🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Canım bugün gittim kalpatışını duyduk kaçıncı olursa olsun çok güzel bir duygu Allah bakmak için sağlık versin 9 haftalık mide yanmam var şurup verdi çok şükür herşey yolunda

Yurtdışına mı gideceksiniz

Canım bugün gittim kalpatışını duyduk kaçıncı olursa olsun çok güzel bir duygu Allah bakmak için sağlık versin 9 haftalık mide yanmam var şurup verdi çok şükür herşey yolunda
Gözün aydın canım çocuk çok güzel çok tatlı sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Sağlıcakla doğsun inş canımBenim oğlandan sonra kafam cocuk kaldırmıyor Allah isteyene nasip etsin evlat bambaşka bir okadarda yorucu ve emek isteyen bir sürec

Sağlıcakla doğsun inş canımBenim oğlandan sonra kafam cocuk kaldırmıyor Allah isteyene nasip etsin evlat bambaşka bir okadarda yorucu ve emek isteyen bir sürec
Bende çok seviyorum ama yetemiyorum hiçbir şeye en önemlisi kendime şimdiki aklım 10 yıl önce olsaydı hemen yapmazdım

Ayyy Zeynom yaaa ne güzel sabırlısın maşallah sana

Eşim gelince reglim 2 gün gecikse stres oluyorum ben

Günaydın Hayırlı cumalar rabbim dualarımı kabul etsin inşallah güzel haberler alalım

Ayyy Zeynom yaaa ne güzel sabırlısın maşallah sana

Eşim gelince reglim 2 gün gecikse stres oluyorum ben
Canım ne yapayım Allahın layık gördüğüne başüstüne demekten başka şansımız yok ama bu hisler bambaşka artık riske atmam kordonlarımı bağlatıcam inşallah

Sağlık ocağından çağırdılar gebe olduğum haberini almış hemşirem

Gülcenin de 4 yaş aşısı var okuldan alıp gideceğim geri okula bırakırım

Sabah komşuları kahvaltıya aldım keyifli oldu

Canım ne yapayım Allahın layık gördüğüne başüstüne demekten başka şansımız yok ama bu hisler bambaşka artık riske atmam kordonlarımı bağlatıcam inşallah
Aynen kuzum Rabbim sağlık huzur versin

Ayyy Zeyno cinsiyeti ne hissediyorsun birde isim düşündün mü

Selam kızlar klasik ortalık topla düzenle kızla kahvaltı yap derken zaman geçiyor

Etli türlü yaptım yanına tavuklu pirinç pilavı salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…