Ya bilemiyorum bu ay 4 ü bitirdi sanki kreşe gitmese sosyalleşmiyecekmiş gibi geliyor seneye zaten devlet anaokuluna gidecek karar veremedim bir türlüFiyat farkı çok olmayacaksa uzağa gitmeye değmez. Ben bu sene de yollamadim kreşe. Ocakta 4 olacak daha. Bakıcıyla kalacak ikisi de. Ama ders programım uygun olursa eve çok yakın bir jimnastik açıldı ona göndereceğim.
Bende istiyordum aslında kreş. Ama bugün kendi okuluma bile goturemedim. Arkadaşları gelecekti oynasınlar diye. Bakıcısını görünce gitmedi. Ona çok düşkün. Sağolsun o da çok ilgileniyor. Derslerim sabah olursa öğleden sonra 3gun jimnastik istiyorum. 2 gün parka İneriz. 1-2 günde babasıyla çıkar. Hafta tamamYa bilemiyorum bu ay 4 ü bitirdi sanki kreşe gitmese sosyalleşmiyecekmiş gibi geliyor seneye zaten devlet anaokuluna gidecek karar veremedim bir türlü
Jimnastiğe göndersem haftada 2 gün
2 günde oyun alanına götürsem
2 günde parkahafta bitiyor
Bakıcıyı sevmeyi çok iyi canımBende istiyordum aslında kreş. Ama bugün kendi okuluma bile goturemedim. Arkadaşları gelecekti oynasınlar diye. Bakıcısını görünce gitmedi. Ona çok düşkün. Sağolsun o da çok ilgileniyor. Derslerim sabah olursa öğleden sonra 3gun jimnastik istiyorum. 2 gün parka İneriz. 1-2 günde babasıyla çıkar. Hafta tamam
burdaaaaaaaaaaaaaaGünaydınnnnn kızlarrrrrrrr
Haydi bakalım yoklama alıyorum
Cedric1003
okyonus
O1deren87
Zeynolin44
Penguen
Bal0ncuk
Z zeLina
Cankusunannesi
Burdayım patronGünaydınnnnn kızlarrrrrrrr
Cedric1003
okyonus
O1deren87
Zeynolin44
Penguen
Bal0ncuk
Z zeLina
Cankusunannesi
Hiç kullanmadım ama mantıken delinmediyse kullanılırgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bişi soracam... kilitli poşetler yıkanıp tekrar kullanılıyormu
tişikkir ederimBurdayım patron
Gunaydin kızlar erkenden kaktım . Balkonumu yıkadım , çocukların çamaşırlarını yıkadım , yemeklerimi yaptım , çocukları okula gönderdim
Hiç kullanmadım ama mantıken delinmediyse kullanılır
Burdayım bende. Kahvaltımi yapip okula geldim. Toplantıdayim şimdiGünaydınnnnn kızlarrrrrrrr
Cedric1003
okyonus
O1deren87
Zeynolin44
Penguen
Bal0ncuk
Z zeLina
Cankusunannesi
Hoşgeldinnnnnburdaaaaaaaaaaaaaa
Evet ben kullanıyorumgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bişi soracam... kilitli poşetler yıkanıp tekrar kullanılıyormu
Ohhh hamarat hatun seniiiiiiBurdayım patron
Gunaydin kızlar erkenden kaktım . Balkonumu yıkadım , çocukların çamaşırlarını yıkadım , yemeklerimi yaptım , çocukları okula gönderdim
Hiç kullanmadım ama mantıken delinmediyse kullanılır
Valla ben etli nohut yaptım yanına da tereyağlı makarna yaparım küçük kız sigara böreği istiyor onu yaptım mı tamamdırBurdayım bende. Kahvaltımi yapip okula geldim. Toplantıdayim şimdiakşama ne pişirsem diye düşünüyorum
ee süper o zaman normal buzdolaplarından daha mantıklıHoşgeldinnnnn
Evet ben kullanıyorum
Ohhh hamarat hatun seniiiiii
Valla ben etli nohut yaptım yanına da tereyağlı makarna yaparım küçük kız sigara böreği istiyor onu yaptım mı tamamdır
Patates oturtmaya karar verdim. Yanina biraz bulgur pilavı bir de cacık yada salata. Toplantı uzun sürünce düşünecek vaktim bol olduHoşgeldinnnnn
Evet ben kullanıyorum
Ohhh hamarat hatun seniiiiii
Valla ben etli nohut yaptım yanına da tereyağlı makarna yaparım küçük kız sigara böreği istiyor onu yaptım mı tamamdır
BuradaGünaydınnnnn kızlarrrrrrrr
Cedric1003
okyonus
O1deren87
Zeynolin44
Penguen
Bal0ncuk
Z zeLina
Cankusunannesi
Sağol
Burdayım örtmenim yukarıda yazdım yaptıklarımı.Bir ara yıl basindan bu yana olan birikimimi de yazacağımGünaydınnnnn kızlarrrrrrrr
Cedric1003
okyonus
O1deren87
Zeynolin44
Penguen
Bal0ncuk
Z zeLina
Cankusunannesi
sanırım doğumdan itibaren uykular haram oluo bu bebeler teeeeeeeeee ünive gidene kadarSlm kizlar
Benim kız sabahçi olacakmis.zilide 7bucukta calacakmis.ben hayatimda hic bu kadar erken kalkmamistim bakalim nasil olacak..
Sabah mutfaga girdim cocuklar daha yatiyordu.2cesit pogaca yaptim pisirdim atacam buzluga.ön balkonu yıkadim
Evi supurdüm.mutfagi topladim
Oglan odasınin yerini degistirdi yine.kizla beraber yapmislar benide gözlerimi kapatip iceri aldılar.guzelde yapiyor sıpa.duzen konusunda cok becerikli.
608tl elektrik geldi.valla bu klimaya verdigim paraya acımıyorum.olmasa napardık☺
Ne yemek yapsam acaba.sehriye corbasi aklimda yanina biseler bulmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?