- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
İki gözümün çiçeği hoşşşgeldinDün evimize geçtik geçer geçmez işlerimi hallettim çamaşır vardı onu katladım robot süpürdü bende toz aldım
Çökertme kebabı yaptım yanına cacık
Sabah Kızlara yine çikolatalı krep yaptım yediler
Evde kedi dili vardı onu pasta yaptım dolapta dinleniyor
Canım ekşili acılı kısır istiyordu eşimin teyzesi ni aradım gel beraber yiyek diye tamam dedi yanına ayran da yaparım pastam da var
Büyük kız yemez ona da çıtır tavuktan hamburger yaparım
GercekmiGünaydın canlar
Bdv de bir yoruma ya he he yazmışım ondan banlanmışım
Ben çıtir tavugu okumaktan usandim.ama benim canim yigenim yemekten usanmadiDün evimize geçtik geçer geçmez işlerimi hallettim çamaşır vardı onu katladım robot süpürdü bende toz aldım
Çökertme kebabı yaptım yanına cacık
Sabah Kızlara yine çikolatalı krep yaptım yediler
Evde kedi dili vardı onu pasta yaptım dolapta dinleniyor
Canım ekşili acılı kısır istiyordu eşimin teyzesi ni aradım gel beraber yiyek diye tamam dedi yanına ayran da yaparım pastam da var
Büyük kız yemez ona da çıtır tavuktan hamburger yaparım
Yaaa robprock aslında çok iyi markaCedric1003 de kullanıyor onu bilemedim valla canım
Gelince niye ayni olsun kızPenguen cok tiriz ondan memnun değildir
Benim iki gözümün çiçeğiama hali kenarlarında bırakıyor haklı . Ben ikinci süpürme de halıyı hemen kaldırıyorum
Selam kızlar temizlikle gecen bir gün
Fikirlerinize ihtiyacım var .
Ayın 18 inde yoka çıkacağız . Mutfak dolaplarım falan bahar temizliği yapamadım sizce şimdi mi ayrıntılı temizlesem gelince mi gözüme batıyor ama gelince yine aynı olacak
Oyyy kuzum yaaaaSlm kizlar
Gece kızim boğaz agrisindan uyuyamadi.ilac verdim simdi iyi gibi.
Dün evde yoktum ya evi süpüremedim.bugun kalktim yerler cok kotü.
Hemen supurgeyi actim.halilari supurup kaldirdim. Balkonu yıkadim.esim halinin bintanesini yikadi sagolsun.azar azar yikarim biter dedi.avmyi dolastik biraz benim kiz durmadi.eve geldik.kemik sulu mercimek corbasi yaptim.dovme koydum ocaga pilav olacak.camasir serdim.bul.mak calistirdim .öf evi topla topla bitmiyorrrrrr.mutfak yine dagildi toplanacak
Ayyy silme valla gelince silersin kötü örnek mi oldumPenguen cok tiriz ondan memnun değildir
Benim iki gözümün çiçeğiama hali kenarlarında bırakıyor haklı . Ben ikinci süpürme de halıyı hemen kaldırıyorum
Ayın 18 inde yoka çıkacağız . Mutfak dolaplarım falan bahar temizliği yapamadım sizce şimdi mi ayrıntılı temizlesem gelince mi gözüme batıyor ama gelince yine aynı olacak
Ayyy evet yaaa yandık valla bugün balkondayım şimdi gram esmiyorAy cok sıcak ya
Sicaktan evde ayaga kalkamiyorum bu nasil is.bu yaz bu koca evi nasıl süpürup silecem sabah onu düsundüm.hergun hergün.
Halilari kaldirdim.surekli silinmek isticekler.
Aldıgimiz ev 7.kat nolur ora esintili olsun Allahim
Sağol tatşımSelam kızlae nasılsınız
Bugn ancak bakabilsm
Sabah annem babam kardeşim kahvaltıya geldi
Eşim 2 gnlüğüne geldi
Onlar gitti oetalığı topladm tozları aldım
Hazırlandm nikah vardı oraya gittik..
Geldik bamya pilav salata yaptm
Yerler kaldı.. Yaeında balkonu yıkar yerleri silerim pof
Kmsl Hnd hoşgeldn bebeğim
Ben olsam gitmeden yapardım gelince yol yorgunu oluyorsun detaylı yapmak yoruyor insanı geçen yıl öyle yaptım bu yıl öyle yapmıcam gitmeden yapar giderim gelince zaten çamaşır alışveriş derken yoğun geçerPenguen cok tiriz ondan memnun değildir
Şekerim sen penguen Zeyno atom karıncasınızGelince niye ayni olsun kız
Dolap icleri oyle fazla kirlenmezki.e dışlarida sen yoksan zaten kirlenmez.sen bilirsin. Ne zaman canin isterse o zaman yap.
Ben bahar temizliği yapmadim tasinacam diye.ama yinede tasinirken dolaplari bosaltirken biz bezle gecerim
Utan ablandanOyyy kuzum yaaaa
Ayyy silme valla gelince silersin kötü örnek mi oldum
Ayyy evet yaaa yandık valla bugün balkondayım şimdi gram esmiyor
Eşime dedim şu pencerelere file filan taktırak şimdiden böyleyse napacazaldığım cevap
Aç klimayı otur
Haftya cok sıcak olmazsa yapacağımBen olsam gitmeden yapardım gelince yol yorgunu oluyorsun detaylı yapmak yoruyor insanı geçen yıl öyle yaptım bu yıl öyle yapmıcam gitmeden yapar giderim gelince zaten çamaşır alışveriş derken yoğun geçer
Bende silecektim silmedim boşver hayat çok kısa kafaya takmaya değmez.Şekerim sen penguen Zeyno atom karıncasınız
Utan ablandansenle okyonustan destek bekliyorum
Haftya cok sıcak olmazsa yapacağım
Aman hiç takamam alır bir kadın yaptırır valla tek derdimiz temizlik olsun.İş koş eve koş yemek temizlik ömrümüz geçiyor kıymette bilinmiyor.Ev işi nankör insanlar daha nankör.Ben olsam gitmeden yapardım gelince yol yorgunu oluyorsun detaylı yapmak yoruyor insanı geçen yıl öyle yaptım bu yıl öyle yapmıcam gitmeden yapar giderim gelince zaten çamaşır alışveriş derken yoğun geçer
Kolay gelsin canımBizim banyonun duşa kabinin kenarları siyah onları söküp yeniden yapalım dedim sinirim bozuluyor ne cif ne domestos çıkarmıyor silikonun içine işlemiş resmen.
Bugün büyük kızın gösterisi vardı ona gittik geldik masa sandalye balkona balkondaki dolaplar mutfağa geçirme işini hallettik banyo tuvalet yıkadım 1 makina çamaşır yıkandı yarın gün boyu çamaşır yıkanır nevresimler değişecek sabahtan onları atarım.Çok iş var yarın umarım yapabilirim
En sevdiklerimden tavuk dönerGünaydn kızlarrrrr
Bugn eşim geri dçnecek ondan erkenden uyandm
Balkonu yıkadı saolsn
Yerleride sileirm dedi
Bende banyı wc temizliecem
Bi yandan kızla uğraşıorm gribi geçmedi..
Pfff eskiden yediğimiz tavuk döneri
Eskiden dediğim tam 6 ay önce 15 tl idi
Şimdi 30 tl ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?