Ohhh erkenden işler bitmişSabah kahvemi ictim .bu olmazsa olmaz.
Oglan okula gitti.
Baktim yerler temiz(hayret)süpürmeden mopla sildim.ev topluydu .bunada hayret.yataklari kapattim.mutfagin tezgah ustü camini sildim.arka balkonu yikadim.kahvalti yaptik.simdi kizimla disari cikacaz şort bakacam cimcimeme.umarim kavga etmeden eve dönebiliriz
Çok yakındaelektrk %15
doğalgaz %30
vay canına... nefes alırkende zam gelecekmi acaba ya
günaydın kızlar
Bacim iştah olmazsa bi insanda oyle zayif olur.bizimde istah biraz azalsa ne olurOhhh erkenden işler bitmiş
Bende arkadaşa kahveye gittim Ayyy yaaaaa o nasıl zayıflık biliyorsun zaten çatladım çatladım geldim eve
Çok yakında
Gelir gelir canim merak etme.elektrk %15
doğalgaz %30
vay canına... nefes alırkende zam gelecekmi acaba ya
günaydın kızlar
Bizde bu, boğaz varken o biraz zorBacim iştah olmazsa bi insanda oyle zayif olur.bizimde istah biraz azalsa ne olur
Afiyet olsun canımAkşam yemeğine kuru patlıcanım vardı onu haşlayıp kavurduk soğanlı salçalı çok severim ayran aşı yaptım dün ıslatmıştım yarmasını nohut birazda yeşil mercimek koydum içine karpuz kavun yedik çok şükür yemekten sonra çocukları parka götürdük gelirken markete uğrayıp hurma karpuz aldık.
Üffff valla ben artık haber bile izlemiyorum yaaaaagünaydın kızlar...
mazot benzin 26yı geçmiş.... artık böyle avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum imdat diye
bu nedir ya
ohh süslenmeler süslenmelerGünaydın kızlar
Küçüğümü bıraktım kreşe kuaföre geldim kaş bıyık pedikür yaptıracağım burdan anneme geçerim
Afiyet olsun canım akşam bizde annemle konuştuk çok özledim dedi kızlara bizde seni çok özledik anneanne gelince biber dolması yapar mısın seninki annemin yaptığından daha güzel oluyor dedi cadı çok güldümAnnemde kahvaltımızı yaptım kahvemi içtim
Eve geldim mügeyi izleyim diye
İşim yok bir makina çamaşır yıkarım
Yemeğim de dünden var bir salata ayran yaparım yanına
Yaaaa kuzum benimAfiyet olsun canım akşam bizde annemle konuştuk çok özledim dedi kızlara bizde seni çok özledik anneanne gelince biber dolması yapar mısın seninki annemin yaptığından daha güzel oluyor dedi cadı çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?