• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Slm kizlar
Esim arabayi almis cok sukür .insallah sıkıntı çıkarmaz ilerleryen zamanlarda.simdilik araba tertemizmis.aksama dogru gelirler.annem ve babamida bize goturcez. Kmsl Hnd Kmsl Hnd hndde kaldik.sabah annemlere gectik.babam cayi hazirlamistı.bizde pide aldik kahvaltimizi yaptık. Bugün cocuklarin okulundan izin aldim.Allah izin verirse yarin okula giderler
Cnm hayırlı olsn
Kazasız belasız inşallah

Günaydın kızkar 🤗

Sabah sabah küçük kızımın hastalığına uyandık kusma ve ishal hemen doktora götürdüm salgın var dedi ilaç yazdı inşallah düzelir 🤲🤲
Eğer artarsa hastaneye götür serum takarlar dedi🥺🥺
Geçmiş olsn cnm :(

Allah şifa versin hemen atlatır ins

Oy kuzum ya arkamizdan cok agladi o😐

selam kızlar nasılsınız O1deren87 O1deren87 hayırlı olsun canım yeni arabanız Kmsl Hnd Kmsl Hnd geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır kuzucuk

Cnm hayırlı olsn
Kazasız belasız inşallah

Geçmiş olsn cnm :KK43:
Sağolun kızlar yaaa öğleden sonra kusması artınca hastaneye götürdüm serum taktı ateşi de nerdeyse 39 olmuştu 🥺🥺
Bikaç gün yoğurt,,, muz,, patates haşllaması filan yesin dedi doktor
Tabi benim cadı dan azarı işitti
Ben patates hwilaması sevmem yaaaaaa😝😝diyor dpktora😆😆

Neyse çok şükür rahatladı kuzum eve geldik

Bugün annemin bayağı bir evini temizledim
Bütün halıları kaldırdım koltuk altlarına çektim heryer dip köşe süpürdüm sildim
Balkon yıkadım
Mutfakta göze batan yerleri düzenledim
Sofraları attım yıkandı
Koltuk örtülerini attım yıkandı👏👏👏

Yarında yatak odasını biraz toparlarım toz alırım yine çamaşır işlerini hallederim wc yıkarım sürpriz olsun anneciğime💃💃💃

Kızzz O1deren87 O1deren87 burdan okuyup söyleme anneme😝😝

Bugün annemin bayağı bir evini temizledim
Bütün halıları kaldırdım koltuk altlarına çektim heryer dip köşe süpürdüm sildim
Balkon yıkadım
Mutfakta göze batan yerleri düzenledim
Sofraları attım yıkandı
Koltuk örtülerini attım yıkandı👏👏👏

Yarında yatak odasını biraz toparlarım toz alırım yine çamaşır işlerini hallederim wc yıkarım sürpriz olsun anneciğime💃💃💃

Kızzz O1deren87 O1deren87 burdan okuyup söyleme anneme😝😝
Ellerine sağlık cnm
Annen nerdeki

Bak şimdi canımcımmmm🤪🤪🤪
Deren mersinde yaşıyor geçen gün bizim buraya adanaya geldi araba almak için sonra eve dönerken annemi babamı da götürdüler
Bende burda anneannem olduğu için yanında kaldım

Yeteri kadar açıklayıcı olmuştur artık😜😜😜

Bak şimdi canımcımmmm🤪🤪🤪
Deren mersinde yaşıyor geçen gün bizim buraya adanaya geldi araba almak için sonra eve dönerken annemi babamı da götürdüler
Bende burda anneannem olduğu için yanında kaldım

Yeteri kadar açıklayıcı olmuştur artık😜😜😜
Kız mersin deseydin yeterliydi 🙈

günaydınnnnnnnnnnnnnn

kızım cumartesi iyileşmişti 3-4 gün iyi kaldı.. bugün yine grip.. vallahi grip rekoruna gidiyoruz
isyanım var die çığlık atasım geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kendimi ve kızımı BES'e yapmıştım.. altın fonuna bağladımda.... 12 haziran itibariyle başlıacak..
altın uçtu....
zarar edecem :D hazirana kadar dahada uçar.... yüksekten alıp düşükle giderim artık buda benm hayattaki şansım :D

günaydınnnnnnnnnnnnnn

kızım cumartesi iyileşmişti 3-4 gün iyi kaldı.. bugün yine grip.. vallahi grip rekoruna gidiyoruz
isyanım var die çığlık atasım geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kendimi ve kızımı BES'e yapmıştım.. altın fonuna bağladımda.... 12 haziran itibariyle başlıacak..
altın uçtu....
zarar edecem :KK70: hazirana kadar dahada uçar.... yüksekten alıp düşükle giderim artık buda benm hayattaki şansım :KK70:
Geçmiş olsun canım havalar bir ısınıyor bir soğuyor bizde aynı durumdayız ne grip bitiyor ne öksürük ama hastaneye gidecek kadar değiliz evde meyve bal vb şeylerle atlatıyoruz.

Günaydın kızlar kendime spor aleti aldım dün akşam kızlara havuz gözlüğü banyoya özdilekten yolluk aldım tek parça olsun evdeki 2 parça kayıp duruyor. Dün marketten hurma çay birazda abur cubur aldım markete 140 verdim diğerleri 400 e yakın ödedim sanırım hepsini karttan aldım havuzdaki öğretmen mesaj atmış bişey alınacakmış ona para gönderilecek küçük kızın fotografları alınacakmış ona para gitti bizim harçlıklarda

Back
X