Öyle tadı olmaz canım ya ben şöyle yapıyorum çıtır ritavuğu enfes oluyorCıtır tavuğu difrize nasıl atıosnz
Yani nasıl yapıosmz
Kolay gelsin canım ama bayramda her yer mangal kokuyor niye yıkıyorsun kiGünaydın kızlr
Perdelerimi yıkmaya başladım..
Tabi normalde önce camlar silinir snra perdeler ama eşim belini incitti iyi olMsını bekliorm cnkü cam silemem... Camlar ona ait..
Haliyle bende bayrama perde kalsm istemedm die perdeleri yıkadm...
Oturma odamla salonumın perdelerimi ütülüyorm gözüme batıo cnkü.. Diğer yerleri ütülemiorm..
Şimdi salonum kaldı.. Tülü güneşliği ve fomları... Bidepencerem büyük haliyle canım cıkacak.. Onuda bugün yapamam sanırım.. Bitek orası kaldı.. Bugün anck çamaşı yıkarm sererim toplarm..
Yoruldm.. Bayrama bişi kalmasn gzeym tozayım diye kendimi yırtıorm
Ayy ben sandmki difrize atıosnz ondan sormÖyle tadı olmaz canım ya ben şöyle yapıyorum çıtır ritavuğu enfes oluyor
Tavuk göğsünü parmak parmak doğra önce una batır. Yumurtaya istediğin baharatları koy ben kajun,,, köri,,, toz kırmızı biber,,, bol karabiber koyuyorum çırp unladığın tavuğu yumurtaya bula
En son kurutulmuş ekmek tozu ya da galeta ununa batır bol yağda kızart çok kurutma ama yanına da patates kızartması cola enfes oluyor
Benm ev kapalı olcak sorun ykKolay gelsin canım ama bayramda her yer mangal kokuyor niye yıkıyorsun ki
Anladım canım iyi tatiller şimdidenAyy ben sandmki difrize atıosnz ondan sorm
Benm ev kapalı olcak sorun yk
Bide zaten çalışıorm başka vakrm yk
Bayramda gezip yüzmek istiorm
artık tatildelerKomşum geldi oturduk sohbet muhabbet tabiii benim cadı hiç susmadı hala konuşuyor
Kızı benim kızla arkadaş büyükle bizde kalacak bugün geceye kız kıza dedikodu yapacaklarcipsi kolayı noodle çekirdeği doldurdular artık kaçta yatarlar bilmiyorum
Hakettin canim.ellerine saglik.günaydın kızlar...
bütün haftasonum temizlikle geçtii
bence artık tatili hakettim bayramda
Hakettin canim.ellerine saglik.
Bende bugun erkenden 8bucukta kalktim evi temizlemek icin.simdiden su gibi oldum
Gunaydin kizlar
Bugun dibkose evi temizleyim dedim.zaten bizim kiracınin cikacagida yok.salonun camlarini sildim.on balkonu yikayip mermerini sildim.mutfagi salonu topladim.ikisini supurdum.koltuklari supurdüm.simdi kahve molasi verdim.salonun yerlerini silip mutfağın camlarina girisecem
Yüzde 3-5 arası bir zam daha eklenecek diyorlar ama bir açıklama yok daha. İnşallah 5 daha eklenirMerhaba kızlar bana bildirim gelmiyor kimse yazmıyor sandım bende
Meğerse son bildirimi kaçırmışım
Zam oranları belli belli oldu yüzde 42
Keskeellerine sağlık cnm
keşke ev hep temiz kalsa
Valla bi iyilestirme yapacaz dediler.insallah sozlerini tutarlarYüzde 3-5 arası bir zam daha eklenecek diyorlar ama bir açıklama yok daha. İnşallah 5 daha eklenir
Benim esimin vergisi cok yuksek ya.Merhaba kızlar bana bildirim gelmiyor kimse yazmıyor sandım bende
Ohhhh misss gibi olmuştur haydii artık denize gidebilirsingünaydın kızlar...
bütün haftasonum temizlikle geçtii
bence artık tatili hakettim bayramda
Offff silme yaaa bayramdan sonra çıkar inşallahhhGunaydin kizlar
Bugun dibkose evi temizleyim dedim.zaten bizim kiracınin cikacagida yok.salonun camlarini sildim.on balkonu yikayip mermerini sildim.mutfagi salonu topladim.ikisini supurdum.koltuklari supurdüm.simdi kahve molasi verdim.salonun yerlerini silip mutfağın camlarina girisecem
Hadi gözünüz aydınMerhaba kızlar bana bildirim gelmiyor kimse yazmıyor sandım bende
Evet refah payı arttırılacak deniliyor insalah hersey guzel olurYüzde 3-5 arası bir zam daha eklenecek diyorlar ama bir açıklama yok daha. İnşallah 5 daha eklenir
Neden serbest bölge demi çalışıyor yada gümrük falan miBenim esimin vergisi cok yuksek ya.
Aldigi zammin yarisi gidecek
Tatil köyde geciyorOhhhh misss gibi olmuştur haydii artık denize gidebilirsin
Offff silme yaaa bayramdan sonra çıkar inşallahhh
Hadi gözünüz aydın
Tatil nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?