🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

3 aylıktı geldiğinde.İlk zaman 2 ser hafta arayla 2 karma 2 lösemi 1 kuduz aşısı oldu.Sonra yılda bir karma ve kuduz olacak.Kısırlastırdık 1 ay önce.Mamada ayda 1.5kg anck yiyiyor
Kısırlaştırma ya ne kadar verdiniz canım

Selam kızlar nasılsınız ?
Okuldan geldim dünden yemeğim vardı rahatım .
Becerikli hatunlar bana bir konuda yardımcı olun mayalı poğaça yapacağım akşamdan mayalasam olur mu olursa hamuru nerde saklayayım ? Sabah mayala bekle zor oluyor

Buzdolabinda beklet canim.kalkar kalkmaz disari cikar bi kendine gelsin.sonra seklini ver

Buzdolabinda beklet canim.kalkar kalkmaz disari cikar bi kendine gelsin.sonra seklini ver
Biliyordum bu cevap senden gelecek
Peki tatlım yoğurup hemen buzdolabına mi kıyayım yoksa mayalanmasını bekleyip mi koyayım ? Birde sabah çıkardıktan sonra ne kadar bekleyeyim
Ayyy cok soru sordum ama napalim

Biliyordum bu cevap senden gelecek
Peki tatlım yoğurup hemen buzdolabına mi kıyayım yoksa mayalanmasını bekleyip mi koyayım ? Birde sabah çıkardıktan sonra ne kadar bekleyeyim
Ayyy cok soru sordum ama napalim
Yok canim sor.herseyi bilmemiz lazim ki emegimiz guzel olsun.
Hamuru mayala.mayalansin .1saat yeter bile.sonra kapagi varsa kabin kapagini ört.yoksa strec le yada posetle bagla.sabahta kalkar kalkmaz hemen cikar biraz ılısın.ver seklini at fırına.sonucuda yaz merak ederim ben

İki gözümün çiçeği teşekkür ediyorum tatlım

Akşam yemeğine pilav nohut salata yaptım.Yarına köfte patates düşünüyorum soğanım bitti alınacaklar var yarın manav günü eksik baya var ilk defa soğanım tam bitti bitmeden alırdım aslında bugün baktım 8 TL kg oha dedim ya patates 9 du geçen hafta soğan 5 bu hafta kaç oldu bilmiyorum

Bi
BiZim pazarda 3 kg 10 tl idi

Annemde kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik çıktık kızı kreşe bıraktım ordan faturaları ödedim
Eve geldim
Akşam beşamelli tavuklu spagetti yapacam kızlar bayılır
Yarına da kuru fasulye yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…