Valla doktora gitcem bakalım o yaparsa inşallah kurtulurum canımGeçmiş olsun cnm yazın bende aynı acıyı cektim cok zor
Cok sagol canimYaaaaa yerim seni poncik
Geçmiş olsun cnm dikkat et yorma kendini
Gunaydin kızlar güzel , sağlıklı , bereketli bir hafta olsun
Cok sagol canimgeçmiş olsun cnm
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar diş doktoruna gittim kanal tedavisi yapılacakmış ama diş kökü iltihaplı antibiyotik kullan sonra başlayalım dedi çok agrı yapıyor
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar diş doktoruna gittim kanal tedavisi yapılacakmış ama diş kökü iltihaplı antibiyotik kullan sonra başlayalım dedi çok agrı yapıyor
Offf sende bir iyileşseydin yaaaaaGecmis olsun canim
Diş tedavisi en korktpm şeyler arasındaGünaydın kızlar diş doktoruna gittim kanal tedavisi yapılacakmış ama diş kökü iltihaplı antibiyotik kullan sonra başlayalım dedi çok agrı yapıyor
Bal varsa sabah aç karna bal yut cnmValla hic iyi değilim
Bogazim cok kötü
Ruhum bedenden ayrilmis sanki.yuruyecek dermanim yok.saglikocagina gittim.oksürügum olmadıgi halde oksuruk ilacı vermis.ya ben bogaz agrisindn öluyom..kalbimde daralıyor. Belki aksam acile giderim
Aynen canim.biraz once bi kupa balli süt yaptim.icinede biraz limon sıktım.iyi geldi.saglik gibisi yok vallaDiş tedavisi en korktpm şeyler arasında
Geçmiş olsn
Bal varsa sabah aç karna bal yut cnm
Boğazı iyi yumuşatıyor
Herkes işine geldiği gibi kızlar vallagünaydın kızlar nasılsınız
pfff artık hiç kimse dürüst değil.. herkes ne kadar çarparım derdine düşmüş
yıllardır peynir getirttiğimiz kişiye 2 ay önce sipariş vermiştim peynirin 1 kilosu suydu resmen.. neyse dedm önce sallamadm olabilir yani ilk defa oluyor...
neyse dün getirişindede aynı şey.. abi dedim bu nie böyle.. eveledi geveledi.. bende her ay düzenli alırım peyniri...
getirme bidaha dedim...
şimdi peynir yapan köylü bulmam lazm.. onun derdine düştüm
Bizde peynir çok yenmiyor yaaa eşim geçen senelerde almıştı baktık yenmiyor sürekli peynirli pide filan yaptırdım anneme kaynanama verdim de öyle bittiGünaydın kızlar bende dün peynir aldım personel vardı işlerden gelen onun annesi yapıyormuş ilk defa aldım beğendik akşam tadına baktım.Çabuk bozuluyor onu nasıl halletmem lazım bilmiyorum
biz önce kare dilimliyoruz köy peyniriniGünaydın kızlar bende dün peynir aldım personel vardı işlerden gelen onun annesi yapıyormuş ilk defa aldım beğendik akşam tadına baktım.Çabuk bozuluyor onu nasıl halletmem lazım bilmiyorum
Benimkide el gibi parçalara ayrılmış geldi bende tuzlu suya mı koysam diyorum buzlukta çok yer kaplamasın 2 kg aldımbiz önce kare dilimliyoruz köy peynirini
sonra sıcak suda azıcık yumuşatıyoruz
elimizle hafif bastırıp soğutup buzluğa atıyoruz
Çok seviyor benim kızlar peyniri bu ara maşallah bende severim karpuz peynir yazın güzel oluyorHerkes işine geldiği gibi kızlar valla
Bizde peynir çok yenmiyor yaaa eşim geçen senelerde almıştı baktık yenmiyor sürekli peynirli pide filan yaptırdım anneme kaynanama verdim de öyle bitti
1 kilo peynir 1 ay gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?