim.
Banyonun aynasini sildim lavobosunu yikadim.
Kizi okula biraktim geldim hava cok sicak attim kendimi koltuga.sabah beyzlari yıkatmistim.simdi kalkip serecem.namaz kılip dinlenmek istiyorum.
Kuru fasulye ve dolmam var.birazda.patates kizartirim domates soslu .yesillik turp yeter. dolapta hamurum vardi onla 1tane pide yaparim heralde
Gule gule yatsin kuzucuklarim.Selam kızlar
Gece geç uyuduk sahura kalktık geri yattım sabah kız 9 da kreşte oldu tiyatroya gideceklermiş Ayy uykulu uykuku dolanıyom
Dün akşamdan mutfak berbat kalmıştı mutfağı topladım Makinaya çalıştırdım
Kızların odası oyuncakları topladım sildim
Büyüğün yatağı geldi Ayyy çok rahat 1.5 kişilik alınca da kocaman rahat rahat uyusun kuzum
Küçüğün ki de hafta içi gelecekmiş
Dünden yemeğim var buzlukta da biraz balık vardı onu çıkardım yeter
Bu ara harcamalar aldı başını gidiyor adam keyfine giriyor markete
Masallah hamarat hatunİyi geceler kızlar işten 4 te çıktım eve geldim diyene kadar 40 dk geçti mayalı hamur yoğurdum sarmayı pişirdim.Komşularıma bazlama ve sarma götürdüm tabakları bendeydi iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?