🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Hafta bitti bende bittim canlar regl konuşulmus benim de 2 gün gecikti cok stresliyim
Yoktur diyorum yorgunluktadır diyorum degil mi kızlar beni motive edin
Edeyim motive benimde 3 gün gecikti
Hemen civanperçemi filan demledim içtim m ama çok stresliydim oldum neyseki hava değişiminden olabilir

Hafta bitti bende bittim canlar regl konuşulmus benim de 2 gün gecikti cok stresliyim
Yoktur diyorum yorgunluktadır diyorum degil mi kızlar beni motive edin
Cedric kız Bi test yapsana varsa çıkar çok merak ettim kazaya kurban gidenler grubu olacağız gibi

Günaydın canlar

Sessizlikte kalktım kahvemi içiyorum Ohhh hava missssss

Bugün düğün var otelde yemekli çocuk almıyorlar malümkayınvalidemi çağırdım gelecek küçüğe bakacak bizde büyük kızla gideceğiz

11 de de gelin alma filan olacak bando takımlı bayağı şaşalıannem dedi küçüğü hazırla beraber Gideri iz eğlensin biraz diye kızım çok mutlu düğüne gidecek diye akşam kendine kombin hazırlıyor süslü bizde o sırada büyük kızla beraber alışveriş yapacaz kıyafet filan

Günaydın
Oğlumla test çözüp kitap okuduk
Şimdi kahvaltı hazırlama zamanı
Manav eksikleri var arkadaşla çıkacağız bugün araba kullanmak özgürlükmüş gerçekten Kmsl Hnd gecikmeden ehliyetini al canım çok güzel Bi duygu

Eşim dün ödemeleri yapmış benimde vereceğim yerler var maaş geldi bitti

Ara tatilde annemlere gideceğiz 1 haftalığına masraflı olacak ama yazın gidemeyiz mayısta bebek doğacak inşallah gidemeyiz Bi yere

Ahhh zeynommmm ev işi çıktı arabayı satabiliriz dedik ama aklımda mutlaka gideceğim araba olsun yada olmasın

Bizde ara tatilde gideceğiz eşimin yanına

Bu arada eşim dışardan sigortamı yatırmaya başladı her ay düzenli olarak devam edeceğiz
Çok iyi yapmışsınız cnm ilerde emeklin olur . Daha önce hiç gururusun var miydi ?

Zeynolin44 test yapmaya korkuyorum
Yok ya olmamıştır grupça senin bebeğini kutlayacağız
Ama bebek özlüyorum kokusu huzuru cok başka

Gubaydin bebeklerim
Hafta sonu geldi . Kursum var kızların satranç ve kemanı var . Akşama da kunefeye davetliyiz

Hiç künefeye davet edenim yok be

Bende dün kedi mi götürdüm aşıya menümüz spagetti salata olacak çoktandır yapmadım çocuklar istiyor bende özledim

Bende yanıma yoldaş arıyorum canım al bir test yap valla ben Burda çatladım yapma böyle

Var canım 8 sene önce 2 senelik çalışma hayatım vardı erken emekli oldum ahahahha

Ayyy bizde de keman var bende küçük kızı istiyor ama erken daha

Kızzz kalk test yap hadi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…