Kızzz çoktandır 10 tlgünaydın herkese
keşke yaz bitmesekışın geleceğini düşündükçe stres oluyorum büüüüüüüü
sütün kilosu 10 tl olmuş ya... 10 tl inanamıorum
süt bu ya sütttttttt süttttttttttttttt
off sütte içirmiecez bebelere Hey Allahım
Hoşgeldin kuzum iyi tatiller yapılmışşş missssssSağol @okyonus cum iyiyim çok şükür sen nasılsın
Biz 15 gündür tatildeydik bu hafta iş başı yaptık evi iş yerindeki işleri toparlamakla geçiyor bu hafta yoğun bir şekilde.Birde okul telesimiz var malum.Ayrica birden döndükten 2 gün sonra havalar bayağı soğudu burada bir taraftan giyinme dolaplarını ayarlamaya çalışıyorum çocukların öyle kosturmacali geçiyor zaman.Ogluşun nasıl
Kiz ne 10u .10mu kaldi.günaydın herkese
keşke yaz bitmesekışın geleceğini düşündükçe stres oluyorum büüüüüüüü
sütün kilosu 10 tl olmuş ya... 10 tl inanamıorum
süt bu ya sütttttttt süttttttttttttttt
off sütte içirmiecez bebelere Hey Allahım
Cok geçmiş olsnSelam kızlar dün annem ayak serçe parmağını çarpmış kırık çıkı yok ama üzerine basmasın diye alçıya almışlar kızı kreşe bırakıp anneme geldik bikaç gün burda kalırım
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun . Sen şimdi yakarsın bir mangal ordaSelam kızlar dün annem ayak serçe parmağını çarpmış kırık çıkı yok ama üzerine basmasın diye alçıya almışlar kızı kreşe bırakıp anneme geldik bikaç gün burda kalırım
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım Allah beterinden korusun . Sen şimdi yakarsın bir mangal orda
Gunaydin kızlar maratona kaldı iki gün
Tatil çabuk bitti sanki
Adanalı olmak bunu gerektirirSağol kuzum
Kız annem hass Kebapçı benim yaptığımı beğenmez
Diyorum ya yeni para birimlerine alismamiz lazimGünaydın kızlar
dün marketten bişeyler aldım valla ben mi para yetiştiremiyorum anlamadım kızzzzzzzzz
AminDiyorum ya yeni para birimlerine alismamiz lazim
Allah yardımcimiz olsun.
Annemde hamur mayaladı biberli ekmek yapacakSlmlar
Kahvamltimizi yaptik.mutfagi topladim.bul..mak calistirdim.salon mutfak antre süpürüldü.
Esimle kizim çarşıya gitti.kiz basket topu istiyor.oğlan derste.
Dun cocuklarin okul eksiklerini aldim yine.
Aksama esim biberli ekmek istedi.
2kavonoz acılı domates konservesi yapacam
Dun marektten kapak aldim
Okullar açıliyo.daha duzene gireriz artik
.
Aaaaaaa ne tesadufAnnemde hamur mayaladı biberli ekmek yapacak
AhahaahhaAyyy Adanalılar canımızı çektirdiniz verin bakalım biberli ekmek tarifi
Hamurunu mayala(bildigini varsayiyorum)Ayyy Adanalılar canımızı çektirdiniz verin bakalım biberli ekmek tarifi
Koşturmakla geçiyor canım hergün gireyim gruba diyorum unutup gidiyorum.Çok unutkanım birsürü ilaç kullanıyorum bir yandan dişle uğraşıyorum kanal yapılıyor iltihap kurumamış yine kaldı yapılmadı tekrar antibiyotiğe başlıcam.Bugün çocukların kitaplarını kırtasiye malzemelerini aldık ne kadar pahalı ya 3 ordan 5 şurdan kırtasiyeden alınacaklar derken kartlar doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?