🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selqmsssss

Bugünde eşimin arkadaşı eşi geliyor yemeğe eşim hazırladı Arap tava gibi güveçte yaptı fırına verdik

Eşim küçüğü aldı dışarı çıktı bende o sırada mantar çorbası,,, semizotu salatası,,, yoğurtlu kereviz,,, pancar turşusu yaptım
Bi pilav kaldı onu da iftara yakın yaparım

Yarında ablamları çağırdım Annemlerde gelir
Menüm belli anneme içliköfte yaptırdım
Yanına karışık kızartma,,, yoğurt çorbası, lahana salatası,,, Marul salatası yaparım

Selam kızlar bu hafta izin aldım evdeyim cuma misafirim var bugün mutfak balkonunun camlarını sildim salon koltukları sandalyeleri mutfak sandalyelerini sildim ohh ev sabun kokuyor mis gibi yarında diğer camları silerim.Evi sil süpür yaparım iftar menüm tepki kebabı onu fırına vericem hazırlayıp yanına pirinç pilavı çorba mercimek ya da domates sarma pişircem közlenmiş patlıcan salatası cacık birde lahana turşusu çıkarırım tatlı ne yapsam bilmiyorum kalbura bastı mı yoksa sütlü tatlı mı karar veremedim

Camlar çamur resmen 3 defa sildim anca arındı cam balkon diğerleri o kadar uğraştırmaz heralde onları 2 hafta önce silmiştim.

Dün hesap kitap yaptım sinirden ağladım aldığımız maaşı kartlara yatırıyoruz resmen bu ne böyle dedim eşime biraz dikkat et bu aydan sonra rahatlarız diyor nereye rahatlıcaksak Mayısta emlak vergisi var yakıt son ödenir 1100 inşallah artık kapatsınlar diyoruz havalar bozdu 2 gündür fırtına var resmen çok korkuyorum uyuyamıyorum sesten sersem gibi dolanıyorum gece uyumayıp gündüz kestiriyorum boş vakit oldukça

Üzme canim kendini.
Maddiyat herkeste öyle. Ya yolda yürüyorum önümde cocuklar kac kez sahit oldum dondurma cok pahalanmis diyorlar..yada nudell cok artmis diyorlar.yani cocuklar bile bu pahalılıktan sikayetciyse ortam ciddi anlamda cok kotü.

Dün dedimki kendi kendime
Bugün hic is yapmicam.öyle uzanacam keyif yapacam.biraz koltukta dalmısim sagolsun kızim masada bisküvi yemis yergök biskuvi.artik kalktim salona bi suourge actim.
Aksamda esim banyoda traş okurken fondatönüme eli ćarpmis düsmüs paramparca her yer cam kırığı. Artik süpürdüm yarin da yikarim dedim.
Bugün sabah 11de kalktim.yataklari topladim
Hemen salonu mutfagi supürdüm
Banyoyu yikadim aynasini sildim paspasini mak.attim.
Wcyi yıkadim.
Ön balkonu yıkadim.bul.mak.çalıştırdım
Tavuklu şehriye çorbası yaptim kizima icirdim.biraz dinlendim.
Yok ya ev isi yapmayinca zaman geçmiyor.
Ccouklar evde Kuran da okuyamiyorum bi susmazlarki
Evde dunya kadar oyuncak var kiz oyuncak diye tuturdu.birazdan namazi kilayimda kirtasiyeye gidelim bakalim ne alcak.
Aksama ne yemk yapılacak hic fikrim yok.corbam var kizda salcali makarna istiyor. Hic bilmiyorum

Okurken yoruldum kızzzz kız azıcık otur

Ellerine sağlık canım
Canım çok şükür kazanılıyor da yine de borçlar ödeniyor Rabbim daha da bereket versin

Okurken yoruldum kızzzz kız azıcık otur
Ay çocuklar öldürdü beni ya.
1dakikasi didismeden gecsin.cildıracam artik.valla bütün gün ev temizlerim ama çeneye dayanamiyorum.
Okul acilsa ya.yaz tatilinde napacam bilmiyorum.oğlan 13 yasinda yapma oğlum kardesine karisma oglum.sanki 2 yasinda surekli ikaz ediyorum

Her ay başka birsey çıkıyor bende çok bunaldım Hersey lüks oldu karın doyurmak bile dünya para tutuyor birsey kalmıyor

Offfff bu çocuklar valla ne var sanki akıllı olsalar

İyi akşamlar kızlar öğlen hazırlıklarımı bitirdikten sonra küçüğü lunaparka götürdük ordan hamburgerciye cadı 2 gündür geziyor
Yarın kreşe gitmeliyim arkadaşlarım öğretmenin çok özlemiştir diyor
Dönüşte şalgam turşu kahve filan aldık eve geldik
Ailem geldi yedik içtik güzel geçti

Kızı yıkadım şimdi yatırdım

Senin bu bücür cadının çok bilmişliği çok hoşuma gidiyor öpüyorum japon çiçeğini

Selam kızlar
Nasılsınız
Aylardır 1 krş kenara koyamadık gelen gidiyor biraz yarım çeyreğim var bir kısımda yarın nakit verip bileklik ve 2 yüzük ayırttım bugün 23.5 gr bir birikim olur kenarda faturalar, araba masrafı ve mutfağa gidiyor tüm para

Ayyy hadi bir foto atarsın artık sarı sarıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…