Güle güle iyi günlerde kullanınKizlar slm
Cok mutluyum canim babam bana anneler gunu hediyesi telefon almis oglumada kablosuz kulaklik.tlfnum cok yavasti bazi seyleri çalışmıyordu. Buraya zor yazıyordum. Sagolsun ya babam cok dusuncelidir.
Sabah babamla kiz evde kaldi biz esimle hastaneye gittik.kolumun yumusak dokusu biraz zarar görmüş dirseklik verdi doktor.onu takacam.sabah ciktik 3te eve vardık.geldim eve hemen lahmacun ici hazirladim firina gitti.salon mutfak supurdum.wcyi yikadim.çamaşır astim.ön balkonu yikadim.
Cok tesekurler canimGüle güle iyi günlerde kullanın
Canım bababmKizlar slm
Cok mutluyum canim babam bana anneler gunu hediyesi telefon almis oglumada kablosuz kulaklik.tlfnum cok yavasti bazi seyleri çalışmıyordu. Buraya zor yazıyordum. Sagolsun ya babam cok dusuncelidir.
Sabah babamla kiz evde kaldi biz esimle hastaneye gittik.kolumun yumusak dokusu biraz zarar görmüş dirseklik verdi doktor.onu takacam.sabah ciktik 3te eve vardık.geldim eve hemen lahmacun ici hazirladim firina gitti.salon mutfak supurdum.wcyi yikadim.çamaşır astim.ön balkonu yikadim.
Pfff herşey cok pahalı yahoşbuldum :) 129 tl cik el kadar incecik pantolon
en güzel bayram çocukluğumda kaldı ne zaman büyüdüm mutfaktan çıkamadım bu gidişlede çıkamam
Büyüklere çikolata aldım küçüklere bonibon aldım bayramda benim ufak kız uyanık okula çikolata götürcem dedi sabah kalanıda onun çantasına koydum şeker götürseydin daha mutlu olurlardı rengarenk diyorum hayır çikolata daha mutlu eder insanı diyor
Bende seni etiketleyip aramızdaki burjuva sensin diecektimBak sen dedin diye baktım valla 24 çeyrek demişim ben iyi yürek yemişimHaha 5.aya girdik bende 2-3 çeyrek varmı bilmem Akşam bakayım kaç çeyrek var
Baba gibi babaKizlar slm
Sagol canim.babam maddi manevi hep yanımizdadir sagolsunPfff herşey cok pahalı ya
Ama senin minik laflarıyla herşeyi unutturuo
Bende seni etiketleyip aramızdaki burjuva sensin diecektim
Baba gibi baba
Güle güle kullan
Bittimi temizliginGünaydın kızlar.Eşim nöbetçi bugün.Bende tüm camları silip perdeleri yıkayacağım gücüm kalırsa kapılarıda sileceğim
Ay yeni bitti ama bende bittim şimdi kahve içeceğim.Tüm camları kapıları sildim tüm evin perdelerini yıkadım astım.Balkonları temizledim.Bütün kemiklerim agrıyorBittimi temizligin
Ohhh ellerine sağlıkAy yeni bitti ama bende bittim şimdi kahve içeceğim.Tüm camları kapıları sildim tüm evin perdelerini yıkadım astım.Balkonları temizledim.Bütün kemiklerim agrıyor
Oh ne guzel mis. Ah bide bitince oramiz buramiz agrımasaAy yeni bitti ama bende bittim şimdi kahve içeceğim.Tüm camları kapıları sildim tüm evin perdelerini yıkadım astım.Balkonları temizledim.Bütün kemiklerim agrıyor
Kiz pzrtsi basla iste.carsambaya kadar cogu biterOhhh ellerine sağlık
Bende başlayacağım pazartesi eşim gidiyor salı pazar yapar çarşamba başlarım işlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?