Zeyno sürekli bir eksik çıkıyor Rabbim sağlık para huzur versinCanım mm güzel güzel günlerde kullansın fıstıklar yataklarını valla şekerim senin kocanın bu geldiğinde harcadıklarıyla bir araba daha alınırdıpara çöp olmuş artık sadece adı var kendi yok sağlıkla kullanın
Zeynommmm daha çok gel artıkSelam dostlar hayırlı sahurlar, hayırlı ramazanlar bugün fire verdimara tatile girdik şükür iki haftadır kızımın yazılıları vardı onunla ilgilendim şükür bitti rahatladık alışverişe çıkarız bugün çok eksik var çocukları biraz gezdiririz çok sıkıldılar ders ders
Afiyet olsun.Bitmeyen çamaşır yapmışlar4 makina yıkadım 1 makina daha yıkanıyor
Robot süpürdü bende sildim toz aldım balkon yıkadım bir banyo kaldı onu iftardan sonra hallederim
Canım döner istedi evde herşey vardı hazırladım iftara yakın pişiririm
Herkese hayırlı iftarlar
Neyse evdesin artık bol bol dinlen tatlımKızlar kurstan geldim cok yorgunummmmmm
Ohhh afiyet olsunAfiyet olsun.
Bende su boregi yaptim
Tavuklu bulgur pilavi yaptim. Yanina yoğurt kola.iftari bekliyoz
İnşallah canım ya okulları çok zamanımı alıyor tatil iyi olduZeynommmm daha çok gel artık
Bereketli olsun zeynom eksik hiç bitmiyorBugün alışverişe çıktık 770 tl harcandı daha eksikler de var
Salı günü kızımın Öğretmenini iftara alacağım
Çorba, pilav, et sote, içli köfte, börek, tatlı yaparım
Ohhh havalarda güzeldir şimdi sizin orada ohhh mis gibiSelam kızlar küçüğümü eşim bıraktı kreşe bende anneme geldim
Eşimin işleri vardı çıktı büyük kızımı da aldı
Akşama dışarda yicez yemek derdim yok bugün
Ayyy gündüz bayağı sıcak yaOhhh havalarda güzeldir şimdi sizin orada ohhh mis gibi
Evde tekim ne güzelmiş yaaaaa
Anneler haklıymış okulların sürekli açık kalmasını istemekle
Kucuk kreşte açık zatenAyyy gündüz bayağı sıcak ya
Kızları nere sattın kızzz teksin
Aynen yaaa insan kafa dinliyor dimi
Ohhh yan gel yat o zaman kızzzzzKucuk kreşte açık zaten
Küçüğün öğretmeni benim ogrencim
Konuştum kreş idaresiyle bir hafta ücreti vereceğim onu da gönderdim oraya cok seviyor büyüğüm orayı
Koca da özel derste para kazansın coinlerim düşüyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?