- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Ayyy pazartesi eşim çıkana kadar öğleni geçer ortalık toplamakla geçer zaman salı sa pazarı var ancak çarşambayaKiz pzrtsi basla iste.carsambaya kadar cogu biter
Aslan yiğenimHerkesin anneler günu kutlu olsun
Sabah babam ogluma ha
di annenin anneler gününü kutla dedi oglumda ben böyle seyleri sevmiyorum diyince bi üzüldüm aglicaktim nerdeyse ama şakaymis.biraz dısari cikacam dedi megerse bana hediye almaya gitmis .guzel büyük bir borcam almıs.ay bi sevindimki
Hamur yoğurdum sıkma yaptim.cocuklar yedi bide oglum nudell almis onuda yediler.babam yarin gidicem dedi birakmadim daha yeni geldin dedim insallah gitmez biraz daha.
Yarin okul var pazar var
Ay kedimi aldiSelammmsss
Buzlukta kelle ve boyun vardı onu çıkardım paça yaptım eşim çok seviyor
Yemeğimizi yedik eşim dışarı çıkalım dedi gittik tatlı filan yedik ucuza gittim bu anneler günü
Eşim annesine kedi aldı Ayyy yumuş yumuşşşşaslında bana söyledi ama ben hala korkumu yenemedim
Bence en son korkulacak şey kediSelammmsss
Buzlukta kelle ve boyun vardı onu çıkardım paça yaptım eşim çok seviyor
Yemeğimizi yedik eşim dışarı çıkalım dedi gittik tatlı filan yedik ucuza gittim bu anneler günü
Eşim annesine kedi aldı Ayyy yumuş yumuşşşşaslında bana söyledi ama ben hala korkumu yenemedim
Kız sanki kaplan aldıAy kedimi aldi
öğle arası uyuyabilirsen kapını kilitle uyu biraz çok zor oluyor uykusuzluk bende dayanamıyorum hiç konuşurken uyuya kalan biriyimgünaydın herkeseeeeeeeee
3 saatlik uykuyla işe geldim
ruh gibiyim
uzun bi süre böyle kalacak gibiyimöğle arası uyuyabilirsen kapını kilitle uyu biraz çok zor oluyor uykusuzluk bende dayanamıyorum hiç konuşurken uyuya kalan biriyim
EvetAy kedimi aldi
Ayy keşke bize de öyle gelseBence en son korkulacak şey kedi
Canım benim atak haftasında olabilir huy değiştiriyor olabilir akıllı bıdık biliyor rahatına düşkün demek kiuzun bi süre böyle kalacak gibiyim
10 gündür mücadele ediyorum ama benm el kadar bebem (10 aylık)
çift kişilik yatakta tek yatmak istiyor...
10 gündür böyle.. oysa hiç yanımda yatırmadım.. hep beşiğinde yattı
son zamanlar elleriş ayakları açık yüz üstü yatmayı öğrendi ve gece boyunca kendi ekseninde dönüyor
yk cnm atak değil rahatlıkEvet
Ayy keşke bize de öyle gelse
Canım benim atak haftasında olabilir huy değiştiriyor olabilir akıllı bıdık biliyor rahatına düşkün demek ki
Kız sanki kaplan aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?