- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Vakalar cok artmş diolarSelam canlarım
Evde ben ve kızlar dışında herkes kovid
Ama şükür hepsi rahat atlatıyorvakalar cok artmış aman dikkat edin . Kuzenim Çeşme de doktor hastaneler He doluymuş
Herkese sağlıklı mutlu nice bayramlar
Zeynommmm nasılsın kızzz,Kızlar iyi bayramlar
Bayramın son günün de yetiştim gari
Biz arefe günü kv geldik kurban, bahçe işleri kv evini temizledik yoğun geçiyor
Cedric1003 geçmiş olsun canım kolay atlatır inşallah ailen Covid çok artmış yine malesef
okyonus oğluşuna kavuşmuşsun Allah ayırmasın kolyeni de güzel günlerde kullan benimde alasım var bir dönelim eve bakıcam
Kmsl Hnd canimmm yaz geldi hiç giremez oldum kk ya
Baloncugum bende senin gibi oldumVakalar cok artmş diolar
İYi tatiillerBugun adanadan eve geldik.dus aldık.biraz uyumusum.aniden ablam gilin yanina kampa gitmeye karar verdik.hemen carsiya cikip cadir aldik.kiza mayo bana askili bluz sort.esime tsort sort.oglana ic çamasiri.1000tl gitmistir
Ayy aklında kalacağına iyi yapmışsınız gidip bakmaya1saat yol gittik.
Buzdolabindan emin olamadik.buzlugu tam kapanmis olmasindan emin olamadik.1saat yoldan geri döndük
Iyice düzleyip gerindönduk
Zaten senin dolap aklimiza gelip durdu.İYi tatiiller
Ayy aklında kalacağına iyi yapmışsınız gidip bakmaya
Hatırlıyor musun bizim 2 sene önceki buzdolabı bozulmuştu da tüm etler kurtlanmıştı
Afiyet olsun tatlimmmm yakın olsak gelirim ne de güze olurdu sohbet muhabbet fal giybetttttHaydi kızlar kahveye buyrun
Bence de çok güzellerSabah instda gördüm cok güzel degil mi kızlar ?
Kmsl Hnd yasiyorsun bu hayatı bebeğim sunumlar kitaplar
Ben köyle kunta kinte morundayım
Ayyyy ne güzel olurdu kuzumSelam kızlar
Bir bayramı daha bitirdik
Koy yerinde bayram cok güzel herkes birbirine gidip geliyor bize bahçeden iyi bayramlar dediler . Uzun zaman olmustu böyle bayram kutlamayalı.
Ayy iyi yapmışsınız tatlım . Benimde yola çıkınca hep aklıma gelir böyle şeyler
Zeynolin44 cok özledik seni geri dön tulayyyyyyy
Afiyet olsun tatlimmmm yakın olsak gelirim ne de güze olurdu sohbet muhabbet fal giybettttt
Bu ay köyde kalacağım . Sonra şehre döneceğiz bir haftalık bir tatil yaoariz Eylül de donecegim eve . Sıkılıyorum kimse yok ama para su gibi gidiyor burda hersey ateş pahasıAyyyy ne güzel olurdu kuzum
Döndün mü eve yoksa hala tatilde misin
Ohhh misss gibi köy havası kızlara da çok iyi gelir canımBu ay köyde kalacağım . Sonra şehre döneceğiz bir haftalık bir tatil yaoariz Eylül de donecegim eve . Sıkılıyorum kimse yok ama para su gibi gidiyor burda hersey ateş pahası
Afiyet olsun kuzularima.İyi akşamlar kızlar
Bugün hiç bir iş yapmadım valla
Sabah gözümü kızımın ıslak kek demesiyle açtım kalktım yaptım hemen
Öğlene atıştırdık akşama döner söyledim offff günümdü bugün
Anneme köyden süt gelmişti bana da verdi yoğurt yaptım Ayy ne güzel köy yoğurdu sapsarı kaymak tuttu
Iyiyim canim benim pazar eve donecegiz insallah sen nasilsin kuzumZeynommmm nasılsın kızzz,
Sifa olsun ne guzel biraz zayiflamistim bu bayram hepsini geri aldim diyetisyene gitmeden aldiklarimi vermem lazimHaydi kızlar kahveye buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?