Ayyy ne güzel çocuklar için çok iyi olmuştur canım benimEvet refah payı arttırılacak deniliyor insalah hersey guzel olur
Neden serbest bölge demi çalışıyor yada gümrük falan mi
Tatil köyde geciyorcok güzel çocuklar hep dışarda oyun oynuyorlar . Kuşadası bize 20 dakika daha denize giremedim düşün artık
Kayınvalidem aradı gelin diye bu yaz burdayım dedim
Limanda teknisyenEvet refah payı arttırılacak deniliyor insalah hersey guzel olur
Neden serbest bölge demi çalışıyor yada gümrük falan mi
Tatil köyde geciyorcok güzel çocuklar hep dışarda oyun oynuyorlar . Kuşadası bize 20 dakika daha denize giremedim düşün artık
Kayınvalidem aradı gelin diye bu yaz burdayım dedim
Regli gecikmesi tehlike sinyalleri olmasınGünaydın kızlar
bayramda yüzecem die hayallerim vardı regl 2 gün gecikti... tüm hayaller cumburlop
Bebek mi yükleniyor kızzzGünaydın kızlar
bayramda yüzecem die hayallerim vardı regl 2 gün gecikti... tüm hayaller cumburlop
Günaydın canımGunaydin kızlar
Regli gecikmesi tehlike sinyalleri olmasın
Gunaydin kızlar
Regli gecikmesi tehlike sinyalleri olmasın
Bebek mi yükleniyor kızzz
Günaydın canım
Hiç belli olmaz kızzzzzzz psikoloji çok önemli hiç takmadığın anda geliryok yok close
benim bebem zaten tüple
aynen biliyorum ama yok bende dükkan close şuanHiç belli olmaz kızzzzzzz psikoloji çok önemli hiç takmadığın anda gelir
Bir üye vardı daha kızı 7 aylık tüple olmuştu yanılmıyorsam hamile şuanda
Ben köfte patates yapacağım sende yapGünaydın kızlar
Yeni uyandık yine aynı rutinler
Yemek çamaşır bulaşık
Pazara gidecem çok sıcak zaten meyve alacam sadece
Ne yemek yapsam ÜFffff dün tereyağlı makarna ve et kavurma yaptım bugün aklıma hiç bişey gelmiyor
Buzlukta ki son etimi dün kullandım kemikli varBen köfte patates yapacağım sende yap
Dugun çorbasi yaptım. O aksam olmadan biter zaten .aksamada sarimsakli kofte yapicim.sende yap.kizlar seviyor.1su bardagindan yapsan yeter sizeBuzlukta ki son etimi dün kullandım kemikli var
Ciğer var aslında kızları ikna edersem tantuni yaparım yanına salata ayran lavaş
Ay dun bütun camlari sildim .ayaklarim zonkladi.buzlukta icli koftem vardi.couklara 4 gibi yedirdim.aksam meyve verdim.dediler biz aciz simit isteriz.gecen yaptigim simitten zorla 2tane buzluga koymustum onu cikardim yediler.biraz sonra yine aciktik dediler.en son ekmegin arasina tereyag ile recel sürdümde yiyip yattilarBuzlukta ki son etimi dün kullandım kemikli var
Ciğer var aslında kızları ikna edersem tantuni yaparım yanına salata ayran lavaş
ellerine sağlık cnmEvet kizlar
Dun evin butun camlarini sildim.camlar boydan boya ve cok buyuk.ama kus kadar hafifledim ya.
Evi supurup sildim.balkonlar yikandı.cok yoruldum.bugünde wcyi ve 2banyoyu yikadim.tozlari aldim.2 mak.camasir katladim.cocuklara corba yaptim.birazdan namaz kilip dinlenecem.ev cok guzel esiyor
Ohhh afiyet olsun senin oğlan çorbacı zatenDugun çorbasi yaptım. O aksam olmadan biter zaten .aksamada sarimsakli kofte yapicim.sende yap.kizlar seviyor.1su bardagindan yapsan yeter size
Ohhhhhh afiyet olsun bayılırım yaz dolmasınabizde dün annemle patlıcan kabah biber oymuştuk..
bugün karışık dolma yaparız.. yanına cacık
gel birlikte olsunOhhhhhh afiyet olsun bayılırım yaz dolmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?