🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Valla hic iyi değilim
Bogazim cok kötü
Ruhum bedenden ayrilmis sanki.yuruyecek dermanim yok.saglikocagina gittim.oksürügum olmadıgi halde oksuruk ilacı vermis.ya ben bogaz agrisindn öluyom..kalbimde daralıyor. Belki aksam acile giderim

Günaydın kızlar diş doktoruna gittim kanal tedavisi yapılacakmış ama diş kökü iltihaplı antibiyotik kullan sonra başlayalım dedi çok agrı yapıyor
Diş tedavisi en korktpm şeyler arasında
Geçmiş olsn

Bal varsa sabah aç karna bal yut cnm
Boğazı iyi yumuşatıyor

günaydın kızlar nasılsınız

pfff artık hiç kimse dürüst değil.. herkes ne kadar çarparım derdine düşmüş
yıllardır peynir getirttiğimiz kişiye 2 ay önce sipariş vermiştim peynirin 1 kilosu suydu resmen.. neyse dedm önce sallamadm olabilir yani ilk defa oluyor...
neyse dün getirişindede aynı şey.. abi dedim bu nie böyle.. eveledi geveledi.. bende her ay düzenli alırım peyniri...
getirme bidaha dedim...
şimdi peynir yapan köylü bulmam lazm.. onun derdine düştüm

Günaydın kızlar bende dün peynir aldım personel vardı işlerden gelen onun annesi yapıyormuş ilk defa aldım beğendik akşam tadına baktım.Çabuk bozuluyor onu nasıl halletmem lazım bilmiyorum

Herkes işine geldiği gibi kızlar valla
Günaydın kızlar bende dün peynir aldım personel vardı işlerden gelen onun annesi yapıyormuş ilk defa aldım beğendik akşam tadına baktım.Çabuk bozuluyor onu nasıl halletmem lazım bilmiyorum
Bizde peynir çok yenmiyor yaaa eşim geçen senelerde almıştı baktık yenmiyor sürekli peynirli pide filan yaptırdım anneme kaynanama verdim de öyle bitti
1 kilo peynir 1 ay gidiyor

Selam kızlar 10 a geliyordu kalktık Küçüğümle kahvaltı yaptık 2 ay göndermeyeceğüm çok sıcak dışarı mesafe az ama sıcak olunca resmen yanıyoruz

Akşam parka gittik bayağı oynadı kum kovasını filan da götürdüm geldik banyo filan derken uyudu kaldı

Dün çıtır tavuk ve patates yapmıştım

Bugünde buzlukta incik vardı çıkardım yanına da sebzeli bulgur pilavı yapacam ayran yeter

Dün getirden 180 tl harcadım
Bugün de 267 harcadım para su gibi gidiyor

Evi topladım bulaşık çalıştırdım çamaşır topladım
Robotu açtım

Kızda banyoda bebeklerini yıkıyor suyla

Şimdi kahvemi içeceğim

biz önce kare dilimliyoruz köy peynirini
sonra sıcak suda azıcık yumuşatıyoruz
elimizle hafif bastırıp soğutup buzluğa atıyoruz

Çok seviyor benim kızlar peyniri bu ara maşallah bende severim karpuz peynir yazın güzel oluyor

Akşam kabak yemeği yaptım salata karpuz sarımsaklı yoğurt yedik çok şükür bugünde doyduk yarın arkadaşlarımla dışarıda yicem çocuklarıda götürcem inşallah.Çay demledim yanına hurma yeriz

Bugun cok sukur iyi oldum .
Ama kendimi yormayim derken ev batmisti yavas yavas evi temizledim.oglum halsizdi atesine baktim 39 bucuk.2 kes dusa girdirdim ilac verdim soguk uygulama yaptim bi turlu düsmedi atesi.esim geldi hastaneye goturduk.doktor atesi cok bogazi iltihap dolmus dedi.hastanede 3kasik ilac verip bide iğne vurdular.eve geldik herkes ac.Allahtan öglen yemegimi yapmistim.nohut yemeği ve pilav yapmistim.fazla sevmez cocuklar ama ac olunca yediler
Biberli ekmekte yapmistim.artik onuda yarin yeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…