Hayırlı olsun canım güle güle kullangünaydın kızlar
difriz aldık sonunda.. annemi kıramadım ve sandık tipi aldık 1.5 metre içine ben bile girerimnapcak o kadar büyük difrizi hiç anlamıorum
sonuç 6.200 aldık... uğurun 7 yıl garantili
ama eşim dediki bu senin hem evlilik y.d. hemde doğum günü hediyen
öylece kala kaldım
Amin sağol canım
hello bebeğim daimi müşteri olacaksan serbestHellloooo yazmak serbest mii
Söz vermiyim ama daimi olmak için uğraşacamhello bebeğim daimi müşteri olacaksan serbest
değilse geçicilere kalbimiz kapalı
terk ediliyoruz
Güle güle güzel günlerde kullan canım.Bende bugün anneme Arçelik’ten ev hediyesi kahve makinası alıcam inşgünaydın kızlar
difriz aldık sonunda.. annemi kıramadım ve sandık tipi aldık 1.5 metre içine ben bile girerimnapcak o kadar büyük difrizi hiç anlamıorum
sonuç 6.200 aldık... uğurun 7 yıl garantili
ama eşim dediki bu senin hem evlilik y.d. hemde doğum günü hediyen
öylece kala kaldım
Oh afiyet olsun.Günaydın kızlar
Annemle babam gelecek kahvaltıya
Masayı hazırladım
Patates kızartması,,,, zeytin salatası,,, yumurta ve patates haşlaması,,, domatesli biberli sos,,,, yqptım
Yeşillik,,, pastırma,,, peynir çeşitleri de koydum
Açma ve poğaça (dünden)
Sucuk pişireceğim
Ekmeği de gelirken alacaklar
Şimdi çayı demledim azıcık dinleneyim
Yapragimi sardim Kizlar. Simdi pisiyor.aksam üstu kuafore gidecem kas aldirmaya.ordand parka geceriz cocuklarla.çocuklar derslerini çalıştılar. Simdi kendime bi film seceyim
Saol cnmGüle güle güzel günlerde kullan canım.Bende bugün anneme Arçelik’ten ev hediyesi kahve makinası alıcam inş
Oy oy oy enfesss
Selam canım hoşgeldinHellloooo yazmak serbest mii
Aleyküm selam hoş buldumSelam canım hoşgeldin
Keşke kızları annene gönderseydin canımSelam kızlar bugün çocuklarla işe gittim canıma okuyorlar evde kalınca birbirini yiyorlar işe götürsem ben onlara bakmaktan iş yapamıyorum son 1 hafta sonra izne gitcez eşimin izni onaylanırsa kamp işini iptal ettik izni 15 gün veriyormuş
Sagol canimSaol cnm
Sizde güle güle kullanın inşallah
Oy oy oy enfesss
Ellerine sağlık
Afier olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?