🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar geç uyandık yine kızı kahvaltı yaptırıp götürdüm eve geldim ortalık topla çamaşır katla yerleştir bulaşık yıkansın yerleştir
Eşimin istanbulda arkadaşı geliyor bizde kalacaklar bende kızlarla anneme geçecem bugün annemi aradım yemek yapma dışarda yiyelim beraber
Ablası kreşten alacak kardeşini bende geçecem hem birazda gezeriz

2 çeyrek aldım
Kiraci parayi yollarsa onada 1 çeyrek alicam.evin boya parasida hazır sayılır.
Kiraci ev bulup ciksada kafam rahatlasa.kira ödemeyide arttirdi devlet. Allah herkesin yardımcisi olsun.
Arabada saģolsun 8bin yedi
Ekonomistleri dinledim gündüz.eylül ayında katlamali zamlar gelecekmis.
Nolcak bize bilmiyorum

Kızlar selam
Ara ara birikim başlıklarında aktif oldum ama devamını getiremedim.
Şuan çok çıkmaz içindeyim
Tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz herşey ateş pahası yetmiyor yetiremiyoruz.
1 yaşında çocuğumuz var çalışamıyorum evimiz kira kredi ödemelerimiz var. Şuan birikim yapmak hayal oldu her ay maaş gününü zor getiriyoruz.
Ne yapayım nelerden kısayım bilemiyorum zaten lüks yaşamıyoruz.
açıkçası biraz motive olmak için geldim buralara belki sizlerden bişeyler öğrenirim diye düşündüm

Bereketli olsun bacım

Küçük bi kasa cilek aldim .hem uyguna geldi hemde cok güzel.esimle sabah markete gittik biraz kahvaltilik aldik.
Babam bizde sohbet ediyoruz
Köfte patates pilav salata tursu yaptım yedik.yarinda lahmacun yaptircam
Ohhh yarın ki menü de belli

Selam canım hoşgeldin
Artık birikim yapmak çok zor hele ki tek maaşla daha zor oluyor çocuk da olunca extra bir çaba gerekiyor

Yazabilirsin bizde her zaman birikim yapamıyoruz ama birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz

yok canım gitmedim kurban bayramında kısmet olursa gidelim diyoruz
Anladım canım hayırlısı inşallahhh uzakta olunca insan her zaman gidemiyor tabiki
Gunaydin kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun .
Herkes iyi mi ?
Anneler günü yaklaşıyor güzel indirimler var
Tatlımmm m sen nerdesin, bakalım

Ayyy ben ne alacam bilmiyorum yaa

Peynir bitti evde alınacaklar var kızın gösterisi varmış İngilizce öğretmeni ayrı sınıf öğretmeni ayrı kıyafetler atmışlar uff baya tuttu birazdan sipariş veririm ayakkabısını denetip almam lazım babet istemiş

bereketli olsun sarı kızların kaçtan aldın canım bende bugün hesap kitap işlerine başlıcam bakalım

Bizimde okuma bayramı var 150tl folklör kıyafeti kiralama ücreti 200tl modern dans satın alma ücreti diye dün mesaj attılar.

hoşgeldin üzme kendini bebeğinle eşinle mutluysan gerisi halledilir ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz herkes çok zor durumda bugün aldığın yarın çok pahalı oluyor birikim için bozulmayacak gıdalarda ya da temizlik malzemelerinden ihtiyacının 1 fazlasını almaya başlayarak yapabilirsin. Biz 2 çalışanız 2 tane kızım var inan biz bile zorlanıyoruz

Bizimde okuma bayramı var 150tl folklör kıyafeti kiralama ücreti 200tl modern dans satın alma ücreti diye dün mesaj attılar.
sabah 250 tl tuttu daha ayakkabısı kot şortu çorabı almadım onlarda 300 e yakın tutar link attılar.

Ben yeni geldiğim için bilmiyorum kusura bakmayın özel okul mu devlet okulu mu
Özel okula aldık 2. dönem devletteydi büyük kızım küçük anasınıfına gidiyordu.Van dayız batıya göre okul fiyatları geçen yıl çok uygundu çok pişman oldum geçen yıl yazdırmadıgıma çalışınca çok zorlandık evde tek başına kaldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…