🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kizlar slm
Cok mutluyum canim babam bana anneler gunu hediyesi telefon almis oglumada kablosuz kulaklik.tlfnum cok yavasti bazi seyleri çalışmıyordu. Buraya zor yazıyordum. Sagolsun ya babam cok dusuncelidir.
Sabah babamla kiz evde kaldi biz esimle hastaneye gittik.kolumun yumusak dokusu biraz zarar görmüş dirseklik verdi doktor.onu takacam.sabah ciktik 3te eve vardık.geldim eve hemen lahmacun ici hazirladim firina gitti.salon mutfak supurdum.wcyi yikadim.çamaşır astim.ön balkonu yikadim.

Güle güle iyi günlerde kullanın

Canım bababmhayırlı olsun, canım benim

Pfff herşey cok pahalı ya
Ama senin minik laflarıyla herşeyi unutturuo

Bak sen dedin diye baktım valla 24 çeyrek demişim ben iyi yürek yemişimHaha5.aya girdik bende 2-3 çeyrek varmı bilmemAkşam bakayım kaç çeyrek var
Bende seni etiketleyip aramızdaki burjuva sensin diecektim

Baba gibi baba
Güle güle kullan

Slm kizlar.
Esim sabah isten geldi kahvaltı yaptik esim yatti.mutfagi topladim.sekerpare yaptim fırında pisiyor.serbetinide pisirdim.oglan kurstan geldi kiz yeni uyandi.
Son gaz camasir yikayip serip kurutuyorum.
Dunden lahmacun var yanına tavuklu pilav ekli cem.bugun babama aksama doğru aldigimiz evi göstercez distan.icine giremiyoz distan bakalim

Kızlar nasılsınız
Reis zaman yetmiyor
Bu aralar çocukların üzerindeyim konu tekrarı yapıyoruz zeynoyla oğluşa okuma testler falan babayı istemiyorlar haklılarda öğretmen o mu ben mi anlamadım canım kocam

Kızlar dün ehliyete yazıldım 4550 tl toplamda 1000 tl bu ay vereceğiz yazılı sınava çalışıyorum günüm var o paranın üzerine ekleyip kibar bir kolye alasım var alamasamda bir yarım alıcam gelen gidiyor ortalık berbat herşey ateş pahası

Kv dün gece Türkiye ye döndü eşim karşılamaya gitti bugün yada yarın döner bende durumlar böyle canlar fırsat bulup birde yürüyüş yapmalıyım yaz geldi yağlar meydana çıkacak

Ay yeni bitti ama bende bittim şimdi kahve içeceğim.Tüm camları kapıları sildim tüm evin perdelerini yıkadım astım.Balkonları temizledim.Bütün kemiklerim agrıyor
Ohhh ellerine sağlık
Bende başlayacağım pazartesi eşim gidiyor salı pazar yapar çarşamba başlarım işlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…