🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Sabah kahvemi ictim .bu olmazsa olmaz.
Oglan okula gitti.
Baktim yerler temiz(hayret)süpürmeden mopla sildim.ev topluydu .bunada hayret.yataklari kapattim.mutfagin tezgah ustü camini sildim.arka balkonu yikadim.kahvalti yaptik.simdi kizimla disari cikacaz şort bakacam cimcimeme.umarim kavga etmeden eve dönebiliriz

Ohhh erkenden işler bitmiş

Bende arkadaşa kahveye gittim Ayyy yaaaaa o nasıl zayıflık biliyorsun zaten çatladım çatladım geldim eve
elektrk %15
doğalgaz %30

vay canına... nefes alırkende zam gelecekmi acaba ya

günaydın kızlar
Çok yakında

Sabah erken uyandım yine kızda uyandı
Kahvaltısını yaptırdım o sırada robotu açtım
Ortalığı topladım arkadaşa gittik kahve içmeye onun da kızları var oynadılar sonra kızı kreşe bıraktım
Eve geldim yanıyor yine ortalık

349 tl elektrik gelmiş çok mesudum m ama tabiki gelecek ay yine patlar fatura klimada dolayı

Buzluktan kanat çıkardım çıtır yapacağım büyükle bana
Küçük de balık istedi ona göre vardı çıkardım onu da yapacağım yanına salata belki çorba da yaparım

İyi akşamlar kızlar yemeğimizi yedik mutfağı topladım
Küçüğümü yıkadım

Uyudu şimdi
Yarın tiyatroya gidecekler 9 da kreşte olacak
Onu bırakıp kuaföre gidecem ordan anneme gidecem kahvaltıya

Akşam yemeğine kuru patlıcanım vardı onu haşlayıp kavurduk soğanlı salçalı çok severim ayran aşı yaptım dün ıslatmıştım yarmasını nohut birazda yeşil mercimek koydum içine karpuz kavun yedik çok şükür yemekten sonra çocukları parka götürdük gelirken markete uğrayıp hurma karpuz aldık.

Afiyet olsun canım
günaydın kızlar...

mazot benzin 26yı geçmiş.... artık böyle avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum imdat diye
bu nedir ya
Üffff valla ben artık haber bile izlemiyorum yaaaaa

Annemde kahvaltımızı yaptım kahvemi içtim
Eve geldim mügeyi izleyim diye

İşim yok bir makina çamaşır yıkarım

Yemeğim de dünden var bir salata ayran yaparım yanına

Annemde kahvaltımızı yaptım kahvemi içtim
Eve geldim mügeyi izleyim diye

İşim yok bir makina çamaşır yıkarım

Yemeğim de dünden var bir salata ayran yaparım yanına
Afiyet olsun canım akşam bizde annemle konuştuk çok özledim dedi kızlara bizde seni çok özledik anneanne gelince biber dolması yapar mısın seninki annemin yaptığından daha güzel oluyor dedi cadı çok güldüm

Yaaaa kuzum benim

Gerçekten annelerin dolması niye bu kadar güzel oluyor ya benim annemde süper yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…