bende bugun yaptim kurufasülye.yarinda bol soslu makarna düşünüyorumAnnemde kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik çıktık kızı kreşe bıraktım ordan faturaları ödedim
Eve geldim
Akşam beşamelli tavuklu spagetti yapacam kızlar bayılır
Yarına da kuru fasulye yaparım
çok geçmiş olsun canım iz kalmaz bence daha çok küçük tabi yanık kaçıncı derece bilmiyorum ama iz geçiren kremler var onlardı kullan düzenligünaydın herkese
keyfim yoktu cok bakamadım bu aralar..
herkes iyimi
benim kızımın ayağına salı günü ben iş yerindeyken kahve dökülmüş
baya yanmış moralim o kadar bozulduki anlatamamçok içime atmışım sanırım dünde iş yerinde ben fenalaştım apar topar hastaneye gittim
inşallah iz kalmaz.. aklımdan cıkmıyor..
herkes iyimi
dr 2 yanık kremi vardıdaçok geçmiş olsun canım iz kalmaz bence daha çok küçük tabi yanık kaçıncı derece bilmiyorum ama iz geçiren kremler var onlardı kullan düzenli
ismini sorayım arkadaşıma ameliyat izi sivilce izi vb izleri geçiriyor bende almadım dahadr 2 yanık kremi vardıda
iz geçiren krem blmiyorum hiç
tşk ederm
çok tşk ederm ya..ismini sorayım arkadaşıma ameliyat izi sivilce izi vb izleri geçiriyor bende almadım daha
Canım benim çok geçmiş olsun görünce içim gittigünaydın herkese
herkes iyimi
baya yanmış moralim o kadar bozulduki anlatamamçok içime atmışım sanırım dünde iş yerinde ben fenalaştım apar topar hastaneye gittim
herkes iyimi
teşekkür ederimCanım benim çok geçmiş olsun görünce içim gitti
Sende kendine iyi bak annesi kuzumun sana ihtiyacı vam ama hemen toparlar kuzum
Cok geçmiş olsun cnm cok üzüldüm kutucuğa . Allah beterinden korusun . Cantaktubeks gibi bir ilac var izlere cok iyi ama çocuklar kullanabilir mi bilmiyorum . Görümcemin ayağına çay dökülmüş şimdi hic izi umarım kalmazgünaydın herkese
herkes iyimi
herkes iyimi
Çok geçmiş olsun kıyamam kuzumagünaydın herkese
herkes iyimi
herkes iyimi
bir sorayım ben kullanabiliyormu bebekler diyeCok geçmiş olsun cnm cok üzüldüm kutucuğa . Allah beterinden korusun . Cantaktubeks gibi bir ilac var izlere cok iyi ama çocuklar kullanabilir mi bilmiyorum . Görümcemin ayağına çay dökülmüş şimdi hic izi umarım kalmaz
çok tşk edermÇok geçmiş olsun kıyamam kuzuma
Gecmis olsun canim .iz kalmaz Allahin izniyle.cocuk bu duser kalkar cay dokulur kahve dökülür.tabi biz anneler telaslanir uzülüruz ama kendini bu kadar yipratma.çocugunun her zaman sana ihtiyaci var canimgünaydın herkese
herkes iyimi
herkes iyimi
tşk ederm cnm inşallahGecmis olsun canim .iz kalmaz Allahin izniyle.cocuk bu duser kalkar cay dokulur kahve dökülür.tabi biz anneler telaslanir uzülüruz ama kendini bu kadar yipratma.çocugunun her zaman sana ihtiyaci var canim
çok tşk ederimBal0ncuk çok geçmiş olsun sarı kantaron yagı sürün demişti doktor anneme iz kalmaması için sizde kullanabilirsiniz çocugunuza bir öğretmen arkadaşım çantasında taşıyordu yagı oğlu 1,5-2 yaşındaydı yere düşse bile hemen sürüyordu iz kalmasın diye tabi yine siz bilirsiniz, okuyunca duyarsız kalamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?