- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Yok kizzz temizliğe girişeceğim . Carsambaya kadar temizlik sonrası dinlenmeOhhh yan gel yat o zaman kızzzzz
Çalışsın tabiki de gelsin paracıklar
Kolay gelsin ozaman canım temiz evde dinlenmek daha da keyifli olurYok kizzz temizliğe girişeceğim . Carsambaya kadar temizlik sonrası dinlenme
Aferin minnosaİyi akşamlar kızlar küçüğümü de kreşten aldık çarşıya gittik cadı altın küpe istiyordu onu aldık Allah ım nasıl altıncı sarı olsun büyük olsun diyor gülmekten öldük
Ordan awm ye gittik büyük kıza epilatör istiyordum almaya nasıl pahalanmış 1000 tl ye aldık ancak
Büyüğe bir de vitamin aldık 2 kutu
Ordan yemeğe gittik orucumuzu açtık
Geri evimize geldik
Teşekkür ederiz teyzesiAferin minnosasevsin tabi sarı kızları
Güle güle kullansın altınlarını
Ağda ya alışmaz mi aslında cok rahat eder sonra direk epilasyona baslar
En mantıklısı bir ömür rahat eder . Bide gençlikte tuyler daha yoğun oluyor büyük rahatlık .Teşekkür ederiz teyzesi
Ağdaya gidiyor ama yaz geldi sürekli kısa kol şort filan giyince zor olur elinin altında rahat olur epilatör
Lazer istiyorum ama yaşı küçük 18.e gelsin direk lazere başlarız zaten
Aynen valla bende başlayacağım lazere inan ki üşengeçliğimden gitmiyorumEn mantıklısı bir ömür rahat eder . Bide gençlikte tuyler daha yoğun oluyor büyük rahatlık .
Başla cok. Büyük rahatlık .bu ısın yaşlılığı da var rahat edersin bir ömür .Aynen valla bende başlayacağım lazere inan ki üşengeçliğimden gitmiyorum
Üşenmezsem giderim sözBaşla cok. Büyük rahatlık .bu ısın yaşlılığı da var rahat edersin bir ömür .
Yaa@a bende ne zaman cam silsem yağmur yağarGunaydin kızlar
Uç gündür o kadar temizlik yalıyorum bütün gece yağmur çamur yağdı
Sorma bahtsız BedeviyizYaa@a bende ne zaman cam silsem yağmur yağar
Ellerine sağlık Ayyyy kısır yazınca benim de canım çekti vallaKizlar sabah enerjimi evin duzenine ve yemek yapmaya veriyorum.sonrada gelip yazmaya enerji kalmiyor.
Çocuklarin ikiside evde.didisip duruyorlar.
Bugun kizla disari ciktik hurc aldim.kisliklari yerlestirecem yarin.
Bi kactane daha alacam hurc.tasinirken lazim olur.
Dun evi dipkose temizledim.bugünde tozlari aldim.mutfagin 2 dolabını temizledim .ortalıgi topla süpur .
Oglan kisir istedi.yaninada soguk corba yaotim.baktim dövme nohut fazla haslamisim yarısınin içine seker koydum ustunede tarçın findik oldu asure.aksama yenir soguk soguk.zaten cok malzemeli asure sevmem.kendi yaptığımı severim en cok
Kisirin yanina domates salatalik turp tere aci biber çıkarırım. Of cok acıktim heralde
Gel kardeşim sanada yaparım ☺Ellerine sağlık Ayyyy kısır yazınca benim de canım çekti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?