- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Ben de masrafları görünce şaşırdım ondan sordum her aile karşılayamaz ne yazıkki. İyi yapmışsınız evde tek olmak sıkıntı gerçekten Allah korusunÖzel okula aldık 2. dönem devletteydi büyük kızım küçük anasınıfına gidiyordu.Van dayız batıya göre okul fiyatları geçen yıl çok uygundu çok pişman oldum geçen yıl yazdırmadıgıma çalışınca çok zorlandık evde tek başına kaldılar
Nerelerdesin sen seni kaçaközledim he sizi
beni sevmediler dedim çektim gittimNerelerdesin sen seni kaçak
Seni sevmeyen gitsinbeni sevmediler dedim çektim gittim
bir daha davosa gelmem dedm
ama baktım cok cici görünüyorsunuz yine dayanamadm
hiç o açıdan düşünmemiştimSeni sevmeyen gitsin
İyiyim koşuşturmaca halindeyiz hep.Araba almak istiyorum ama para yok
İyiyim koşuşturmaca halindeyiz hep.Araba almak istiyorum ama para yokAraba yenileyesim var bugün evrene olumlu enerji yolluyorum
1490dan aldim canimbereketli olsun sarı kızların kaçtan aldın canım bende bugün hesap kitap işlerine başlıcam bakalım
Hayırlı cumalar canımGünaydın kızlar
Biz her zaman ciciyiz şekerim takıl bize hayatına yaşabeni sevmediler dedim çektim gittim
bir daha davosa gelmem dedm
ama baktım cok cici görünüyorsunuz yine dayanamadm
hayırlı cumalar bibiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmSelam canlar hayırlı cumalar Rabbim gönlünüzden geçeni en kolayından nasip eder inşallahhhh
Pişşştttt kilolar ne alemde hele söyle bakim kimse duymaz hele Zipzip hiç duymazhayırlı cumalar bibiğimmmmmmmmmmmmmmmmmm
vallahi doğru söylüyorum kuzumPişşştttt kilolar ne alemde hele söyle bakim kimse duymaz hele Zipzip hiç duymaz
İYi iyi tatlım yaz geliyor verirsin daha da çokvallahi doğru söylüyorum kuzum
58ten bir gıdım ne geriliyor ne ilerliyor
aylardır böyleyim
iyi değil teyzesi sanırım ameliyat olcak gözündenİYi iyi tatlım yaz geliyor verirsin daha da çok
Ballı kuzum nasıl
Yaaaa bir ara sıkıntısı vardı damla filan kullanıyordun geçmedi mi canımiyi değil teyzesi sanırım ameliyat olcak gözünden
geçmedi aylardır masaj yapıyoruzYaaaa bir ara sıkıntısı vardı damla filan kullanıyordun geçmedi mi canım
Evet canım tuzlu su gerçekten iyi gelirgeçmedi aylardır masaj yapıyoruz
doktor yinede devam edin dedi
bide tuzlu su deniyecez
tuzlu su derken deniz suyu... 1 hafta 10 gün havalar tam denize girmelik olunca götürecez
oda iyi gelebiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?