🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Dun esimle kiz aksam 7bucukta uyudular.
Sabahta ezanla kalktilar.dedim hayirdir noluyor size
Erken kalkinca gün bitmiyor yav
Buyuk banyoyu yikadim.evi supurdum .mutfak salon ve antreyi sildim.salonun tozunu aldim. Camasir serdim.kahvalti yaptik kizla.dus aldim.okul saati gelmek bilmedi.
Artik kizi okula biraktim.yesil fasulye ocaga koydum.oglan geldi öglen yemegine.kasarli tost yaptim gönderdim.1 saate yine ac gelir
Namaz kıldim öyle uzaniyorum

günaydın kızlar...

bizim üst komşunun 35 yaşındaki oğlu kalp krizi geçirdi vefat etti.. bütün gece onlarlaydık..
bir yandanda bebek..
sabah kendimi ayıltamadım

İyi akşamlar kızlar
Kızı bugün kreş göndermedim eşimin teyzesine gittik çocuklarla oynadı

Sabah bimden kumtel firitöz aldım bakalım başarılı olur inşallahhh. Kıza da denizkabuğu evi oyuncak aldım

Günaydın kızlar cadı sabah 7 de kalktı
Kahvaltımızı yaptık bulaşık makinasını boşalttım
2 makina çamaşırım var katlayacağım sonra duşumuzu alıp ablama gideceğiz ordan da kayınvalideme geçecez akşama orda kalırız bugün kediyi sevsin kızlar

Günaydın LGS ye giren bütün öğrencilerin rabbim yardımcısı olsun.Dün kızları havuza götürdük ordan eve geldik kısır kek yaptım çay demledim termosa arkadaşı aradık onlarlar beraber parka gittik.Dönüşte bizim lojmanın içindeki gazinoya geldik çay kurabiye sonra dondurma yiyip eve geldik bugün havuz son gün kaydı yenilemicez öğrendiler yüzmeyi zaten

Selam kızlar nasılsınız ?
Bugün sınavda görevliydim Çocuklar nasıl stresliydi .

Günaydın kızlR dün bakamadım

Umarım herkes iyidir
Selam kızlar biz kayınvalidemdeyiz kızlar kediyle oynuyor bende bir oraya bir buraya sıçrıyom

Dun cok hastaydim
Hatta gorumcemgil gelecekti vazgectiler.
Heryerim agriyirdu.boğazımda dahil.agrikesiciler falan bayagi dinlendim.cok sukur bayagi gecti.ama biraz halsizlik var.
Kiza söz vermistim sahile göturduk.abisiyle kumda oynadılar.eve geldik dus aldilar.
Balkonda biraz soda keyfi yaptik.valla balkon gibisi yok.
Biraz topalak yapmistim.gitmeden yedik.gelince yine aciktilar cocuklara bi sofra daha kurdum.bi mak.camasir serdim kuruttum
.bi.mak.daha yikaniyor.

geçmiş olsun cnm

Selam kızlar biz kayınvalidemdeyiz kızlar kediyle oynuyor bende bir oraya bir buraya sıçrıyom
Yaaaaa yerim seni poncik
Geçmiş olsun cnm dikkat et yorma kendini

Gunaydin kızlar güzel , sağlıklı , bereketli bir hafta olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…