🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Gunaydin kızlar
Hayırlı cumalar
Bir haftalık tatile giriyoruz cok güzel olacak
Bol bol dinleneceğim , evle ilgilenip bahar temizligimi yapacağım

Allah kabul etsin canım bende moladayım haftaya izinliyim evde okurum inşallah hergün

Gunaydin kızlar
Hayırlı cumalar
hayırlı cumalar canım bende izin aldım haftaya balkonu temizlicem masayı oraya çıkarır dolapları mutfaga alırım halıyı yıkamaya gönderirim tertemiz olsun bayrama kadar evim

hayırlı cumalar canım bende izin aldım haftaya balkonu temizlicem masayı oraya çıkarır dolapları mutfaga alırım halıyı yıkamaya gönderirim tertemiz olsun bayrama kadar evim
İyi yapmışsın cnm . Hem kızlarla hem evle ilgilenirsin . Çalışan olunca birseyler eksik kalıyor .
Dun sizin orda da toz yağdı mi burası mahvoldu

Dünden yemeklerim kaldi biraz.
Yanina biseler uydururum.
Karemelli tavuk gögsu yapicam. Robotumda govdeye girmiyor nasil yapacaksam
Iki balkonu yikadim.oglanin carsaf yastigini degistim.yataklari topladim
Mutfak zaten temizdi Sahurda atiyorum makinaya.
Babam çağırdı okul tatil gelin diye.ama gidemem esimde oruc sahuru var iftari var.
Kiz kahvaltısini yaptı. Tatil kitabi alacam.bi test kitabi 2.sinif 70 tl.ucuza bise kalmamis.kalkayimda eve süpurge tutim

Gunaydin kızlar
Hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar canım
Ohhh tatil iyi gelecektir sana ve cimcimelere
Bende yeni kalktım cadı ve eşim hala yatıyorlar
Büyük okula gitti sabah kalkmış diyor ki anne yatak çok rahat alarmdan 1 saat önce uyandım dinlenmişim

Son düzenleme:
Selam kızlar hayırlı cumalar

Dün dayanamadım sahura kıymalı kol böreği yaptım çok güzel olmuştu yedik yanına ayran yaptım
Sahurda bulaşıkları eklemiyorum valla şimdi kalktım hallederim

Dün çerez almış eşim 285 tl

Hiç tişörtü yoktu sözde kendine lacoste dan ve ayyıldızdan 7 tane tişört almış
Hele lacoste nun 1 tanesi 1600 tleeeeezalım dedim o fiyata ben neler alırdım

Bugün çıkacaz kızların yatağına alez ve pike alacaz Küçüğüme 250 tl ye netten isminin yazılı olduğu pike aldım lol bebekli çok beğendi

Kendime de birkaç parça kıyafet alacam benim de giyecek birşey im yok dimiiiiiii

Bugün Kaynım lar davet etti oraya gideceğiz yemeğe erken çıkar alışverişi yapar öyle gideriz

İyi yapmışsın cnm . Hem kızlarla hem evle ilgilenirsin . Çalışan olunca birseyler eksik kalıyor .
Dun sizin orda da toz yağdı mi burası mahvoldu
hemde çok fena arabların üstü camlar bildiğin çamurdu bugünde öyle hava çok kötü kış resmen geri geldi

çok pahalıymış gerçekten ben olsam indirim bekler alırdım :) Güzel günlerde giysin

İyi geceler yavrukuşlar

Ayyy yeni oturdum valla

Alışveriş merkezine gittik kızlara alez,, büyüğe yastık,,, pike Takımı aldık madame cocoda %50 indirim vardı 1400 tuttu 700 verdik
Büyük kıza orijinal Galatasaray forması aldık ne zamandır istiyordu sadece üstü 500 tl

Küçüğü oyuncaklara bindirdik

Kendime 1 şal 1 eşarp aldım 700 tl

Carrefour da biraz içecek,, ekmek,,, peynir,, yoğurt filan aldık 460 tl de burası tuttu

Eltimlere geçtik yemeğimizi yedik içtik sohbet derken 12 ye geliyordu eve geldik kızlar uyudu bizde sahur yapar yatarız yoruldum valla

Canım mm güzel güzel günlerde kullansın fıstıklar yataklarını valla şekerim senin kocanın bu geldiğinde harcadıklarıyla bir araba daha alınırdıpara çöp olmuş artık sadece adı var kendi yok sağlıkla kullanın

Selam dostlar hayırlı sahurlar, hayırlı ramazanlar bugün fire verdim ara tatile girdik şükür iki haftadır kızımın yazılıları vardı onunla ilgilendim şükür bitti rahatladık alışverişe çıkarız bugün çok eksik var çocukları biraz gezdiririz çok sıkıldılar ders ders

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…