🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bizde kitapları aldık kırtasiye galan çok açıldık bizde.Robot süpürge aldım baya masraflı bir ay oldu bizede.Halıları yıkamaya verdim kombide su basıncı düşüyor servis gelecek ins fazla tutmaz.

Temizlik yapıyorum camları sildim erzakları konserveleri toparladım.Tüm evin perdelerini yıkadım halıları yıkamaya gönderdim.Yarında ins mutfak dolaplarını silip dip köşe süpüreceğim.Bu Haftasonu çok yorgunluk olacak bana.Pazartesi okul açılıyor çocuğun kitapları defterleri etiketlenecek ay çok işim var

Slm kizlar
Biraz önce ütü yaptim.kollarim ağrımis valla.
Bugün günlük rutin isler yapıldı. Parmagim kesilmisti sagolsun esim bulasiklari yikadi hali yıkadi.cocuklar park diye tutturdu gittik oynadik geldik.
Cocuklarla parkta basket oynadim
Eve gel kizi yika bulasiklari yıka namaz.kil ütü yap.yoruldum valla.
Kız sabahci olacagi icin erken yatmaya basladik.9bucuktan beri yataktayiz.bugün zor uyur ama yarından sonra erken kalkinca yatar.
Bi yandan iyi oldu sabahci oldugu.gece yatmak bilmiyorlardi.duzenimiz olur.
Insallah okuldan gelince uyicam diye tuturmaz

günaydın herkese..

özellikle bebeleri okula giden anneler size günaydın koşturma maratonunun 1. etabı başlamış bulunmakta
şansınız bol olsun

benim kızımda dün ateşlendi bütün gece ateşliydi dişlerden die düşünüorum ama grip gibide

Hoşgeldin kuzum iyi tatiller yapılmışşş missssss

Valla bizim burada 2 gündür gece serin klima açmıyoz
Tatil bitti çok şükür canım artık inşallah seneye kadar depoladığımiz enerjimizle devam edebilelim Burasıda çok karısık hafta sonu yaz geri gelmiş gibiydi bu sabah yağmur ve kapalı havaya uyandık yine.Kis nekadar geç gelirse okadar iyi d.gaz faturasından çok tırsıyorum

Slm kizlar
Bi yorgun gecen pazartesi daha.sabah kizi okUla götürdüm.oğlan kendi gitti.
Esimle sakince kahvaltı yaptik.
Ben hemen yemege giriştim. Etli kurufasulye yaptim.oglan kac oğun yedi hatirlamiyorum
Evi süpürüp sildim.banyoyu yıkadim.
Kizi okuldan aldim geldim .kizla uyumusuz.bi iyi geldi.klimada açıktı üsümüsum biraz.
Esim biber salcasi aldi 7kilo.kilosu 70tl.indirim yapmislar 65e geldi.guzeldi ama salca.gecen pazardan 1kilo almistim ama heralde domates salcasiyla karistirmislar.öyle kokuyordu cunkü
Aksamüstü pazara çiktim.alisveris yaptim geldim.cocuklari doyur et mutfak topla.herkes yataklara gecti.artik erkenciyiz.gec yatmak bitti

Ohhhh afiyet olsun
Kız artık klima açmıyoz biz

Dün sana gönderdiğim foto kadar yaptım topalağı hala var ve dün dedim artık yemek yapmicam acıkan yumurta yesin

180 tl su gelmiş. Bu ay da okul falan cocuklarin ihtiyaclari cok harcama oldu.
Çocuk lara daha kislık alişverisi yapicam.gerci buraya kıs gec geliyor ama.fiyatlar cok pahali ya.lwc bile ucmus gitmis
Çok gelmiş yaaaa
Benim de küçüğe alışveriş yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…