Öğretmen misin sen tatildeymisin artık?Bu yemek mesajının altına soru alakasız oldu ama olsun seni etiket yapmaya üşendimbizde dün annemle patlıcan kabah biber oymuştuk..
bugün karışık dolma yaparız.. yanına cacık
Benim camlar hep pis yA siliyorum 1 aya batıyor ne eziyetli bir işAy dun bütun camlari sildim .ayaklarim zonkladi.buzlukta icli koftem vardi.couklara 4 gibi yedirdim.aksam meyve verdim.dediler biz aciz simit isteriz.gecen yaptigim simitten zorla 2tane buzluga koymustum onu cikardim yediler.biraz sonra yine aciktik dediler.en son ekmegin arasina tereyag ile recel sürdümde yiyip yattilar
Kediyi arada eve al kızlar mıncıklar sende korkunu yenersin.Ay bugün hep mesajlara alakasız şeyler yazıyorum ama napim aklıma geliyor sürekliBuzlukta ki son etimi dün kullandım kemikli var
Ciğer var aslında kızları ikna edersem tantuni yaparım yanına salata ayran lavaş
yk cnm öğretmen değilimÖğretmen misin sen tatildeymisin artık?Bu yemek mesajının altına soru alakasız oldu ama olsun seni etiket yapmaya üşendim
Ayyy. Yok yenemiyorum yaaaKediyi arada eve al kızlar mıncıklar sende korkunu yenersin.Ay bugün hep mesajlara alakasız şeyler yazıyorum ama napim aklıma geliyor sürekli
Bayramda gidiyormusunuz annene?Benim oğlanı anname bıraktım yaz boyunca kalacak ins. Gidince sende bırak eylğlde alırsınızNasılsınız kızlar bu ara hem çocuklar hem iş yoğunluğu yoruluyorum bugün yine kızları götürdüm işe erken çıktım
Bi yagmura bakiyor zaten kirlenmesi.Benim camlar hep pis yA siliyorum 1 aya batıyor ne eziyetli bir işEyllülde silerim artık yeter
Yaaa sen böyle yazdıkça gülesim geliyorrrrrrgünaydın kızlar nasılsınız
hala regl olmadım.. ah bayrama dair hayallerim
denize girmek için her yolu deneyesim var
Yorgunluğun belli oluyor canım hiç yazmıyorsunNasılsınız kızlar bu ara hem çocuklar hem iş yoğunluğu yoruluyorum bugün yine kızları götürdüm işe erken çıktım
sen hep gül ama neden gülesn gelioYaaa sen böyle yazdıkça gülesim geliyorrrrrr
Bebek yükleniyor diyom inanmıyonsen hep gül ama neden gülesn gelio
kızzz close diom anlamıonBebek yükleniyor diyom inanmıyon
Tamam tamam anladımkızzz close diom anlamıon
o beni maffedio bir kere kullandım 6 ay kendime gelemedmTamam tamam anladım
O zaman şöyle yap geciktirici ilaç kullan sırf denize girmek istiyorsan
O zaman tampon kullano beni maffedio bir kere kullandım 6 ay kendime gelemedm
herkes onu syledi ama hiç kullanmadım korkuorum can yakar dieO zaman tampon kullan
Yok kullanmadım yaaa sanki ipi iiçine kaçacakmış gibi geliyorherkes onu syledi ama hiç kullanmadım korkuorum can yakar die
sen hiç kullandnmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?