Ailesine veriyor olabilir mi yoksa kendine filan mı harcıyoryaa temmuzda maaşlara zam geldi öğretmenlerin öyle çok değil ama geldi
masraflarımız aynı
bide yemeklerini vs burdan alıyor ben hazırlıyorum kışlık vs
neyse difriz aldırmıştım bide
neyse dedm cok yüklenmiyeyim
neyse geçen hesaplıyorum hesaplıyorum arda para kalıyor ama benmki hiç bana vermio
birikimde yok
bu işe el attım.. bundan böyle her ay 2.500 alcam ondan
yk öyle değil cnm..Ailesine veriyor olabilir mi yoksa kendine filan mı harcıyor
Sana hiç göndermiyor muydu ki
Hımmm anladım canım ama zaten herşey pahalandı kiyk öyle değil cnm..
tutmuyor parayaı hep harcar başı boş için
öyle saklma anlamında demedm
Valla öyle olacak gibi bizim bu sefer diğeri bitemeden başladı üstelik ilaç kullanmaya dev ederken olduYok canim bu kisı hepimiz hasta gecjrecez bence.çunkü bitiyor geri başlıyor .
İyi ya işte sirkelmesi daha kolay olur.Buyuk oğlan beni kucağında gezdiriyor evdeKız 45 kilosun nereni silkeleyeyim senin
Geçmiş olsun canım
Ne oldu kızzzz söyle bakim
Ahahaahha gözümde canlandınız şuandaİyi ya işte sirkelmesi daha kolay olur.Buyuk oğlan beni kucağında gezdiriyor evde
Geleyim benide fönlet cok ihtiyacım varİyi akşamlar kızlar
Kızla bayağı uzak parka gittik dolandık markete girdik
Dönüşte kuaföre uğradım saçımı kestirdim fönlettim Kaşımı aldırdım
Eve geldik
Olmaz sen permalı geziyonGeleyim benide fönlet cok ihtiyacım var
diyet nasıl gidiyor canım ben yine 67 oldum hemse aç karnına tokken düşünemiyorumGünaydın kızlar
bu ay kiracı çıkabilir onun depozitosu var ama aramadı daha aralıkta çıkacak böyle giderse eşi doğum yapmış biraz toparlanınca çıkarım demişti umarım biran önce çıkarda ilana koyarızBirikim yapan yok mu hiç
Kız bende 66 lardayım ama 2 aydır diyetteyimdiyet nasıl gidiyor canım ben yine 67 oldum hemse aç karnına tokken düşünemiyorum
Ben bu ay birikimi kızların kışlık alışverişine harcayacağımBirikim yapan yok mu hiç
oiyyyBen bu ay birikimi kızların kışlık alışverişine harcayacağım
ne alacaksın cnmBende telefon alacağım bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?