Benimkide kayınvalideme götürüyorBenim kocam beni bayram tatilinde Kapadokya’ya götüryooAllah size de kısmet etsin canlarımmm
Ben mercimek çorbası, patates biber kabak kızartması yapacağım.Bide pide alırız allahım ölüyorum Ramazan pidesineSlm kizlar
Sabah 8bucukta kalktim oglanda gec kaldi ogitti yatmadim.evi temizlemem lazimdi
Nevresimleri çikardim makinaya attim.yerine pike takımini derdim.artik sicak oluyor.
Her tarafi topladim.
2balkon yıkandı.mermerlerini sildim
Ebeveyn banyosu nu yıkadim
Evi süpürdüm tozlari aldim.
bul.mak.boşalttım. kirliler i kattim.
Tepsileri yikadim ocagi sildim tezgahi sildim
Camasir astim.kiza tost yaptim yedi
Şimdi dinlenim biraz.kizı hazirlicam bi markete ugrar okula gideriz.eve gelince de evi silerim namaz kılarim .
Ne yemek yapmak konusunda hic bi fikrim yok
Ayy bende bikaç gün istiyordum biyerlerGunaydin kızlar
Tatil 9 gün olur diye bekliyordum olmadı napalim
9 gün olsaydi bir yerlere giderdik ama şimdi değmez bile git gel hemen .
Kızı kreşe bıraktım geldim tek yaptığım şey buSlm kizlar
Sabah 8bucukta kalktim oglanda gec kaldi ogitti yatmadim.evi temizlemem lazimdi
Nevresimleri çikardim makinaya attim.yerine pike takımini derdim.artik sicak oluyor.
Her tarafi topladim.
2balkon yıkandı.mermerlerini sildim
Ebeveyn banyosu nu yıkadim
Evi süpürdüm tozlari aldim.
bul.mak.boşalttım. kirliler i kattim.
Tepsileri yikadim ocagi sildim tezgahi sildim
Camasir astim.kiza tost yaptim yedi
Şimdi dinlenim biraz.kizı hazirlicam bi markete ugrar okula gideriz.eve gelince de evi silerim namaz kılarim .
Ne yemek yapmak konusunda hic bi fikrim yok
Çifte bayram deseneBenimkide kayınvalideme götürüyor
SelamsssssSelaaaamm
Dün kabine toplandı karar çıkmadı olsaydi dun açıklanırdı .Karar çıkmısmi
O zaman kısa olması daha iyiBen kayınvalideme gidecegım
Bizim grupta kadınlar karar veriyor kocalar uyuyor Allah size de kısmet etsinnnnnBenim kocam beni bayram tatilinde Kapadokya’ya götüryooAllah size de kısmet etsin canlarımmm
Tabi yeter 4 günDün kabine toplandı karar çıkmadı olsaydi dun açıklanırdı .
O zaman kısa olması daha iyi
Bizim grupta kadınlar karar veriyor kocalar uyuyor Allah size de kısmet etsinnnnn
Aaaa perşembe cuma okul mu varGunaydin kızlar
Tatil 9 gün olur diye bekliyordum olmadı napalim
9 gün olsaydi bir yerlere giderdik ama şimdi değmez bile git gel hemen .
Gözün aydın şekerimBenimkide kayınvalideme götürüyor
geldim canım büyük kız rahatsızlandı gece eşimde yoktu sabahladım yine mesaj attım arkadaşa ben geç gelicem diye 12 de geldim işe çok yorgunum uykusuzum akşama ne yemek yapcam diye düşünüyorum dışardan söyleyesim varPenguen neredesin?
Ay bende ölüyorum ya ramazan pidesine.Ben mercimek çorbası, patates biber kabak kızartması yapacağım.Bide pide alırız allahım ölüyorum Ramazan pidesine
Kizi okula birakirken bime uğradım. Oba un gelmis 5kilosu 35.baktim herkes un alıyor. Merak ettim fiyatini sordum.uygundu bende aldim.eve biraktim unu kizı okula biraktim geldim.arkadasla karsilastik.bana gel dedi dedim sen gelKızı kreşe bıraktım geldim tek yaptığım şey bu
Gecmis olsun canim.geldim canım büyük kız rahatsızlandı gece eşimde yoktu sabahladım yine mesaj attım arkadaşa ben geç gelicem diye 12 de geldim işe çok yorgunum uykusuzum akşama ne yemek yapcam diye düşünüyorum dışardan söyleyesim var
Bayram tatili 9 gün olmadı mı
Kampta ne durumdasınız bize aksaz çıkmaz imkansız yedeklerde çok gerideyiz
Geçmiş olsjn canım Allah şifa versingeldim canım büyük kız rahatsızlandı gece eşimde yoktu sabahladım yine mesaj attım arkadaşa ben geç gelicem diye 12 de geldim işe çok yorgunum uykusuzum akşama ne yemek yapcam diye düşünüyorum dışardan söyleyesim var
sağol canım biri 8.5 diğeri 5.5 yaşındaGecmis olsun canim.
Senin kizlar kac yasindaydi
sağol canım dün üşütmüş dışarı çıkmışlar okuldayken montumu giymemiştim dediGeçmiş olsjn canım Allah şifa versin
Geçmiş olsun canımgeldim canım büyük kız rahatsızlandı gece eşimde yoktu sabahladım yine mesaj attım arkadaşa ben geç gelicem diye 12 de geldim işe çok yorgunum uykusuzum akşama ne yemek yapcam diye düşünüyorum dışardan söyleyesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?