Anam ne güzel bir indirim yakalamışsınHayırlı kandiller kızlar bir tülü gelemedim
Kızı kreşe bıraktık awm ye gittik Ayyyyy kendime bir kıyafet bulamadım ya altı üstü kot pantolon gömlek alacam yok anacım minnak minnak yapmışlar herşeyi ii yaaaaa giremiyorum içlerine
3 tane şal aldım kendime indirimdeydi 180 TLydi tanesi 150 a düşmüş 3 tane aldım bende
Biz iPad aldık bide bu ay iyice ekonomiyi zorladık.Eşimin memlekete gidecegız bu ay yine çok açılıyoruz.Çocuğun okul taksidi kira krediler taksitlerGünaydın kızlar altın düşmüş para olsada sarı kız alsam bitcoin kötü düşmüş bayadır açmamıştım keşke açmasaydım dedim erimiş resmen olan param
iyi yapmışsınız güzel günlerde kullansın kuzu .Biz daha almadık çocuklara sadece laptop var şimdilik sesleri çıkmıyor umarım yakın zamanda istemezler.Memlekete gidince harcama oluyor giderken hediye al gelirken yiyecek al derken zaten yakıt çok pahalı Allah yardımcımız olsunBiz iPad aldık bide bu ay iyice ekonomiyi zorladık.Eşimin memlekete gidecegız bu ay yine çok açılıyoruz.Çocuğun okul taksidi kira krediler taksitler
BiZim bilgisayarda almamız lazım ama birkaç yıl sonra alırız dedik bundan yapar ödevlerini.Bilgisayarlar 15bin falan iyi özellikte olanlar.Tableti 5400e aldıkiyi yapmışsınız güzel günlerde kullansın kuzu .Biz daha almadık çocuklara sadece laptop var şimdilik sesleri çıkmıyor umarım yakın zamanda istemezler.Memlekete gidince harcama oluyor giderken hediye al gelirken yiyecek al derken zaten yakıt çok pahalı Allah yardımcımız olsun
van a geldik birkaç ay sonra almıştık laptopu hp marka o zaman 6000 di şimdi ne kadar hiç bilmiyorum.Benim buzdolabım cam kapaklı alt kapagına kavanoz düşürüp çatlatmıştım. Evin sigortası var bakalım yaptırabilirsek ordan yaptıralım diyorum umarım kabul edilirBiZim bilgisayarda almamız lazım ama birkaç yıl sonra alırız dedik bundan yapar ödevlerini.Bilgisayarlar 15bin falan iyi özellikte olanlar.Tableti 5400e aldık
Bereketli olsun canımKmsl Hnd canım ben çeyrek aldım 1 tane 1460 dan eski tarihli çektim bitcoindeki paramı
sağol canımBereketli olsun canım
Bereketli olsun canımKmsl Hnd canım ben çeyrek aldım 1 tane 1460 dan eski tarihli çektim bitcoindeki paramı
sağol canımCanlarım ciğerlerim
Penguen sarıkızın hayırlı olsun caanımm
okyonus şarkıyı çok beğendim sabah indirip eşliğinde temizlik yaparım
Kmsl Hnd şallarını güzel günlerde tak canım
Cedric1003 öğretmenim nasılsın vallahi açılmasakta temel ihtiyaçlar ateş pahası ve daha da artış bekleniyor
Hayırlı olsun canımKendime sandalet aldım 270 tl
Kızıma elbise altına babet aldım 150 ve spor aldım 209 tl
Oğluşa spor 150 tl
Minnağa 2 elbise istedim 120 tl
Daha da çok eksik var cumartesi bayram alışverişi yaparız
Bu bayram evimizdeyiz kadayıf ve sütlaç yapacağım İkramlık gelen giden olur
Mayıs ayında gün bende bakalım eşimde eklerse bir kolye yada bir bileklik daha alırım
Evraklarımı hazırladım bayram sonrası ehliyete yazılıyorumvatana millete hayırlı olsun
Bende havadisler böyle kalın sağlıcakla
Zaten bu devirde ya kuafor olacan yada dizi oyuncusuSelammm
Sabah 9 da kızı kreşe bıraktım eve geldim hep beraber çarşıya gittik gezdik bayağı yine kendime bişey bulamadım
Büyük kıza kıyafet telefon kılıfı filan aldık
Bişeyler yedik
Sonra kahve tatlı filan derken kuaföre gittik
Eşimin arkadaşının kuaförü var çok lüks bir yerde senede 1 kere oraya gidiyorum boya kesim kaş fön filan herşeyi yaptırıyorum hiç para almıyor sağolsun
Ombremi yenilettim kestirdim fönlettim kaş bıyık hallettim
Büyük kız da kesim bıyık fön yaptırdı
Saat 9 buçuğa geliyordu eşim bizi aldı küçük de annemdeydik onu aldık eve geldik acıktık dışardan yemek söyledik
Ayy bugün gitti paralar yine
Ama kısa günün karı kuaförde sadece kesim ve fön 500 tl
Deli gibi para kazanıyordu yaaa sadece düz boya ve föne 900 tl alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?