Bende yarin yapacam yazlik kislikSelam canlar sabah kahvaltı sonrası yazlık kışlık işine girdim benim dolabımı bitirdim
Birqzdan da kızların dolabına girişeceğim
Ufaktan temizliğe başlayacağım
Geceden beri çok güzel yağmur yağıyor
Ayyy benimde yaaaaaa tozdan hapşırmaktan öldüm artıkBende yarin yapacam yazlik kislik
Of en sevmedigim iş
Ayyy keskem yakında olsamAyyy benimde yaaaaaa tozdan hapşırmaktan öldüm artık
Neyse bitti çok şükür
Islak brovni yapıyorum gel beraber yiyek
Üffff yarın ne yemek yapsam yaaaaaAyyy keskem yakında olsamgelirdik
Ama kim yicekÜffff yarın ne yemek yapsam yaaaaa
Geçen haftadan aldığım patlıcan duruyor onu dolma yapsam aslında iyi olur ama
Offf yaaa var yaaaaa Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsınKiraciyi mahkemeye verdik.bi ton masraf yapılacak yine.bi ev aldik insani rezil ettiler ya
Insallah sonu hayirli olur amin
Yazlik kislik yaptim bugün .cocuklar okulda olunca ne kargasa ne bise kafama gore yaptim.cok sukur bitti oda
Yarin ögretmen ve bikac veliyle cafeye gidecez.guzel gecer çocuklar eğlenirler insallah
Günaydın şekerimGünaydin millet
Gel kahve içelimGünaydin millet
Afiyet olsun valla simdi ictimGünaydın şekerim
Gel kahve içelim
Ayyy sevindimAfiyet olsun valla simdi ictim
Dün çok guzel gecti kizim cok eglendi ama gece tuttu bi dis agrisi.okula göndermedim doktora gidecez
Çürümus biraz icten .dün kek haricinde sekerli bise yemedi ama ara ara agriyordu dün tavan yaptiAyyy sevindim
Aaaa neden ki çok şekerli filan mı yedi geçmiş olsun mavişime
Offf kötü olur diş ağrısı dikkat edin kuzuma çekerler belkiÇürümus biraz icten .dün kek haricinde sekerli bise yemedi ama ara ara agriyordu dün tavan yapti
Günaydın canımgünaydın hanımlar
Yok canım, ekonomi topiklerinden, ya da dua topiklerinden olabilir. Ama epeydir siteyi takip etmiyorum. Yeniden bi geleyim dedim.Günaydın canım
Zayıflama takımından mı hatırlıyorum seni sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?