🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

günaydın kızlarrrrr

döviz altın vs aldı başını gitti.. sanırım bes açmakla ufakta olsa iyi bir adım attım... bu gidişle gram bile alınamaz hale gelecek
yıl sonuna kadar beklenti 1.400 diyorlar yani ekonomistlerin açıklamaları o yönde.. tutarmı bilinmez

Pazartesi bahar temizliğine başlayasım var kıyafetleri ayıklayıp yazlık kışlık değiştirme ile başlarım sonra da oda oda temizlerim halılar yeni yıkatmam şimdi Eylül gibi gönderirim

Sonunda keratin yaptımmmm kızlarrrrrr

Saçıma 200 tl verdim
Sonra gittim saç boyası aldm ona 80 verdim
Bide eteklern altına gitilen iz göstermeyen boxer aldım 25 tl
Abooo cok para harcamışım bugn
kendini mutlu etmişsin önemli olan o bence güzel günlerde kullan saçlarını umarım uzun süre gider keratin bende geçen yıl yaptırmıştım çok rahat oluyor.Söyledi mi bilmiyorum kuaför saçını kurutmaya kökten başla kafanı eğerek daha uzun süre gidiyor düz oluşu

Pazartesi bahar temizliğine başlayasım var kıyafetleri ayıklayıp yazlık kışlık değiştirme ile başlarım sonra da oda oda temizlerim halılar yeni yıkatmam şimdi Eylül gibi gönderirim
ay ben hepsini yaptım birtek camlar perdeler kaldı 1 aydır hala yapcam onları ya..
tembelliğim tuttu

tşk ederm cnm.. evet evet aynen öyle yapıorum

Canım iyiydi 92 almışım geçtim çıkmış sorular çok çıkıyor kolaydı sistem değişecekmiş geciktirme sende yazıl
Yaaaaa çok güzel canım benim çok sevindim darısı başıma
Günaydın canım bende bes düşünüyorum
Altın alamıyoruz artık yaaa hem hayat pahalı hem altın pahalı
Kuzum salgın varmış herhalde çeşme suyundan olabilir dedi doktor
Ne kadar süre kullandın canım bende istiyorum ama yaz sezonu hava çok sıcak sürekli toplanıyor
Bir de saçı yıpratıyor mu aksine besliyor mu
Gunaydin guzeller
Günaydın tatlım özele gel

şöyle kızın besini ben ödiecem..
eşimde her ay 300 verecek bana.. onları toplayıp gram alacam her gram parası olduğunda anca 3 ayda
bide evde kumbaramız var bozukları atıyoruz.. oda dolunca işte bankada kilidi.. bese ek ödeme yatıracaz
başka türlü birikmiyor

Olsun canım az az da olsa birikir

Günaydın kızlar kızım çok şükür bugün iyi çenesi açıldığına göre

Çamaşır serdim bulaşık çalıştırdım ocak sildim wc yıkadım

Annemin robotunu taktım şarza bugün geliyorlar programı yükler gösteririm

Cankusunannesi nerelerdesin? Ev işini hallettiniz mi?
Merhaba canım okyonus çok şükür hallettik projeden girdik ve diğer sattığımız evi bosalttik iki tane birden ev iş işiyle uğraşıyoruz aylardır nevrimiz döndü kendimiz yaklaşık 1 ay oldu başka sevdiğimiz bir sitede kiralık eve çıktık.Ev taşıma işleri falan maddianevi feci yordu yormayada devam ediyor.Ama diğer evden tasindigimiz içinde ayrıca mutlu ve huzurluyuz çok şükür

Herkese kestane balının diyarı zonguldaktan selamlar sevgiler
Nasılsınız herkes iyidir mutludur sağlıklıdır inşallah
Ev işleriyle uğraştık azonce olyonusada yazdığım gibi durumlar.Yorucu ve zorlu bir süreç geçirdik halen daha bir düzen oturmuş değil ama bunada şükür

Merhaba kızlar
Amcam vefat etti gidip geldik . Koydeydik hep mekanı cennet hayat dolu cok neşeliydi .
1,5 yıldır kanser tedavisi görüyordu son zamanları cok zordu . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
Başınız sağolsun canım.Allah sevenlerine sabırlar versin

iyi günlerde kullansn cnm

sevgiler

Çok sevindim canım senin adına

Eviniz ne zaman bitecek tqşınacaksınız inşallah sorunsuz bir şekilde geçersiniz içine

Oğluşlar nasıL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…