🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Annem ve babam gittiler.
Insallah yine gelirler
Insanın ici burkuluyor be
Canlarim benim gule güle gitsinler.bende camasir mak.basladim 1.serdim.2.attim.bayagi bi camasir var yikanacak.butun odaları topladim.evi supurdum.dus aldim kizi hazirladim okula göturdum.simdi kuafore geldim kaslarimi aldirayim.eve gidince evi bi silerim namaz kılip yatıcam.hic halim yok.grip olmuşum .kendimi fazla yormayim yarin okul gezimiz var

Çok sevindim canım senin adına

Eviniz ne zaman bitecek tqşınacaksınız inşallah sorunsuz bir şekilde geçersiniz içine

Oğluşlar nasıL
Sağolasın canım.İnsallah hayırlısıyla kendi evimize de taşınmak nasip olur
23 ay sonra teslimat ama Tahüt edilen tarihte biter mi tabi orasını bilemiyoruz.Biraz büyük bir proje daire sayısı,sosyal alan v.s de var projede onun denilen tarihte bitmez diye düşünüyoruz .
Ogluslar iyi şükür Yeni ev hepimize iyi geldi diğer evimiz çok dar olduğu ruhen ve bedenen yoruyordu çocuklarda dahil hepimizi.2 senedir sokak yüzü görmeyen cocugum(indirecek oynatacak alan yoktu) şimdi hergun parkta dışarıda çok mutlu dışarıya insanlara alıştı çok şükür
Büyük oğlumda arkadaşlarını rahatlikla eve davet edip odasında ps falan oynayabiliyor.Bu evin altında pastane cafe ve fırın var en çok çocuklara yaradı canı sıkılıyor anne ben aşağıya gidiyorum meyve suyu falan içerim deyip gidiyor yan tarafimizda da A101 var olmadı oraya gidip dondurma alıyor bahçedeki oturma alanlarında gidip oturuyor
Benim ikiside evden çıkmıyordu baya iyi geldi inşallah böylede mutlu huzurlu devam ederiz inşallah

Cankuşum hayırlı olsun Allah kolaylık versin

gözünaydın canım benim ufaklı çok fena öksürüyordu sabah şurup içirdim okulada gönderdim öğretmeni yemekten sonra içirecekti inşallah iyidir.
Bitek ben sevemedim şu robotu seninki kenarlarda bırakmıyor mu

çok sevindim en azından adım atmışsınız ev için inşallah tez zamanda teslim edilir sende severek oturursun.Teslimat ne zaman belli mi

markete gittim geçen gün antepin bir markasıydı peyniri denemek için almıştım çocuklar çok sevdi çok lezzetliymiş 3 paket almıştım 1 paket kaldı evde eşim sabah çıkarken bulursan yine al dedi 3 paket yine aldım 400 gram paketi 32 tl çay aldım 2 kg birini anneme götürürüm izne giderken pirinç alırım birde

Annemleri arkasından üzüldün mü kuzum yaaaaa bayrama gelirsiniz yine
Çok sevindim canım benim 2 yıl çabucak geçer inşallah huzurla sağlıkla geçersiniz evinize
Geçmiş olsun canım benim

Valla ben çok memnunum Annemin ki arçelik bugün ilk defa kullandık gayet iyi

Senin ki de iyi bir marka diye hatırlıyorum neden memnun değilsinki

roborock s5 canım ama benimki kenarları hep bırakıyor özellikler saçları benimde çok dökülüyor. Halılar kalın ondan mı dicem ama koridordaki ince orda da yapıyor aynı şeyi

roborock s5 canım ama benimki kenarları hep bırakıyor özellikler saçları benimde çok dökülüyor. Halılar kalın ondan mı dicem ama koridordaki ince orda da yapıyor aynı şeyi
Yaaa robprock aslında çok iyi marka Cedric1003 de kullanıyor onu bilemedim valla canım

Dün evimize geçtik geçer geçmez işlerimi hallettim çamaşır vardı onu katladım robot süpürdü bende toz aldım
Çökertme kebabı yaptım yanına cacık

Sabah Kızlara yine çikolatalı krep yaptım yediler

Evde kedi dili vardı onu pasta yaptım dolapta dinleniyor

Canım ekşili acılı kısır istiyordu eşimin teyzesi ni aradım gel beraber yiyek diye tamam dedi yanına ayran da yaparım pastam da var

Büyük kız yemez ona da çıtır tavuktan hamburger yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…