Kısırlaştırma ya ne kadar verdiniz canım3 aylıktı geldiğinde.İlk zaman 2 ser hafta arayla 2 karma 2 lösemi 1 kuduz aşısı oldu.Sonra yılda bir karma ve kuduz olacak.Kısırlastırdık 1 ay önce.Mamada ayda 1.5kg anck yiyiyor
800tlKısırlaştırma ya ne kadar verdiniz canım
Eylülde cok büyük sıkıntılar olacakmis.bekleyip gorecez bakalim.temmuzda tekrar herşeye büyük oranda zam bekleniyormuş toptancılar öyle demiş Allah yardımcımız olsun
Buzdolabinda beklet canim.kalkar kalkmaz disari cikar bi kendine gelsin.sonra seklini verSelam kızlar nasılsınız ?
Okuldan geldim dünden yemeğim vardı rahatım .
Becerikli hatunlar bana bir konuda yardımcı olun mayalı poğaça yapacağım akşamdan mayalasam olur mu olursa hamuru nerde saklayayım ? Sabah mayala bekle zor oluyor
Eşim bakacam ona dedi.yararlanirsak iyi olur.Günaydın kızlar.O1deren87 kredi faizlerini düşürmüşler siz yapılanma yapabilirmisiniz acaba?
Biliyordum bu cevap senden gelecekBuzdolabinda beklet canim.kalkar kalkmaz disari cikar bi kendine gelsin.sonra seklini ver
Yok canim sor.herseyi bilmemiz lazim ki emegimiz guzel olsun.Biliyordum bu cevap senden gelecek
Peki tatlım yoğurup hemen buzdolabına mi kıyayım yoksa mayalanmasını bekleyip mi koyayım ? Birde sabah çıkardıktan sonra ne kadar bekleyeyim
Ayyy cok soru sordum ama napalim
Yani mayalandiktan sonra ustünü kapat buzdolabina koy.Biliyordum bu cevap senden gelecek
Peki tatlım yoğurup hemen buzdolabına mi kıyayım yoksa mayalanmasını bekleyip mi koyayım ? Birde sabah çıkardıktan sonra ne kadar bekleyeyim
Ayyy cok soru sordum ama napalim
İki gözümün çiçeği teşekkür ediyorum tatlımYok canim sor.herseyi bilmemiz lazim ki emegimiz guzel olsun.
Hamuru mayala.mayalansin .1saat yeter bile.sonra kapagi varsa kabin kapagini ört.yoksa strec le yada posetle bagla.sabahta kalkar kalkmaz hemen cikar biraz ılısın.ver seklini at fırına.sonucuda yaz merak ederim ben
Eşim kendine de aldı götürdü giderken
Aferin eşin bizim kafadan sen hala korkmaya devam etEşim kendine de aldı götürdü giderken
Onemli degil tatlimİki gözümün çiçeği teşekkür ediyorum tatlım
BiZim pazarda 3 kg 10 tl idiAkşam yemeğine pilav nohut salata yaptım.Yarına köfte patates düşünüyorum soğanım bitti alınacaklar var yarın manav günü eksik baya var ilk defa soğanım tam bitti bitmeden alırdım aslında bugün baktım 8 TL kg oha dedim ya patates 9 du geçen hafta soğan 5 bu hafta kaç oldu bilmiyorum
Ayyy psikoloğa gidecem bu gidişleAferin eşin bizim kafadan sen hala korkmaya devam et
Günaydın canımGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?