🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ayyy ne güzel çocuklar için çok iyi olmuştur canım benim

Gelin gibi gelin

Limanda teknisyen

Günaydın kızlar

Yeni uyandık yine aynı rutinler
Yemek çamaşır bulaşık

Pazara gidecem çok sıcak zaten meyve alacam sadece

Ne yemek yapsam ÜFffff dün tereyağlı makarna ve et kavurma yaptım bugün aklıma hiç bişey gelmiyor

Buzlukta ki son etimi dün kullandım kemikli var
Ciğer var aslında kızları ikna edersem tantuni yaparım yanına salata ayran lavaş
Ay dun bütun camlari sildim .ayaklarim zonkladi.buzlukta icli koftem vardi.couklara 4 gibi yedirdim.aksam meyve verdim.dediler biz aciz simit isteriz.gecen yaptigim simitten zorla 2tane buzluga koymustum onu cikardim yediler.biraz sonra yine aciktik dediler.en son ekmegin arasina tereyag ile recel sürdümde yiyip yattilar

Evet kizlar
Dun evin butun camlarini sildim.camlar boydan boya ve cok buyuk.ama kus kadar hafifledim ya.
Evi supurup sildim.balkonlar yikandı.cok yoruldum.bugünde wcyi ve 2banyoyu yikadim.tozlari aldim.2 mak.camasir katladim.cocuklara corba yaptim.birazdan namaz kilip dinlenecem.ev cok guzel esiyor

Evet kizlar
Dun evin butun camlarini sildim.camlar boydan boya ve cok buyuk.ama kus kadar hafifledim ya.
Evi supurup sildim.balkonlar yikandı.cok yoruldum.bugünde wcyi ve 2banyoyu yikadim.tozlari aldim.2 mak.camasir katladim.cocuklara corba yaptim.birazdan namaz kilip dinlenecem.

ellerine sağlık cnm

Dugun çorbasi yaptım. O aksam olmadan biter zaten .aksamada sarimsakli kofte yapicim.sende yap.kizlar seviyor.1su bardagindan yapsan yeter size
Ohhh afiyet olsun senin oğlan çorbacı zaten

Yok ciğeri çıkardım tantuni yapacam başka yemek yokkk mecbur yicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…