- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Canım bugün gittim kalpatışını duyduk kaçıncı olursa olsun çok güzel bir duygu Allah bakmak için sağlık versinZeynolin44 zeynom doktora gidecektin naptın kuzum bebiş nasıl
Cedric1003 öğretmenimmm nerdesinnn yaaaa mini mini birleri bırak azıcık da bizimle ilgilen yaaa
@Cankusunannesi tatlım sen nerdesin sesin çıkmıyor
@Bal0ncuk canım sorunlarını halledebilmişsindir inşallahhh ses ver
Yurtdışına mı gideceksinizTelefon almak istiyorum eskisini verip yerine yeni alayım diyorum.İPhone 13 alacağım sanırım.3 taksit ile veriyorlar 1000tl bir fark çıkıyor ama kararsız kaldım.Mavi renk alayım dedim eşime sonra sana veririm bunuyurtdışına gidersek kendime başka alırım olur dedi
Gözün aydın canım çocuk çok güzel çok tatlı sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım bugün gittim kalpatışını duyduk kaçıncı olursa olsun çok güzel bir duygu Allah bakmak için sağlık versin9 haftalık mide yanmam var şurup verdi çok şükür herşey yolunda
Ara tatilde babamla Bulgaristan’a amcamlara falan gitme planım var ama kısmetYurtdışına mı gideceksiniz
Sağlıcakla doğsun inş canımCanım bugün gittim kalpatışını duyduk kaçıncı olursa olsun çok güzel bir duygu Allah bakmak için sağlık versin9 haftalık mide yanmam var şurup verdi çok şükür herşey yolunda
Gidin Bencede bende eşime diyorum biyerlere gidelim ben çok bunaldım.Ara tatilde babamla Bulgaristan’a amcamlara falan gitme planım var ama kısmetEşim görevden dönünce belki italyaya gideriz öyle planlar hep var haha
Yeşil pasaport çıkarttık artık senede bir evladımla bir ülke gezmek istiyorum.Kıştan biletleri alırız gezmek için döviz biriktirip gideriz diyorum hayırlısı bklm.Sağlık olsunda hepsi olur insGidin Bencede bende eşime diyorum biyerlere gidelim ben çok bunaldım.
Bende çok seviyorum ama yetemiyorum hiçbir şeye en önemlisi kendime şimdiki aklım 10 yıl önce olsaydı hemen yapmazdımSağlıcakla doğsun inş canımBenim oğlandan sonra kafam cocuk kaldırmıyor Allah isteyene nasip etsin evlat bambaşka bir okadarda yorucu ve emek isteyen bir sürec
Olur inşallahYeşil pasaport çıkarttık artık senede bir evladımla bir ülke gezmek istiyorum.Kıştan biletleri alırız gezmek için döviz biriktirip gideriz diyorum hayırlısı bklm.Sağlık olsunda hepsi olur ins
Ayyy Zeynom yaaa ne güzel sabırlısın maşallah sanaCanım bugün gittim kalpatışını duyduk kaçıncı olursa olsun çok güzel bir duygu Allah bakmak için sağlık versin9 haftalık mide yanmam var şurup verdi çok şükür herşey yolunda
Canım ben hap içiyorum yemin ederim 1 gün gecikse hemen test yapıyorumAyyy Zeynom yaaa ne güzel sabırlısın maşallah sana
Eşim gelince reglim 2 gün gecikse stres oluyorum ben
Canım ne yapayım Allahın layık gördüğüne başüstüne demekten başka şansımız yok ama bu hisler bambaşka artık riske atmam kordonlarımı bağlatıcam inşallahAyyy Zeynom yaaa ne güzel sabırlısın maşallah sana
Eşim gelince reglim 2 gün gecikse stres oluyorum ben
Hahahaha yok kız o kadar da değilim sen benden de paniksinCanım ben hap içiyorum yemin ederim 1 gün gecikse hemen test yapıyorum
Aynen kuzum Rabbim sağlık huzur versinCanım ne yapayım Allahın layık gördüğüne başüstüne demekten başka şansımız yok ama bu hisler bambaşka artık riske atmam kordonlarımı bağlatıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?