Geçmiş olsun canımSelam kızlar dün annem ayak serçe parmağını çarpmış kırık çıkı yok ama üzerine basmasın diye alçıya almışlar kızı kreşe bırakıp anneme geldik bikaç gün burda kalırım
Bizde kitapları aldık kırtasiye galan çok açıldık bizde.Robot süpürge aldım baya masraflı bir ay oldu bizede.Halıları yıkamaya verdim kombide su basıncı düşüyor servis gelecek ins fazla tutmaz.Koşturmakla geçiyor canım hergün gireyim gruba diyorum unutup gidiyorum.Çok unutkanım birsürü ilaç kullanıyorum bir yandan dişle uğraşıyorum kanal yapılıyor iltihap kurumamış yine kaldı yapılmadı tekrar antibiyotiğe başlıcam.Bugün çocukların kitaplarını kırtasiye malzemelerini aldık ne kadar pahalı ya 3 ordan 5 şurdan kırtasiyeden alınacaklar derken kartlar doldu
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım
Aman n hergün bir öncekinin aynısı ya zatenSelaammm
Offf benm haftasonlarm nie verimsiz geçiyor..
Bebekten dolayımı anlamıorm
Ruh gibiyim
Tek değilsin diosnSağol kuzum
Aman n hergün bir öncekinin aynısı ya zaten
Tabiki de değilsin bak annemden geldim 3 saat oldu bir duşa giremedim deki ne yaptın sadece yemek yaptım hala sıra bana gelsin de dinleneyim diye bekliyomTek değilsin diosn
Tatil bitti çok şükür canım artık inşallah seneye kadar depoladığımiz enerjimizle devam edebilelimHoşgeldin kuzum iyi tatiller yapılmışşş missssss
Valla bizim burada 2 gündür gece serin klima açmıyoz
Ohhhh afiyet olsunSlm kizlar
Bi yorgun gecen pazartesi daha.sabah kizi okUla götürdüm.oğlan kendi gitti.
Esimle sakince kahvaltı yaptik.
Ben hemen yemege giriştim. Etli kurufasulye yaptim.oglan kac oğun yedi hatirlamiyorum
Evi süpürüp sildim.banyoyu yıkadim.
Kizi okuldan aldim geldim .kizla uyumusuz.bi iyi geldi.klimada açıktı üsümüsum biraz.
Esim biber salcasi aldi 7kilo.kilosu 70tl.indirim yapmislar 65e geldi.guzeldi ama salca.gecen pazardan 1kilo almistim ama heralde domates salcasiyla karistirmislar.öyle kokuyordu cunkü
Aksamüstü pazara çiktim.alisveris yaptim geldim.cocuklari doyur et mutfak topla.herkes yataklara gecti.artik erkenciyiz.gec yatmak bitti
Çok gelmiş yaaaa180 tl su gelmiş. Bu ay da okul falan cocuklarin ihtiyaclari cok harcama oldu.
Çocuk lara daha kislık alişverisi yapicam.gerci buraya kıs gec geliyor ama.fiyatlar cok pahali ya.lwc bile ucmus gitmis
180 tl (SU) ?180 tl su gelmiş. Bu ay da okul falan cocuklarin ihtiyaclari cok harcama oldu.
Çocuk lara daha kislık alişverisi yapicam.gerci buraya kıs gec geliyor ama.fiyatlar cok pahali ya.lwc bile ucmus gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?